Kategorier
Prisjakt

Microsoft Xbox One Stereo Headset

Microsoft Xbox One Stereo Headset

  • Hörlursdesign: Over-ear
  • Mikrofon
  • Fästanordning: Huvudbygel
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Microsoft Xbox One Stereo Headset

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
T
Trebag

27 omdömen

3 år sedan*
Köp inte denna. De verkar ha ett generellt problem med att ljudet läcker ut och tas upp av mikrofonen så att de du pratar med hör ditt spelljud. Hade problemet med mina och har känner två andra som haft exakt samma problem.
*Redigerades 3 år sedan
S
Sanisalli40

11 omdömen

4 år sedan*
Helt ok med tanke på prislappen men skulle rekommendera att lägga dubbla pengen för klart bättre ljud och bättre mic
*Redigerades 4 år sedan
h
hathor

80 omdömen

5 år sedan*
Haft dem lite mer än ett år. Sen gick micken sönder. Och detta har hänt två vänner till. Lagom till garantin gått ut går micken sönder. Spelade med en vän. Och helt plötsligt började hans mikrofon knastra kraftigt. Och sen var han borta. Och utan mikrofon är dem värdelösa. Var annars väldigt nöjd med dem. Men räkna med och köp nya efter 12 månader. Köpte nya dyrare. Dock inte Microsoft. Ljudet i lurarna fungerar fortfarande. Men mikrofonen funkar inte :(
*Redigerades 5 år sedan
fredrikolin
fredrikolin

37 omdömen

5 år sedan*
Mycket lur för priset med tanke på att bara adaptern kostar ca 249;- i singel förpackning.. Men vi ska inte ljuga med att de är hårda och man får ont runt öronen ganska omgående. Ljudet är bra men inte mycket mer. Micken tar upp allt ljud även på långt håll. Bra att den går att peta undan när man inte använder den. Minus för att sladden inte är utbytbar utan sitter fast i headsetet.
*Redigerades 5 år sedan
6 år sedan*
Jag älskar detta headset som fungerar fantastiskt. Tyvärr är det inte superstarka, min började lite bruten efter 4 månader (Det finns fortfarande 100% användbar men ändå ...) Bra: -De Ser fin, en enkel design. -De Är mycket bekväma för en lång tid. De är inte super dyra. -De Dämpar låter bra. Wire är inte alltför lång, men inte för kort heller. Dåligt: -De Förstördes snabbare än väntat. Efter 4 månader av daglig användning plast började spricka någonstans. Det är fortfarande användbar och kan lätt känner verkligen att plasten är knäckt. Mikrofon fungerar bara på Xbox One, det fungerar inte med data eller min mobiltelefon.
*Redigerades 5 år sedan

Google