Kategorier
Prisjakt

XTZ Cinema SUB 1X12

XTZ Cinema SUB 1X12

  • Aktiv
  • Baselement, storlek: 12 tum
  • Typ av lådkonstruktion: Basreflex
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

XTZ Cinema SUB 1X12

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
m
mikaeljansz

4 omdömen

ett år sedan
Den är dyr, 7000kr, men du får bas som känns i kroppen, en bas som jag ej upplevt tidigare i hemmabio byggen. 10 poäng i film 10 poäng i musik. Glöm denna om du bor i lägenhet, grannarna kommer mörda dig. Orolig för husets konstruktion.
Fluxgoinghard
Fluxgoinghard

60 omdömen

2 år sedan
Jag har 2 stycken som jag är otroligt nöjd över. Låter riktigt bra till film, men funkar till musik. Det stod mellan dynavoice T12 och xtz cinema sub. Är kanon nöjd! Uppdaterar om ett par mån..
s
sturebyking

53 omdömen

3 år sedan
Haft den ett år nu och är supernöjd. Hade tidigare en Focal Chorus där slutsteget gav upp. Focalen va naturligtvis mer lättplacerad då den va mycket mindre. XTZan mycket mer kontroll och kraft.
n
nimman

64 omdömen

3 år sedan
Jag får ge ett betyg nu efter ca 1 år... Haft en likvärdig sub i samma prisklass som spelat bredvid denna i tanken att dom ska göra ett bra jobb... Den andra subben fladdrar och saknar kontroll vilket resulterade i att jag fick dra ned volymen på min Cinema så båda kunde spela på samma nivå.. 1x12 har aldrig tappat kontrollen, den har gett extrema ljudtryck. En totalitär sub som är kanon! Inget den inte klarat av, har du råd köp köp köp
D
Disease

20 omdömen

3 år sedan
Extremt potent bas som i filmer som Bladerunner 2049 verkligen får visa vad den går för. Utöver att få soffan att kännas som man installerat bas shakers så kan den få fönsterna att skaka.
a
alllven

1 omdöme

4 år sedan*
En Sub som levererar långt över förväntningarna. Efter att lyssnat på ett gäng andra subbasar i prisklassen runt 15000kr kan jag säga att ingen var i närheten av denna sub. Den går avgrundsdjupt långt ner men är ändå inte svajig i basen. Distinkt och snabb trots att det är en 12” bas. Och det gör att jag kan köra den både till musik och film. Jag kan inte annat än säga att jag är grymt imponerad och priset är löjligt lågt för ett sånt här kvalitetsbygge.
*Redigerades 4 år sedan
ers
ers

56 omdömen

5 år sedan*
Kör denna med Antimode 8033 och det spelar nästan lika bra som min tidigare SVS PC12 sub, SVS går lite djupare (några hz) men jag upplever att den spelar tajtare övriga systemet. Spelar dessutom tajtare till musik än SVS:en. En mycket trevlig sub helt enkelt.
*Redigerades 5 år sedan
Lillvilsmyr
Lillvilsmyr

11 omdömen

5 år sedan*
Riktigt bra!
*Redigerades 5 år sedan
Nomad
Nomad

570 omdömen

5 år sedan*
Ett jäkla bra tryck, passar utmärkt till film! Har ej provat till musik.
*Redigerades 5 år sedan
hmarkstrom
hmarkstrom

170 omdömen

6 år sedan*
Subbas med djup och fast bas. Det är en tyst bas som låter när de ska och då kan ge ett ordentligt tryck och sedan är tyst direkt efteråt.
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1