Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ohm

Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ohm

 • Hörlursdesign: Over-ear
 • Fästanordning: Huvudbygel
 • Tillgängliga färger: Svart, Silver, Grå
Rank 72 i Hörlurar
Jämför pris på alla Beyerdynamic Hörlurar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ohm

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

4.6 av 5 stjärnor

Baserat på 30 omdömen

Sorterat efter datum
2018-09-06
Redigerades 2019-06-09
  G
  Gustavlevander(9 omdömen)
  Helt fantstiskt sköna med bra ljud och bred ljudscen! Ljudet blir speciellt bra om du har en amplifier, något låg volym med mobiler och laptops men det går bra så länge du inte vistas i en miljö med hög ljudnivå. (Något jag heller inte rekommenderar då de släpper in och ut väldigt mycket ljud). Något tillbakalutad på de lägre frekvenserna och lite höga highs (5000-8000hz) vilket inte passar alla men detta kan enkelt regleras med en riktig eq.
  2019-04-03
   E
   Emanuel123(6 omdömen)
   Helnöjd! Observera dock hur dessa är tänkta att användas. Ingen ljudisolering så man måste sitta i tyst rum. Använd bra ljudkort med kraftfull stärkare för drift m.m. de är utmärkta för sitt smala behov. Ljudredigering, mixing, mastering och "kritiskt lyssnade". För andra användningsområden skulle jag välja en annan lur som är sluten.
   2019-03-14
    a
    aliquis(21 omdömen)
    + Fantastiskt soundstage och rumskänsla i datorspel. + Trevliga till körsång. + Fungerar utan problem på ASUS B450-F moderkort. - För gäll diskant och lite för klent mellanregister/manssång för min smak. I början höjde jag volymen massor för att försöka få det att låta som jag ville men diskanten och basen i Overwatch blev enormt påfrestande då, trötta öron och ringningar i öronen en lång tid framöver fast jag har sänkt volymen sedan dess. Det går att använda dem på lägre volym och de är fortfarande toppen för att få rumskänsla i datorspel. - Jag tycker kuddarna trycker lite för mycket runt öronen, jag blev varm om öronen fast de är öppna när jag spelade men kan ju bero på att man är så i gasen och kabeln är inte löstagbar men annars säljer väl BeyerDynamic typ alla möjliga reservdelar så det är väl ändå ok. - För klena portabla enheter blir det kanske svårt att få till volymen, för portabelt bruk släpper de givetvis in omgivningsljud och lägger man dem runt halsen har man ju två stora kåpor som ligger över skuldrorna så för portabelt bruk finns det nog bättre val. Jag skickade tillbaka dem för att jag kunde och för att jag tycker diskanten är för stark men jag skulle kunna köpa igen för att de är grymma för datorspelande om jag nu inte hittar något annat som duger lika bra. De kostar ju inte mycket och är jättefina för Dolby Atmos.
    2019-02-08
     J
     Jonte07(2 omdömen)
     Har ägt ett par i 6 år och det enda som jag kan klaga på är, att öronmuffarna blir platta efter en tids användande och att nya kostar dryga 500 lappen. Men ljudmässigt som studiohörlurar är dom grymma ifall du ska sitta länge och mixa. Dom är dock helt öppna så det gäller att ha tyst omkring dig. Ljudmässigt är dessa knivskarpa med väldigt ärlig ljud. Tyvärr har mina gått sönder men tänker köpa ett par nya inom kort. Men dom är riktigt sköna att ha på sig en väldigt lång tid. Enda anledningen till att dom inte får fullt betyg är att öronmuffarna blir väldigt platta och obekväma efter ett tids användande.
     2018-10-18
      W
      WatchthatWatch(18 omdömen)
      Hur sköna som helst. SuperB ljud!
      Sida 1