Kategorier
Prisjakt

Noctua NF-A14 PWM 140mm

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
M
Mr3

20 omdömen

2 månader sedan
Snurrar på, är alltid tysta och hållbara, problemfritt men aningen dyra.
p
paul80

5 omdömen

2 år sedan*
Har en av dessa fläktar monterad i fronten på ett Fractal Design Meshify C som snurrar i ca 725 rpm, flyttar luft som ingen annan fläkt och låter väldigt lite. Rekommenderas
*Redigerades 2 år sedan
G
Gorian

25 omdömen

3 år sedan*
Det är en premiumfläkt; ingen kan komma och säga något annat. Personligen önskade jag att man kunde köpa dessa i "bulk"-utförande, utan alla tillbehör och den fräsiga förpackningen. + Många medföljande tillbehör. + Tyst i förhållande till luft som förflyttas (enligt de recensioner jag läst) - Ruskigt dyr, vilket drar ner betyget.
*Redigerades 3 år sedan
005K4R

35 omdömen

3 år sedan*
Bra, tysta fläktar.
*Redigerades 3 år sedan
D
Dockland

45 omdömen

4 år sedan*
Luften som passerar är det enda som hörs
*Redigerades 4 år sedan
B
BlackwaterP4rk

25 omdömen

4 år sedan*
Flyttar märkbart mer luft än jag är van vid från fläktar med liknande storlek och rpm. Noctuas kvalitetskänsla är fantastisk. Dock är jag inte nöjd med ljudnivån. Det blev betydligt tystare när den byttes mot en NF-A15. Visserligen flyttar inte den riktigt lika mycket luft men skillnaden i ljudnivå är större än skillnaden i luftflöde. Värt att tänka på om tystnad är av högsta prio.
*Redigerades 4 år sedan
E
ErikNR2

43 omdömen

5 år sedan*
Noctuas fläktar håller verkligen hög kvalitét, allt från förpackning till tillbehör och fläkten själv. Monteras fläkten rätt blir den nästan ljudlös, men för mig uppstod ett problem. Jag har ett Fractal Design Define R4, där man monterar fläktarna genom att trycka in dem i fronten, som är löstagbar. Man skruvar alltså inte fast dem utan tryckar in dem. Problemet är att gummit som sitter på kanterna gör att den inte går in ordentligt, utan man måste ta bort gummit på framsidan, dock kan gummit på baksidan sitta kvar om man trycker extra hårt för att få in den. Det faktum att man måste ta bort dessa gummibitar gör att fläkten vibrerar. Med andra ord är det bäst att använda denna fläkt genom att skruva fast den med rätt saker, annars får man vara förberedd på att dra ner varvtalet rejält för att slippa oljud. Problemet med detta är dock utseendet - man vill inte gärna sätta den på ett ställe där man kan se den. Brunt och beige måste vara den fulaste kombinationen. Detta begränsar var fläkten kan sitta, om man bryr sig om detta. Måste du fästa fläkten i fronten, såsom i Define R4, köp en annan fläkt. Kan du skuva fast den på rätt sätt så är detta däremot en toppenfläkt.
*Redigerades 5 år sedan
l
lionux

5 omdömen

5 år sedan*
Riktigt grymma fläktar med kvalitéts känsla rakt igenom! Fungerar superbra och tyst. Har fyra stycken i push-pull på min H115i. Stort + för alla tillbehör man får med som en Y-splitter, förlängning och varvstypare bl.a. Rekommenderar starkt. Alla tycker inte det men jag tycker de är riktigt snygga med!
*Redigerades 5 år sedan
r
rasse127

13 omdömen

5 år sedan*
Funkar perfekt. Grym kvalité och många tillbehör ifall man behöver t.ex en längre kabel.
*Redigerades 5 år sedan
L
LowEstate

9 omdömen

5 år sedan*
Satte två såna här på en Kraken x61, det ändrade ljudnivån totalt. Från att ha hört datorn in i rummet bredvid så måste jag nu dubbelkolla att den verkligen gått igång när jag startar den.
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1