Sony MDR-EX650AP

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Hörlurar (126)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.22)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Ägt dessa nu i 1,5år och är väldigt nöjd med mitt köp av dessa.

  Innan har jag bara köpt de som jag billigast har kommit över (<300) men kände för att köpa några med bättre kvalité och ljud.

  Jämförelsevis med billiga hörlurar

  + hör klarare basljud. Och är väldigt nöjd här.
  + Jag som ibland kan somna med hörlurarna på har de billigare varianterna gått sönder efter ca 3 nätter medans dessa håller än (har dock köpt Sleepphones nu).
  + Skön och bra styrka/kvalité i sladden

  + Medföljer användbar "gummibit" som man kan snurra sladden runt. Innan har jag snurrat sladden runt mobilen.

  Även om vissa här klagar på knappfunktionerna så funkar det för mig. Kan byta låt och pausa/spela i Spotify men självklart så blir ändå mitt minus:

  - Ingen volymkontroll. Nu efter ca 1,5år kan jag förstå de som har varit uppe i den här prisklassen förut frustration. Som människa blir man aldrig nöjd ;)

  - Varför jag ens tittade in hit igen nu var för att det känns som dessa börjar tappa lite av sin glans, syftar inte enbart på ytmässigt, för det har dessa även gjort, alldeles för tidigt.
  Nu vet jag inte exakt när den gudliga färgen började försvinna men kan vara efter 5 månader.
  Men även börjar jag höra lite störningar i hörlurarna, vet ej om det är pga datorn men har inte hört det tidigare och är lite orolig att de börjar gå mot sina sista dagar.

  Jag personligen ska i första hand kolla igenom andra hörlurar med volymknapp i samma prisklass men faller jag inte för design eller annat så lär jag återgå till dessa så länge de existerar på marknaden.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 3 dagar sedan
  Som de andra skriver får jag hålla med. tung bas, bra kvalité, solida & prisvärda. Kontrollen är begränsad och saknaden av fler knappar gör sig påmind. Vid löpning så har lurarna en tendens att då & då trilla ur. I övrigt inget att klaga på gör det de ska.
 • Acceptabel
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Funkar bra om man vill lyssna på ljudböcker i mobilen, de har en eq förstärkning i mellanregistret som gör att röster hörs tydligt. Mindre bra för musik. Låter fel helt enkelt, hårt och vasst.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Great base
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Bra lurar, känns bra ur kvalité-synpunkt.
  Bra ljud.
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Otroligt bra! Basen är djupare och bättre än på de allra flesta in-ears, men på ett sätt som gör att den inte tar över och förstör detaljer. Diskanten är också godkänd, även om man kunde önska att den var något dämpad ibland.
  Sony MDR-EX650AP + en equalizer = fantastiskt ljud!
 • Bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Som vanligt är det diskant och övre mellanregister som blir lidande då man idag säljer på att leverera mycket bas (vilket ju är enkelt). Sitter mycket bra i örat trots att de är ganska tunga ("mässing").
  För det priset jag betalat (148:-) i originalbox måste de dock anses vara ett fynd.
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  grymma lurar med bra bas i.
 • Ganska dålig
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  S-ljud och övreregistret gör ont i öronen och får de att låta skit.

  Basen är även den ganska slapp.

  Mellanregistret kan man ej klaga på.

  Passformen e kanon.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Det är bra lurar, men inte mer. Passformen är fantastisk och är förmodligen det bästa med de här hörlurarna. De sitter som limmade och har aldrig ramlar ur under den tid jag haft dem (ca 7 månader).

  Ljudkvaliten är dock medioker. Basen tar över och diskanten är inget att hurra över. Mellanregistret är inte heller bra, det försvinner och ersätts med basljud.

  För samma pris är a-jays five ett bättre val. De har mycket bättre ljud och efter att jag skaffade ett par har jag inte använt mina sonys.
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  "S-ljud" = Aj som fan i öronen... Folk här är betalda eller är redan döva
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Sjukt sköna att ha i öronen och helt grymt ljud. Kabeln plockar dock upp onödigt mycket vibrationer vilket stör när man är ute och går.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Inte lyssnat så mycket i dom än, men för priset spelar de på mycket bra än så länge
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  +Riktigt sköna lurar med bra ljud.
  +Sitter kvar och har ännu aldrig behövt att rätta till dom som man måste med andra för att de glider ur.
  +Stänger ute förvånansvärt mycket ljud. Har dom ibland på kontoret utan musik för att dämpa ljudet runt omkring.
  +Snygga
  +Lång sladd som är anpassningsbar

  -Efter att ha använt Jays med platt sladd, så är dessa hopplösa efter att ha hamnat i fickan... trasslar sig direkt.
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Lät ok och satt i örat bra. Dock så la kontrollen av snabbt på kabeln sedan efter några månader till slutade dom funka helt.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Låter väldigt bra tillsammans med min Xperia XZ. Sitter skönt i öronen och trillar inte ut ens när man tränar.
  Det enda negativa är att det är symetriska kablar till varje lur istället för en längre man lägger bakom nacken. Blir lite störigt att ha kabeln hängande under hakan a la 80-talet.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Prisvärda!

