Kategorier
Prisjakt

Donkey Kong Country: Tropical Freeze (Wii U)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
w
wolfshade

18 omdömen

5 år sedan*
Fastnade aldrig för detta spel, tycker bl a att kontrollen känns allt för bökig och saknar flytet från de äldre DKC.
*Redigerades 5 år sedan
U
Unregistered30026

171 omdömen

5 år sedan*
Många av spelen som Nintendo släpper är en uppfräschning av äldre installation som i grunden är riktigt bra! Det känns dock lätt reptitativt tyvärr.
*Redigerades 5 år sedan
P
Powergösta

1 omdöme

6 år sedan*
Grymt bra spel. Detaljrikedomen är slående, miljöerna är vackra, musiken är grym och charmen är enorm. Sen är det faktiskt utmanande, till skillnad från de flesta spelen idag! Mycket välkommet i min mening. 10/10, bra jobbat igen Retro Studios!
*Redigerades 6 år sedan
m
moran f

7 omdömen

6 år sedan*
inte alls lika kul som contry returns
*Redigerades 6 år sedan
p
parazyte

153 omdömen

6 år sedan*
Räkna med att denna recension blir downvotad bara för den inte är positivt inställd. Jag rekommenderar de som funderar på detta spel men som inte redan nu är något fan av serien att först kolla metacritic user reviews (de som ger spelet 3-7 har mest intressant att säga) sen får man ta den feedbacken som man vill. För min egen del instämmer jag i nästan allt som sägs där. Detta spel är för mig ganska tråkigt, har frustrerande spelkontroller, det känns som självplågeri att spela detta bara för man betalt 500 spänn för det och det har fått "bra omdömen på nätet". Jag har klarat 4-5 banor men orkar inte mer, det finns så mycket roligare spel. Tanken är ju att man ska låsa upp en jäkla massa på varje bana men då tar jag hellre en helkropps-rakning... Extra tråkigt och frustrerande i 2p mode... Det är bara fler extraliv som går åt.
*Redigerades 6 år sedan
w
whityoustone

144 omdömen

6 år sedan*
Helt magiskt bra,
*Redigerades 6 år sedan
l
lakanman

30 omdömen

6 år sedan*
Köpte ett Wii U för ca en månad sen och dom spelen jag skaffade är Rayman Legends, Super Mario 3D World, New Super Mario Bros U, Donkey Kong Country Tropical Freeze och Zelda Windwaker HD. Dom spelen som jag spelat mest är Super Mario 3D World och Donkey Kong Country Tropical Freeze. Jag har extremt svårt att hitta spel nu för tiden som håller mig kvar mer än 10 minuter men dessa lir är riktigt fina.
*Redigerades 6 år sedan
6 år sedan*
Kul, snyggt och svårt! Lite för repetativa boss-attacker samt för mycket loading time, men i övrigt klockrent!
*Redigerades 6 år sedan
u
uruk-hai

17 omdömen

7 år sedan*
Snyggt och välpolerat. Kul bandesign och nya idéer. Funkar bra i multiplayer (2p).
*Redigerades 7 år sedan
M
Mega-Man

50 omdömen

7 år sedan*
Äger man en Wii U så tycker jag faktiskt man borde köpa detta =). Visst det finns redan bra plattformspel till Wii U i form av New super mario Wii U, Super mario 3 World och Rayman legends. Men varför inte äga ett till? Fantastiska spel. Detta är som föregående skrev ganska så svårt emellanåt så många timmar utlovas för den som vill lägga ned tid och samla alla pusselbitar etc. Detta är ett sådant spel man kommer plocka fram även om 5 år och spela på =). Bra musik, bra utmaning och allt sådant. Till det negativa hör att Wii U Gamepad inte utnjyttjas allts i detta spel. Man kan bara använda den för att få bild på den istället för på TV:n... Alltså inga extra funktioner. Kan jag tycka är väldigt dåligt... Vad var vistsen med att göra en konsol med en sån stor och klumpig kontroll med en skärm på om man inte ens utnjyttjar den? Allt annat är dock på topp i detta spel! :=)
*Redigerades 7 år sedan
Sida 1