Kategorier
Prisjakt

Bosch WAY32899SN (Vit)

Bosch WAY32899SN (Vit)

  • Typ av maskin: Frontmatad
  • Tvättkapacitet per omgång: 9 kg
  • Typ: Tvättmaskin
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Bosch

Bosch WAY32899SN (Vit)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.1 / 5
(5 omdömen)
5
(3)4
(2)3
(0)2
(0)1
(0)
Sorterat efter datum
jenordfoto
jenordfoto

31 omdömen

10 månader sedan
Jättefin tvättmaskin som verkligen gör det den skall. Otroligt tyst och det enda du hör är själva skvalpandet från när tvätten åker runt i maskinen. De olika tvättprogrammen med tilläggsprogrammen EcoPerfect är perfekt när du är hemmavid, har all tid i världen och vill spara lite på elräkningen. Det negativa är att inte kunna ändra "slutsignal" för när tvätten är färdig. Du kan ändra ljudnivån, men jag upplever ändå att man lätt missar att tvätten är färdig. Köper du den flera tusen dyrare maskinen så får du "Home Connect" så att du kan se detta via en app, detta tycker jag att just denna maskin borde ha, men tyvärr så saknar den det. Detta faktum leder till att den får fyra stjärnor, men jag kan varmt rekommendera denna maskinen. Det är tveksamt om ni hittar en tystare maskin för pengarna.
callevult
callevult

40 omdömen

2 år sedan
Har både tvätt och tork från Bosch HomeProfessional och måste säga att jag är otroligt nöjd med maskinerna. De är tysta, energieffektiva A+++ , har väldigt många olika program som passar vardagens olika behov, samtidigt som de är väldigt prisvärda. En "lyxig" maskin med alla tänkbara finesser till ett rimligt pris. Favoritfunktionen är idos vilket gör att vi slipper fylla på tvätt och sköljmedel till varje tvätt. Maskinen väger och doserar efter vikt, program och du kan manuellt ställa in efter hur smutsig tvätten är. Det borde göra att vi även sparar lite pengar på onödig tvättmedelsförbrukning. Om jag ska komma på något som inte riktigt är 100% så är det lite plastig känsla på stora knappen men det tycker jag man får räkna med i denna prisklassen.
M
Mangofett

2 omdömen

2 år sedan
Tyskt hantverk. Sväljer riktigt mycket tvätt och går ändå förvånansvärt tyst, även vid centrifugering. Mycket nöjd med detta köp.
M
Micleg

62 omdömen

5 år sedan*
Helt fantastisk maskin! Tvättar rent fastän den sköter doseringen själv :) och är väldigt tyst och stillsam, även vid 1600 varv per minut! Köpte den för knappt 9000 kr i Sverige och det är den verkligen värd.
*Redigerades 5 år sedan
n
nukie

6 omdömen

6 år sedan*
Trevlig maskin som väger tvätten. Kostar dock 7500dkr i danmark vilket idag motsvarar knappt 10000 svenska kronor. Hur billigaste svenska butik kan motivera 18500 är ett under. Ett tips...kör över bron och hämta en.
*Redigerades 6 år sedan