Prisjakt

Garmin Forerunner 405 HRM

Garmin Forerunner 405 HRM

  • Funktioner: Datumvisare, Timer, Hastighetsmätare, Stoppur, Kalorimätare, Displaybelysning, Altimeter (höjdmätare), Alarm, Stegräknare, ANT+
  • Passform: Herr, Dam
  • Vattentålig
Bevaka
Jämför

Garmin Forerunner 405 HRM

Användaromdömen

Sorterat efter datum
V
VanQuijote

4 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Efter 7 år tillsammans med denna klocka är väl ett omdöme på sin plats. + Lätt, smidig, snygg (?) + Inga buggar i programvaran (vad jag har märkt) + Funkar strålande med pulsbandet. Har aldrig haft problem att para ihop enheter, hitta enheter etc. + Många funktioner (som man sällan nyttjar, men ändå...) + Inbyggd GPS (nja, för 6-7 år sedan var det väl ett jätteplus, men nu...) - (STORT) Touch-ringen. Funkar ibland inte alls under våta eller fuktiga förhållanden, vilket innebär att klockan är värdelös under det/de passen. - (STORT) Långsam GPS-positionering. Kan ta flera minuter att ens få 25 m exakthet. Blir dessutom ännu sämre så fort batteriet inte är fulladdat.
*Redigerades 6 år sedan
a
ajtowf

9 omdömen

Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Jag har ägt klockan sedan 2011 och har använt den relativt sparsamt. Funktionerna på klockan är ok, går att ställa in intervallpass etc. Det som sänker betyget till underkänt är främst att klockan blir helt värdelös när det regnar. Klockan flippar ur helt, börjar blinka och startar om sig, helt enkelt oanvändbar. Det är absolut inte ok, anledningen till att den ballar ur är förmodligen touch-ringen som i sig är rätt frustrerande att använda. Knappar hade varit att föredra. Dessutom tar den extremt lång tid på sig att lokalisera sateliter, ibland upp till 5 minuter. Köp något annan klocka!
*Redigerades 6 år sedan
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
10 år sedan*
Jag har haft min klocka sedan Juli 2008: Sprungit 1500 km med den Skidat 2000 km med den. Bra hållbarhet på batteri Senaste kraftprovet var Vasaloppet 2011, batteritid då ca 7,5h. Hann t.o.m ducha=) En riktigt bra investering för den som behöver feedback på sin träning! Enda minus jag kan komma på är noggrannheten på GPS signalen. Slingriga träningsrundor kan ge felaktig (kort) distans.
*Redigerades 10 år sedan
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
11 år sedan*
Har haft denna i snart två år. Den största nackdelen med klockan är ringen, som funkar dåligt när den blir lite fuktig. Och det blir den ju gärna när man tränar. Annars är det en fantastisk klocka som även är snygg, vilket dess föregångare 305:an inte är. Pulsbandet har jag även fått byta ut en gång på grund av att jag inte använde det på ett tag och batterierna började då läcka. Detta gjorde att det blev förstört.
*Redigerades 11 år sedan
p
pjos

26 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
11 år sedan*
Ganska besviken efter 8 månader intensiv användning. Den så kallade innovativa ringen fungerar bara i torra förhållanden (typ hemma). Uppladdningsbara och ej utbytbara batteriet räcker nu bara till 2 timmar med GPS på. Förutom det är klockan helt OK.
*Redigerades 11 år sedan
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
11 år sedan*
Ny ägare --men armbandet är ju JÄTTEKORT man får knappt det runt handleden och sen är det lite obekvämt
*Redigerades 11 år sedan
h
hans_landa

12 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
11 år sedan*
Touchringen är kanske lite seg ibland, men när man springer så behöver man inte ändra så mycket. Ofta räcker det med start/stop och nollställa. och det finns det knappar till. En annan nackdel är att det ibland tar en himla tid att lokalisera satelliterna, kan kännas som en enighet när man skall springa. Annars fungerar den perfekt. Roligt också när man t.ex. är utomlands och passar på att träna eller går på stan.
*Redigerades 11 år sedan
j
janvil

5 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
12 år sedan*
I löv it! Det finns inte mycket att klaga på denna. En underbart lätt klocka. Lätt att nå funktioner som man vill använda. Att själv kunna bestämma vilka värden man vill se är grymt tycker jag. När jag springer vill jag se kilometertid (som ibland inte riktigt är att lita på anser jag). Man fastnar lätt i Google Earth och vill spana på sina rundor. Man vill gärna springa när man är utomlands för att kunna se var man sprang när man kommer hem. Touchringen nämns överallt och den håller jag med om inte är optimal när man är ute och tränar men den är bra när man är hemma och latchar med den. Lätt att lägga upp intervallpass väl ute på löprundan. Jag både cyklar, åker skidor och cyklar med den och jag har inga tillbehör och vääääldigt nöjd ändå. Jag har inte haft någon pulsklocka tidigare men lånat kompisars klockor, en Polar men den hade inte sparfunktion av GPS info. Denna slår alla. Om något är negativt så är det följande: - Klockan är snygg men något lättrepad i den mjuka plasten. - Kompisen som köpte samtidigt som mig har svårt att får bort en runda som ligger kvar i klockan. - Ibland strular synchningen, men inte lika mycket som kompisen som har en Polar med synchning via ljud. Rekommenderar ändå klockan starkt! Tack Garmin!
*Redigerades 12 år sedan
E
Edlit

7 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
12 år sedan*
Jättenöjd. jag har haft den i 1.5 år nu och den har fungerat perfekt hela tiden. Negativt är touchringen som flippar ut totalt när det regnar eller blir fuktigt, ser det egentligen inte som ett stort problem eftersom jag låser ringen innan jag drar iväg. MEN är det någonting jag skulle vilja förbättra är det detta. Web portalen (Garmin connect) har växt till sig bra på 1.5år och är numera en superb applikation.
*Redigerades 12 år sedan
d
dezer

11 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
12 år sedan*
En grym GPS-klocka, som dock skulle behöva en uppdatering vad gäller touchringen. Om det regnar så är det nästintill omöjligt att använda den, skulle t.ex. vilja kunna låsa ringen under träning. Som helhet riktigt bra med ett grymt web-GUI och smidig trådlös överföring av data.
*Redigerades 12 år sedan