Kategorier
Prisjakt

Audio Pro Living LV22

Audio Pro Living LV22

  • Signalseparation: 2-vägs
  • Trådlös anslutningsteknik: Nej
  • Typ av lådkonstruktion: Basreflex
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Audio Pro Living LV22

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
datorn
datorn

27 omdömen

4 månader sedan*
Hittar du dessa billigt så köp. Jag köpte för 2000:- och det ända jag ångrar är att jag inte köpte 2 till när de fanns att köpa. Har till datorn och det är väldigt behagligt ljud till spel, film och musik. Körde dem i gymmet ett tag och de spelar bra till electronica och har djup bas för att vara så små. Sprider ljudet brett så man kan sitta nära. Kan spela lågt med. Många tycker att wifi-läsningen är dålig men jag tycker inte det. Via USB får du tillgång till digitalt ljud som du kan justera volymen med från datorn /TVn och de sätts på automatiskt. Ingen ARC behövs. Ingen fördröjning och ingen försämring i ljudkvalitet som bluetooth. Dessutom kan man ha hela huset fullt med högtalare i samma serie och köra multiroom. Ingen sladd mellan högtalarna behövs. Går att placera separat om så önskas. OBS. Det finns inget lågfilter "mode" på LV22 (till subbas) som LV2 ryktas ha. Har nu köpt nya varianten från Audio pro (A26) för TVn och hoppas de är i samma kaliber. T14 har inte samma ljud som LV22, de spelar i en lägre liga. Hoppas de nya spelar bättre.
*Redigerades 4 månader sedan
jocke__r
jocke__r

65 omdömen

4 år sedan*
Har haft i någon vecka eller så nu. Tycker de spelar fantastiskt bra. Flyttade just högtalarna från köket hemma till jobbet eftersom jag ändå sitter där stora delar av dagen så är det väldigt trevligt att ha så pass bra ljud som dessa ger. Jag hade aldrig köpt dessa för nypris (6000ish? men det handlar snarare om att jag inte är beredd att lägga så mycket på denna typen av högtalare). Jag fick ett superklipp på 1400 ihop med Audio Pro LV-hub. Har jag tur finns det kvar ett par till så jag även har till köket där hemma igen. På kontoret kopplar jag LV-Hub direkt från USB på datorn och hemma kopplar jag in LV-hub från min Zon2 på min förstärkare så att jag får samma eller olika ljud i kök och vardagsrum. Ett stort plus är att man inte har någon sladd mellan vare sig högtalarna eller LV-Hub, så de är väldigt lättplacerade om man har tillgång till ström. För 2500 som de ser ut att kostar vid skrivande stund är det köpläge om man kan bortse från att de inte har BT. För min del spelar det inte så stor roll då jag kan tänka mig köpa en chromecast audio eller som jag har det nu kopplat till stationär dator som jag sedan styr med spotify connect. Ett litet minus är väl också att det inte finns någon vanlig ingång/uttag på högtalarna för exempelvis hörlurar när man sitter på kontor. OBS. LV-Hub, TX100 eller TXD200 ingår oftast inte när man köper dessa som de gjorde på den tidigare LV2 modellen (det finns en modell som heter LV22TX där en TXD200 medföljer). Men med tanke på utgående modell kan ni nog få säljarna att slänga med någon av ovanstående.
*Redigerades 4 år sedan
bonq
bonq

13 omdömen

6 år sedan*
Varning, dessa säljs även utan den sändare som man måste ha för att kunna använda dem. Har ingen ingång öht förutom via deras eget trådlösa system. Köptes på El-giganten där produktinformationen sa att det gick att koppla in både analogt, usb och optiskt. Vilket inte stämmer alls. Audio pro själva skyller på Elgiganten, trots att infon på deras egen web säger samma sak. Elgiganten har givetvis inte svarat på över 2 veckor, trots att de "återkommer inom 24 timmar". Sändaren kostar 1000:- löst.
*Redigerades 6 år sedan
e
edinho9

15 omdömen

6 år sedan*
Positivt: Läckra högtalare med vit läder mkt ovanliga men snyyyyyga som faaaan! Grymt ljud! Allt trådlöst och enkelt att installera! Kvalitet = 100% nöjd Negativt: Slår ut wifi om man kör på 2.4Ghz eftersom systemet använder sig av samma frekvens men ändrar man kanal på router eller byter till 5.0Ghz så funkar allt klockrent!
*Redigerades 6 år sedan