  +Sitter perfekt i mina öron, de känns knappt men sitter bombsäkert.
  +Stänger ute allt annat ljud totalt, och hörs ingenting ut, bra på tåget.
  +Kanonljud för pengarna, bra bas, något vass diskant men inte så det stör, och kan lätt justeras med equalizer.
  +Välbyggda och levereras med en bra kabelvinda och en mycket bra förvaringspåse med fjädrande öppning.
  +Mikrofonen fungerar utmärkt för telefonsamtal.

  -Det jag saknar är volymkontroll. Endast en knapp för play/stop och låtbyte.

  Behöver man nya lurar är de verkligen ett bra köp.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Glömde hörlurar på en resa och köpte ett par såna här på Heathrow efter en snabb googling. Kort sagt så är de himla bra. Passar bra i mina öron och ger himla bra ljud.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  En av de mest prisvärda hörlurarar jag har haft. Neutralt ljud som och med en equalizer kan de spela precis som du vill. Sitter mycket bra i örat, inga problem att jobba eller springa med dessa i. Dock började de, som alla lurar verkar det som, glappa efter ett halvår.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte dom från Elgiganten för c.a 700kr över 1 år sedan och det är dom definitivt värda, nu säljs dom under 500kr och det är mest prisvärda inear som jag hört. Soundmagic E10 låter godkänt men dessa är betydligt bättre. Håller med lovorden i WhatHIFI, bekväma, hållbara, vackra och har ljuvligt ljud.
  http://www.whathifi.com/sony/mdr-ex650ap/review
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Haft mina i ett år nu och dem är de bästa hörlurarna jag har haft. Jag är ingen audiophile men uppskattar ändå musik och för det här priset är jag rätt säker på att man inte får så mycket bättre. Om du bara använt enklare lurar från iphone eller samsung och vill uppgradera kan jag rekommendera dessa. Kolla in vad ljud & bild skrev om dom också
  http://www.ljudochbild.se/test/horlurar/grupptest_8-overkomliga-in-ear-horlurar/sony-mdr-ex650ap
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Föredrar dessa över Sennheiser CX5.00 som jag hade tidigare. Ljudet känns livligare i dessa med slagkraftig bas. De sitter också bättre i mina öron och känns mer välbyggda med en mycket bättre kabel som inte trasslar lika lätt. Däremot, vissa av de väldigt höga tonerna låter...annorlunda. Du lyssnar på en låt och plötsligt så blir man lite "???, wat?". Händer i få låtar men det finns där.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte först ett par Sennheiser Momentum In-ear som jag inte var alls nöjd med. De hade väldigt skarp diskant. Utan att höja speciellt mycket gjorde det ont i öronen vid bl.a. s-ljud och symbaler. Gick tillbaka till butiken (Webhallen) och fick byta till Sony MDR-EX650AP.

  Mycket nöjd med dessa. Väldigt bra och balanserat ljud. Hög kvalitetskänsla, bland annat på grund av att lurarna väger lite mer än normalt. De väger inte så mycket att det blir något problem, känns snarare som de sitter bättre i öronen tack vare detta.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Vill bara säga:
  Angående att ena hörluren pajar så beror det på den hängande micen som tynger ner lurarna och sliter ut sladden fortare. Har haft liknande Sony-in-ear-lurar med samma problem. I Japan vet jag iaf att de säljer MDR-EX650 (utan AP) d v s utan micen som man oftast klarar sig utan om man har en mobil med dubbla mickar och fullgod noise-cancellation. När jag läser här hur dessa problem är vanliga så kommer jag i a f undvika att betala extra för denna försämrande funktion - De blir tyngre samt går sönder fortare.

  Tråkigt då jag var sugen på en bra hörlur med mic till PS4 men tror man får tänka om och köra på heltäckande hörlurar vars micar håller bättre. Eller Sony PlayStation 4 In-Ear Headset.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  De var bra i ett par månader. Sedan slutade ena hörluren att fungera. Usel kvalitet mao.
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Diskanten dödar mina öron. Skränigt ljud. Så fort någon exempelvis sjunger med "s" låter det också extra för jävligt. Går inte att lyssna på hög volym alls. Får pilla med equalizer och dra ner diskant löjligt mycket, och det är fortfarande inte helt bra. Tråkigt att slänga pengar på något som inte funkar som det ska. Ska prova att reklamera. Kan ha fått ett måndagsexemplar.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ljudet är en 9:a. Sitter väldigt skönt för mig också.

