Kategorier
Prisjakt

Moccamaster Cup-One

Moccamaster Cup-One

  • Typ av bryggare: Elbryggare
  • Antalet koppar per bryggning: 1
  • Funktioner: Termoskanna, Automatisk avstängning
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Moccamaster Cup-One

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
M
Melk

9 omdömen

6 månader sedan*
Enda nackdelen är att "plastbiten" som muggen står på är en plastbit. Bet borde ha varit värmeplattan. Måste förvärma koppen på vinter eftersom den är kall och drar åt sig värmen från kaffet. Kaffet blir då fingervarm :/
*Redigerades 6 månader sedan
f
fredriik

6 omdömen

2 år sedan
Inte lika bra som den "vanliga" Moccamasterbryggaren. + lite snyggare då man kan beställa den i orange - kaffebryggningen tar mycket längre tid än brukligt pga kaffefilterhållarlösningen, detta medför att kaffet inte blir lika bra. Lite beskare smak. - hålet i filterhållaren klumpar igen ibland, vilket medför att du får brygga om eller peta upp en nål i hålet och låta kaffet långsamt rinna ut - det följer med två muggar, varav en mugg har spruckit runt botten. Aldrig sett detta innan. - för dyr, den kostar lika mycket som den "vanliga" bryggaren trots att den är mindre och värmeplattfunktionen ej är med. Slutsats: Köp den vanliga Moccamasterbryggaren, den är inte mycket större.
f
firepiper

3 omdömen

2 år sedan
Superbra bryggare för den som vill brygga en kopp åt gången med riktigt kaffe och inte fylla soppåsen med engångsförpackningar. Brygger riktigt bra kaffe. Tyvärr så misslyckas den minst var 10:e gång då filtret sätter igen sig pga något litet skräp i det minimala hålet i filterhållare vilket resulterar i en filterhållare full med kaffe och sump och inget kaffe i koppen, bara att göra rent och göra om. Kan inte ge den mer än en 3:a pga. denna svaghet.
s
sirapan

18 omdömen

3 år sedan*
Har en sån här eller likande. Gör gott kaffe. Praktisk för mindre hushåll. Men man måste kolla och eventuellt rensa varje gång så att filterhållaren släpper igenom vatten så att den inte klumpar igen under bryggningen och allt kaffe stannar i filtret. Händer lite då och då. De kanske har fixat det med denna variant.
*Redigerades 3 år sedan
H
Haddirajan

54 omdömen

6 år sedan*
Jag var tvungen att köpa en sån här bara för de var så gulliga. Grejen är den att den dessutom gör mycket bra kaffe, så den "stora" bryggaren har fått flytta in i ett skåp tills vidare. Hög kvalitetskänsla och inte så mycket lösa delar som på Moccamasters andra modeller. Givet köp? Njae, men det är mycket saker man tröstköper så varför inte denna :-)
*Redigerades 6 år sedan