Prisjakt

Fjällräven Vidda Pro Long Trousers (Herr)

Fjällräven Vidda Pro Long Trousers (Herr)

  • Passform: Herr
  • Junior/Senior: Senior
  • Användningsområde: Skidbyxor, Vandringsbyxor, Jaktbyxor
Bevaka
Jämför

Fjällräven Vidda Pro Long Trousers (Herr)

Användaromdömen

Sorterat efter datum
b
bj76

4 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan*
Helt klart värda det något höga inköpspriset. Har ej sett andra byxor kunna matcha mångsidigheten hos dessa efter behandling med fjällrävens "greenland wax". -Ett givet val i skog och mark. Orsaken till 9 poäng istället för 10 är just att de måste behandlas med grönlandsvax för att få ut 100% av dess slitstyrka/vattentålighet.
*Redigerades 5 år sedan
deus
deus

9 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan*
Mina favoritbyxor! Tåliga och riktigt skön passform. Valde dem för den bra justeringen av benslutet och kroken för skosnöret, möjligheten att stoppa i knäskydd om man behöver arbeta på knä samt avsaknaden av stretchtyg som jag tänker förlänger dess livslängd. Resåret i nätfickan i högra benfickan (som passar för en mobil) gav upp rätt snabbt men det kan jag leva med, hade säkert kunnat reklamera utan problem om jag orkat.
*Redigerades 6 år sedan
Vicce666
Vicce666

23 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan*
Riktigt sköna, slitstarka och av ett märke som man vet levererar bra produkter. Det som plockar ner den från 10/10 är att de tillverkas i Vietnam.
*Redigerades 6 år sedan
Rochard
Rochard

19 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
7 år sedan*
Kan inte annat än att hålla med Crackerjack91! Vidda Pro är riktigt bra byxor med komfort, passform, funktion och hållbarhet. Priset fick mig att överväga ett billigare alternativ men när jag väl fick hem ett par så kändes de värda varenda öre. Regel nummer ett när du ska vara ute i naturen är att ALDRIG bära bomull. G1000 gjorde mig därför lite orolig då tyget innehåller 35% bomull. En längre promenad i spöregn visade dock att det inte fanns något att oroa sig för. Tyget leder bort fukt och torkar fort. För höst, vinter och tidig vår finns även möjligheten att vaxa byxorna. Då rinner vatten bort samma stund som det träffar tyget. Vandring? Ja, men kan bli lite varma på sommaren. Trekking? Ja, perfekta. Fritidsaktiviteter? Ja. Till vardags? Lite overkill men de är ju SÅ bekväma. Polarexpedition? Kanske blir lite kallt? Rymdäventyr? Okej, nu börjar det spåra ur... Fördelar: +Passform (Något högre bak än fram vilket gör att de sitter perfekt) +Hållbarhet (G1000 är slitstarkt och sömmarna är rejält sydda) +Funktion (Justerbar vid fotleden samt krok för att fästa vid skon, flera bra fickor för karta, yxa, kniv, kåsa, FireSteel osv, öppna knäskydd om en vill förstärka med pads) +Pris (Trots mina tidigare reservationer ser jag dem nu som prisvärda. Räkna med att ha byxorna i 10-15 år utan problem. Fjällräven är även unika på det sätt att de hjälper dig med lagning, vaxning etc.) Nackdelar: -Jag hade personligen gärna sett möjlighet till ventilation så att de var perfekta även på sommaren. Men det är en trekking-byxa som fyller precis den funktion den saluförs att fylla så inget sänkt betyg.
*Redigerades 7 år sedan
C
Crackerjack91

3 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
7 år sedan*
Fruktansvärt bekväma byxor. Används i regel varje vecka året runt. Mycket slitstarka, har haft dem i över två år och har fått laga en söm i grenen och nere vid benslutet, annars så är de lite solblekta. Då har de som sagt använts på fjällvandringar, skogsutflykter och som vardagsbyxor i allmänhet.
*Redigerades 7 år sedan