  Nackdelarna som drar ner betyget är:
  - Absolut inte trasselfri sladd som de påstår (dock inget jag egentligen trodde då det inte är platt sladd)
  - Kvaliten verkar sådär. Har fått byta dem två gånger hittils, då ena luren har lagt av. Dock har det aldrig varit problem att få ett par nya direkt (i mitt fall från Webhallen), så Sony verkar ha bra garanti på det sättet.
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Verkar ha fått nåt måndagsexemplar, för basen är i stort sett obefintlig, diskanten inte särskilt bra heller, men visst, de verkar gedigna och ger ett klart ljud i mellanregistret. Möjligen bra som headset/för tal, men just de jag fick lämpar sig inte alls för musik. Överväger att reklamera men de får duga tills vidare...
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Hade ett par SoundMagic e10 som jag gillade men som gick sönder av slitage vid kontakten och ena luren. Efter att ha läst mycket så beslöt jag mig att testa dessa Sony. Efter ca en månads användning är jag bra nöjd med dom. Många tyckte att det var för tung bas, men det tycker jag absolut inte.

  + Bra ljud
  + Dom sitter perfekt i örat
  + Gillar att kontakten är L formad

  - Sladden trasslar lätt
  - Saknar att det inte finns volym i kontrollen
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  + Riktigt jäkla sköna i öronen - inte som Iphones skitlurar som faller ut bara man tar ett andetag.
  + Känns gedigna, bra kvalite i bygget, väger i handen, inte plastiga
  + Väldigt vass ljudkvalitet, som många andra skrivit bra bas! isolerar bort en hel del kringljud tack vare designen

  - Kommer inte på något förutom volymknapp saknas.

  Vissa klagar på "för mkt bas" här märker jag, haha allvar? Det finns sätt att ställa in ljudet i de allra flesta mobiltelefoner/portabla musikmaskiner - t.ex. i spotifyappen. Gör detta och klaga sedan om de låter dåligt. Inga högtalare/hörlurar kommer PERFEKT ur lådan för just din hörsel.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  För priset (399:-) är de väldigt prisvärda. Nu köpte jag dessa enbart som mellanlurar i väntan på att Apple kommer ta bort hörlursuttaget, för att sedan satsa på ett riktigt bra Lightning-headet istället. Men som lurar fram och tillbaka till jobbet är dessa riktigt trevliga ur ren ljudsynpunkt. Att sladden trasslar som ingen annan, att de saknar volymkontroll samt är lite tunga är inget man kan gnälla på när de mer eller mindre är gratis. De levererar ett helt ok ljud för kaffepengar. Köp!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Kan bara säga WOW. Vilken lyft från mina S7 lurar. Ojämförbart helt enkelt. Man hör varje låt, varje string, varje local. KÖP!

  minuset är att dem inte är trasselfria samt dem saknar volymkontroll

  Uppdatering efter flera dygn: Den största nackdelen är att man inte kan lyssna på andra hörlurar längre. Den här är otroligt bra! Samsung s7s original är inte alls i närheten.. skullcandy har inget att säga..
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Sitter bra i öronen
  Bra Bas

  Sladden trasslar väldigt lätt
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har haft dom i ca 1 vecka nu och ljudet är fantastiskt! Enda negativa är att det kan låta lite från sladden när man går men annars är det perfekt!

  +basen (punchy)
  +ljudkvalitén
  +priset
  +designen
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  + Vilka lurar! Har kört med många olika lurar, både in och over ear (Bose, Beats etc) har tidigare tyckt att Bose har detaljerad ljudbild och beats har kraftig bas. Dessa små lurar levererar båda. Fantastiskt bas och oroligt bred ljudbild. Funkar både för film, musik, gym (väldigt basig musik).

  - är att dem inte är trasselfria samt att dem inte har volymkontroll, har en iPhone och då är detta ej optimalt.

  Summering:
  Men vill man ha ett par fantastiska hörlurar med otroligt ljud för ett schysst pris MÅSTE du testa dessa!
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra ljud över större delen av frekvensomfånget samt bra bas. Gillar kvalitetskänslan för sladd och funktionsknappar.

