Kategorier
Prisjakt

Force Electronics 536S 80GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
N
Nagelfare

1 omdöme

14 år sedan*
Har haft den i två år och var nöjd med den när den kom då konkurrensen inte var så stor. Då var det ett lyft med hårddiskinspelning så man hade överseende med nackdelarna som är flera. Ljudet försvinner ibland när man hoppar framåt eller bakåt i en inspelning, även med timeshift. En del inspelningar blir förstörda då de hackar. Kanallistorna uppdateras med lång eftersläpning. Användargränssnittet är segt och ologiskt. Gör det den ska men känns gammal.
*Redigerades 14 år sedan
B
B_Groth

9 omdömen

16 år sedan*
Väldigt lysande blå display. Hemmabyggda menyer ( i MS Paint tro jag :) ) men att kanalens logga visas i menyn är ett plus. När man spolar i "time slip" märker man inte så tydligt när man kommer till realtid. Displayen behåller "tS" och ikonen för spola visas trots att det inte går att spola längre . Jag saknar en realtids ikon. Jag har också hakat upp mig på en text i manualen. Något förkortat står det: "-Du äger inte programvaran utan har erhållit en användarlicens vid köpet av mottagaren. Force Electronics A/S har rätt att löpande ändra programvaran. Force Electronics A/S förbehåller sig rätten att sända ut reklam via POST-systemet. Om du inte kan acceptera vilkoren får du inte ansluta mottagaren till elnätet"" Tänk om Microsoft skulle skriva något sådant. Force tvingar användaren att acceptera Spam och förändringar av konfigurationen. Bakläxa Force!
*Redigerades 16 år sedan
K
Kung Henry

8 omdömen

17 år sedan*
Endast PVR-funktionen (personal video recorder) hade gett denna produkt ett högt betyd. Jag menar, att kunna pausa en direktsändning är verkligen en trevlig funktion. Plus också för smidiga och snabba menyer etc. Minus dock för att menydesignen kunde varit snyggare.
*Redigerades 17 år sedan
r
root

15 omdömen

12 år sedan*
*Redigerades 12 år sedan
14 år sedan*
*Redigerades 14 år sedan
Foppa21
Foppa21

59 omdömen

14 år sedan*
*Redigerades 14 år sedan
S
Steppen

18 omdömen

14 år sedan*
*Redigerades 14 år sedan