Kategorier
Prisjakt

LG G2 D802 32GB

LG G2 D802 32GB

  • Operativsystem: Android 5.0 (Lollipop)
  • Skärmstorlek: 5.2 tum
  • Lanseringsår: 2013
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
LG

LG G2 D802 32GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
c
cuvier

9 omdömen

7 år sedan*
En nästan fulländad lur som piskar skiten ur de flesta andra telefonerna, speciellt överskattade Samsung! Ett par brister dock som med enkla uppdateringar hade löst problemen. Finns verkligen inte mycket att klaga på. Fantastisk batteritid, utmärkt display och supersnabb hårdvara. Två minus: högtalaren och autofokus. Annars perfekt.
*Redigerades 4 år sedan
adelante82
adelante82

42 omdömen

7 år sedan*
Edit 2017-01-21 Haft den i snart två och ett halvt år och jag är fortfarande otroligt nöjd. Har den dagligen i min framficka och har inte minsta märke i skärm eller chassi. Uppdaterade för inte väldigt länge sedan till android 5.0 och mobilen fick nytt liv - framförallt förbättrad batteritid. Laddar den varje kväll, men använder jag den sparsamt kan jag fortfarande ladda den varannan istället. Originaltext: Grym skärm, om än något ljussvag utomhus känns det som. Otroligt bra batteritid. Bra, solid byggkvalitet. Grym kamera. Har inga problem överhuvudtaget med brus i lurarna när man lyssnar på musik, och jag har uppdaterat till senaste mjukvaran så det problemet verkar vara löst. Har modellen med rött bakstycke, och ytan på den är inte "glossy" som på den svarta och vita, så man slipper fingeravtryck! Edit: Någon skrev att han hade problem med att hemknappen är för nära mellanslag när man skriver. Visst är det ganska nära, men jag har hittills efter nästan 100 sms inte kommit åt hemknappen av misstag, så jag anser inte alls att det är ett problem. Har sett att andra stör sig på att meny-, hem- och bakåtknappen sitter på själva skärmen och inte som egna knappar utanför skärmen. Detta är ju skitbra! När man kollar på streams/youtube i helskärm så försvinner ju knapparna i alla fall! Och då slipper man ha en mobil som är extra stor bara för att ha dedikerade knappar för det! Och större delen av tiden har jag mobilen i fickan, och då vill jag ha en så liten mobil som möjligt! Många har åsikter om att volym- och avstängningsknappen sitter på baksidan. Att volymknapparna sitter där tycker jag är riktigt bra. Använder min mobil ofta till att lyssna på musik, och har den då i jeansfickan fram, och då är knapparna riktigt lätta att nå/känna. Avstängningsknappen använder jag mycket sällan då det är smidigare att dubbelknacka på skärmen för att starta/stänga skärmen! :) Utan tvekan det bästa LG gjort hittills! G3 är kanske bättre på ett antal punkter, men G2 ger mycket mer värde för pengarna just nu enligt mig!
*Redigerades 4 år sedan
N
Naked-Snake

91 omdömen

4 år sedan*
har använt telefonen sedan 2013. felfri telefon.
*Redigerades 4 år sedan
U
UltraPro

21 omdömen

5 år sedan*
Bästa mobilen någonsin.
*Redigerades 5 år sedan
n
nipe

104 omdömen

7 år sedan*
Är väl onödigt att skriva allt positivt som alla andra redan nämnt en gång till. Jag tycker kort och gott att den är helt fantastisk och ångrar verkligen inte mitt köp. Det jag drar av 1 stjärna för är osäkerheten vad gäller framtida uppdateringar från LG, deras trackrecord är inte direkt positivt men får hoppas att de börjar ta det på allvar nu. Med anledning av det tycker jag även LG kunde gjort som t.ex HTC och Samsung och som alternativ erbjudit den med standard Android och uppdateringar direkt från Google, det förfarandet borde bli standard åtminstone för alla tillverkares flaggskeppsmodeller. Uppdatering: Ja la på den 10'e stjärnan igen då LG uppdaterade till Lollipop 5.0.2 inom rimlig tid samt att LG nu är en av de tillverkare som gått ut och sagt att de tänker släppa månatliga säkerhetspatchar med tanke på de säkerhetsbrister som uppmärksammats i Android sista tiden. Återstår dock att se hur bra det blir i praktiken om det gäller alla modeller och alla mobiloperatörer anammar det osv. Jag är än idag dessutom så otroligt nöjd med telefonen. Kör helt standard utan root osv och ser ingen som helst anledning att byta till något av de 2 år nyare toppmodellerna. Detta måste vara tidernas mest prisvärda smartphone med tanke på priset och hur länge den stått sig i konkurrensen.
*Redigerades 6 år sedan
M
Majk91

