Weber Q 1400

Weber Q 1400

  • Grilltyp: Elgrill
  • Design: Bordsgrill
  • Tillgängliga färger: Svart, Grå
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Weber Q 1400

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4 / 5
(7 omdömen)
5
(4)4
(2)3
(1)2
(0)1
(0)
Sorterat efter datum
2019-07-14
Mångsidig och enkel grill som gör sitt ”jobb” utmärkt! Tog t o m med den på bilsemestern till Tyskland och kunde därmed grilla allt från goda korvar till kyckling och olika nöt-/fläskfiléer medan potatisklyftorna och grönsaker tillreddes i köket. Ingen eld att hålla koll på. Går utmärkt att reglera temperaturen med det kraftiga vredet. I går gjorde hustrun pizza med en enkel pizzasten på grillen. Rengöring av galler med stålborste inga problem. Köpte en svart bänk med hjul hos Jysk som grillen står på. Bra med avställningsytor. Nu ska trådlös termometer inhandlas. Rekommenderas!
2018-07-29
Köpte denna när det blev eldningsförbud. Fungerar faktiskt ganska bra, eller funktionen är bra men det smakar det blir inte rökigt som en riktig grill. Gillar man gasolgrillar så är denna nog helt kompatibel. Denna modell har gjutjärns galler, fast inte riktigt gjutjärn. Något idiot har emaljerat gjutjärnet, förmodligen för att det ska bli lättare att göra rent. Men nu kan man inte använda stålborstar för att göra gallret rent så det blir mycket mer jobb pga detta. Man tar sig för pannan och undrar om de inte har någon som grillar på weber längre.
2017-02-19
+ Liten och väldigt smidig, dock ryms fler biffar än vad man kan förvänta sig. + Enkel att göra ren, för att vara en grill
2016-08-08
Rymmer mer än vad man kan förvänta sig av en så pass liten grill Stabil Rejält grillgaller
2016-07-05
Vi hade tidigare en billigare elgrill av märket Menuett, steget till Q1400 är stort, Q1400 är gedingen och vill du så bränner du maten utan problem, även i vind och kyla funkar den att grilla på, ger fin stekyta tackvare gjutjärnsgallret, enkel att hålla ren.
Sida 1