Kategorier
Prisjakt

Sonos Playbar

Sonos Playbar

  • Typ av hembiopaket: Soundbar
  • Utförande: 3.0
  • Streaming-standarder: AirPlay, Tidal, Deezer, TuneIn
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sonos Playbar

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4 / 5
(42 omdömen)
5
(24)4
(11)3
(0)2
(4)1
(3)
Sorterat efter datum
K
Kritikern nr 1

6 omdömen

2 månader sedan
Varför gillar de flesta att fjäska för mycket? Denna soundbar är hemsk. Vi svenskar har ingen bra smaklökar och ingen smart smakkultur. Ta till exempel; När svenson blir tillfrågad i restaurangen om maten smakade bra? Vad tror du att de flesta svarar? Få människor har music öron.
A
Alex

10 omdömen

3 månader sedan
Väldigt bra ljud. Speciellt om man bor i lägenhet och inte kan köra på med bas.( finns dock möjlighet att dra upp basen så det räcker i appen) Hade kef iq30 innan och känner inte att jag saknar de.
m
mahoogan

4 omdömen

7 månader sedan
Hade den funnits i vitt hade den fått full pott
ett år sedan
Burkigt och tråkigt ljud. Hade förväntat mig rätt mycket mer. Betyget avser bara ljudkvaliten.
t
thernztrom

10 omdömen

2 år sedan
Sjukt smidigt system, kört i över 2 år nu. Bra ljud, synkar smidigt med andra högtalare. Och man kan skapa olika rum ifall man har högtalare i olika rum. Bra balanserat ljud på playbaren. Vill man ha extra stark bas får man köpa en sub till. Appen utvecklas hela tiden och blir bara bättre och bättre.
Greedy
Greedy

40 omdömen

4 år sedan*
Överhypat skräp. Låter precis lika illa som jag förväntade mig. Är man musiklyssnare skall man definitivt titta på något annat. hade det kostat en tredjedel så visst...
*Redigerades 4 år sedan
S
Swomas

19 omdömen

4 år sedan*
Imponerande! Mycket imponerande! Kört traditionellt 5.1 system i många år, men det tar plats och är mycket kostnadsdrivande. Sonos blir verkligen svårslaget med tanke på det relativt låga priset till den enkelheten, stilrenheten, tillgängligheten, och enorma dynamiken som de faktiskt erbjuder. Kör själv nu en maxad 100% väggmonterad setup med PLAYBAR, SUB, 2x PLAY:5 II, allt detta för 24tkr, mycket nöjd! Har du köpt baren + subben så snåla för guds skull inte in på bakhögtalarna! På sikt kan man dock hoppas att äkta 5.1 blir aktuellt, dvs att man kan lägga till en uppsättning PLAY:5 som frontar. För att verkligen maxa upplevelsen! + Snyggt + Så enkelt att det blir roligt att installera, fler, fler och fler! :) +/- Allt kan väggmonterns, men det är något dyrt i förhållande till vad elektroniken kostar.. 2,5tkr för att få allt på väggen.. - PLAYBAR'en finns bara i svart, allt annat finns ju i vitt? - Saknar stöd för 24bit ljud och pallar ej bättre än DD5.1. Appen: + Alla inställningar görs via iPhone appen (endast testat iOS) + Finns även en snygg app för MacBooken - Något bökig volymkontroll, om man använder volymknapparna på iPhone så är "volym stegen" något stora.
*Redigerades 4 år sedan
T
Thomasnexa

12 omdömen

5 år sedan*
Fungerar över förväntan. Bra och klar ljudbild. Bra bas. Enkel att koppla in och använda Uppdaterad: Har fått någon typ av glappkontakt alt störning i högtalaren. Lite oregelbundet men med några minuters mellanrum så klickar det till rejält, som ett relä eller liknande. Har kopplat ur alla sladdar utom strömkabel och detta ljud är tyvärr kvar.
*Redigerades 4 år sedan
johanpop
johanpop

2 omdömen

4 år sedan*
En säljare på El giganten sa att det var denna grejen jag skulle ha.. Jag tyckte det lät som ett par högtalare som sats ihop och tillsammans skickade ut en signal som var helt i ofas så jag blev yr.. Kanske inget för mig det här med soundbar..
*Redigerades 4 år sedan
w
weezer

50 omdömen

5 år sedan*
Plus- Sonos är väldigt lättjobbade. Smidiga att installera. Det bara går. Ljudet är oklanderligt. Minus. Går inte att synka med Canal digitala HD-Box fjärr, många m samma problem- fast andra fjärrar. Bottenkasst. Inte ett ljud fr supporten Bytte till en dyr multifjärr- funkade.. En ingång- inte många tv-apparater som släpper igenom 5.1. Dvs tvn funkar inte som en hdmiväxel i realiteten. Optisk switch lösningen för min del.
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1