30 omdömen

7 år sedan*
Stor och grym telefon! Supersnabb med den nya Snapdragon 800! Batteritiden är mycket bra. Intensivt användande räcker för en dag utan problem. Har dock lyckats ha min i tre dagar nu under hyfsat sparsamt användande utan att ladda. För de som är tveksamma på att knapparna sitter på baksidan så kan jag säga direkt att ni borde sluta fundera! Fingrarna faller naturligt på de när jag håller telefonen i min hand. Vande mig redan efter första dagen och nu tycker jag det känns bra :) Rekommenderar starkt! En solklar och stark konkurrent till många andra high-end smartphones. Bra: - Mycket färgstarkt IPS skärm - Rätt bra kamera - Supersnabb - Batteritiden ! Mindre bra: - Kameran i mörka miljöer - Ingen plats för extra minneskort Uppdatering (2015-07-22): Har haft denna underbara telefon i snart 2 år nu och är fortfarande lika nöjd. Har varit lite sisådär med rykten kring uppdateringar och LG osv, men det har ju inte varit några problem alls. Android 5.0 Lolipop trillade in i våras och fungerar felfritt. Tänk på att uppgradera till Lolipop via din dator eftersom den endast finns tillgänglig via LG's egna mjukvara där. Underbart iaf! +1 stjärna Mor min har LG G3 och är minst lika nöjd med den också. Tre tummar upp för LG!
*Redigerades 6 år sedan
G
Gooduser

7 omdömen

6 år sedan*
2015-04-19 Mycket bra formfaktor, skärm och chassi. Batteriet är bra och klarar en dag normal användning. Inga bekymmer med täckning. Utvecklarvänlig, dvs lätt att roota och flasha custom software, recovery och ROM.
*Redigerades 6 år sedan
M
Multicam

20 omdömen

6 år sedan*
Har nu haft denna sen den släpptes och har varit över lag nöjd. Jättebra batteritid. Visst, den är inte riktigt på topp nu efter 1,5 år men fortfarande så klarar den sig 1 dag vid en hel del användning. Tidigare 1,5 dag. Har dock fått 2 stycken stora gula inbränningar i skärmen efter vänster kant. Syns vid vita bakgrunder. Positivt: *Batteritiden *Kameran. Bra bilder. Bra filmer. *Skärmen. Perfekt storlek. *Priset. *Snabbheten. Har inget lagg för 5 öre. Har inte haft heller. *Placering av volym och power-knapp. Bästa lösningen hittills. Enligt mig. *Hållbarheten. Tappat den otaliga gånger på asfalt,altan golv, inomhus och på betonggolv. Ingen spricka eller repor i skärmen. Jätte impad. Negativt: *Gps: en. Totalt värdelös. Tappar kontakt och beter sig skitskumt hela tiden. Lämnat in för detta utan åtgärd. Felar km mot en riktig gps vid långpromenader. *Skärmen. Oförklarliga inbränningar. Kommer mer och mer. *Kameran inomhus när det är lite mörkare. Fokusproblem. *Uppdateringar. Skitkasst från LG om man vill ha det senaste. Mycket bra lur. Värderar du gps vid promenader,cykling,skidor, stadskörning mm. Titta på annan lur. Annars riktigt bra.
*Redigerades 6 år sedan
looney
looney

4 omdömen

6 år sedan*
Har haft den i snart ett år nu! Otroligt prisvärd och trevlig telefon. Batteritiden är fantastisk även storleken är klockren. Det enda smolket i bägaren är väl kameran som inte riktigt hänger med.
*Redigerades 6 år sedan
7 år sedan*
Fulländad lur för 3500kr Update ett år efteråt, köpte den på mellandagsrean 2013 för 3500kr, cirka 1500kr billigare än rådande pris då! Ett poängs avdrag för kameran, annars har jag varit nöjd med den ända tills jag tappade den i betong och krossade den. Blixtsnabb lur! Batteritiden 48h heavy use är utan konkurrens absolut bästa jag upplevt.
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1