  Ända minuset är att delar plastdetaljerna skaver lätt mot insida av örat vilket blir irriterande vid 3+ timmars användande.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bättre än sennheiser momentum
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Klart prisvärda för 500-600kr. De har rätt hissad bas så gillar du inte det så välj nåt annat.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Riktigt sköna, snygga och med grym byggkvalite för priset! Ljudet har lite överdriven bas men tycker överlag att det inte är något att klaga på för detta priset!
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Håller med Babba i det han skriver. Behövde ett par nya lurar snabbt och köpte dessa, kommer dock lämna tillbaka dom. Alldeles för mycket bas för min smak. Sen sitter fjärren på sladden alldeles för långt ner och det blir därmed ett jäkla krångel att svara på samtal/pausa/play osv nu på vintern när man har jacka och grejer på sig.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra byggkvalité, ganska snygga, sitter bekvämt MEN ni som tycker att dessa är balanserade har ingen aning vad ni pratar om. Visst de är bättre än de generiska lurar som följer med de flesta telefoner, men det finns betydligt bättre hörlurar i denna prisklassen som inte enbart bjuder på bas i Beats proportioner. Vad som är välljudande är iofs högst subjektivt men enligt mig är dessa "konsumentljud delux" Testa Havi 3b pro (version 1), Fidue A65 eller Macaw GT100s dessa överpresterar för sitt pris!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Rejält tunga pga all metall, men sitter ändå riktigt bra i öronen. Känns väldigt välbyggda. Bra ljud i både hörlurarna och micken. Ganska bastunga men fin ljudbild. Prisvärda!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fick tag i dem för 390 på SIba rea. Kan var de mest prisvärda lurarna jag någonsin köpt. Sitter bra i örat, sköna tunga och solida. Ljudet är på en annan planet i prisklassen det är så man tycker synd om de som går runt med originallurar. Tycker de isolerar runtomkring ljud nästan för bra det blir väldigt tyst. Följer med en liten påse också som jag har lovat mig själv att använda så de håller sig fräscha och jag hittar dem. Nackdel de trasslar friskt det är någon struktur på sladden som hjälper till trasslet.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Super sköna med bra ljud!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har haft dessa lurar i en vecka nu och är överlag väldigt nöjd.
  +Bra bas
  +Bra frekvensomfång
  +Byggkvaltén

  -Mycket kabelljud
  -Mycket vindljud

  Ljudkvalitén man får är bättre än vad dem kostar och de har bra byggkvalté men om man ska använda hörlurarna aktivt kan det vara lite irriterande med att kabelljud och vindsus. Personligen så är det inget större problem men tänkt på det innan du köper dessa. Rekomenderas!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Synnerligen välljudande. Ljudet är välbalanserat och basen fyllig. Kablarna hade kunnat vara något tjockare. Består av relativt tunt mjukt gummi med skåror i.

  Bör tilläggas att ytan fallerar efter ett tag.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt bra hörlurar! De bästa hörlurarna jag ägt i den här prisklassen som dessutom har mikrofon.

  + Riktigt bra bas. Inga toner "drunknar" i dessa hörlurar
  + Bra passiv ljudisolering
  + Detaljrikt ljud
  + Bra passform. Känns som det sitter bra men samtidigt inte så att det skaver i öronen (har relativt små örongångar).
  + Balanserat ljud oavsett musikstil
  + Byggkvalité
  + Väldigt bra pris. Dessa låter minst lika bra om inte bättre än hörlurar prisklasser högre

  - Ingen volymkontroll

  Dessa rekommenderas starkt!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Extremt bra lurar.

  Laddar ner Sony Appen "smart key" då kan man programmera knappen som man vill.

  det är sjukt hur bra de här är för pengarna man betalar. det är pointless att skriva hur ljudet känns för det är så subjektiv uppelvelse. beror på så många faktorer.

  + Ljud isoleringen. Kan ha 60% volym och inte höra nåt externt ljud i tunnelbanan.
  + Basen. Den är mjuk och fyllig utan att bli för mycket.
  + sitter väldigt bra och ramlar aldrig ut ( subjektiv)
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte dessa efter jag läst om dem på http://www.whathifi.com/sony/mdr-ex650ap/review

  Är ingen audiophile men de är utan tvekan de bästa in-ear jag ägt.

  + Basen!
  + Klart ljud
  + Perfekt passform
  + Byggkvalite

  - Man kan inte justera volumen via sladden på iphone

  Slutsats: Mycket för pengarna!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Biltema sina hörlurar för 39kr är bättre än Sony MDR.

  Jag var verkligen otroligt besviken
  Omöjligt att röra sig utan du hör ekot av dina steg på bostad.
  Sladden kan inte röra, utan att höra det