Melitta Single 5

Melitta Single 5

  • Typ av bryggare: Elbryggare
  • Antalet koppar per bryggning: 5
  • Funktioner: Droppstopp, Automatisk avstängning, Signallampa
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Melitta Single 5

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.4 / 5
(7 omdömen)
5
(5)4
(2)3
(0)2
(0)1
(0)
Sorterat efter datum
2 år sedan
*Redigerades ett år sedan
Föredrar den här före Moccamaster. Blir fylligare och godare. Tillräckligt stor för en familj. Snabb. Billig. Lätt att använda (fylla vatten osv.) Ett mycket bra köp! Den är inte jätteliten, rymmer 0,7 liter ca. Så räcker till 3-4 pers.
2 år sedan
Vilken liten och smidig kaffebryggare. Den brygger 2st lagom stora koppar vilket är perfekt för mig. Kaffet blir varmt och smakar väldigt bra.
3 år sedan
Perfekt för en kopp eller två.. Har haft två såna här de senaste arton månaderna. Den första brann upp i en villabrand (inga personskador). Om jag inte minns fel var det INTE auto-off på den första, men det är det på den jag har nu. I och med det finns det egentligen inte något negativt att säga om den. Den är liten, simpel, plastig och inget designmirakel, men den gör gott kaffe. Det som imponerar på mig är att den brygger bra kaffe i små volymer vilket få andra (större) bryggare klarar av. Gissar att hos de större bryggare ångar det bort relativt mycket vatten vid bryggning i små volymer och blir därför svårt att dosera kaffe. Men denna lilla försynta pärla klarar jobbet! Kan brygga en "mugg" (två koppar?) och det blir riktigt bra. Det finns säkert bryggare som gör bättre kaffe än denna, men tror inte det finns någon som gör så pass bra kaffe (i små volymer) till det pris som gäller. Det här kan vara den mest prisvärda produkt jag nånsin köpt.
6 år sedan
En mycket bra kaffebryggare för mindre hushåll och för mig som är student. Brygger gott kaffe hyfsat snabbt.
6 år sedan
Billig kokare som brygger gott kaffe. +Billig +Snabb +Smidig storlek för en ungkarl som mig. +Perfekt bryggtemperatur. -Ingen skönhet direkt -Den vita jag har blir missfärgad med åren. -Ingen avstängningstimer. Haft den i 3 år och har funkat utmärkt. Ska dock köpa en ny nu då den fått fula kaffefläckar jag inte får bort.
7 år sedan
Vi kör den i husvagnen, liten och smidig. Gör riktigt bra kaffe!
8 år sedan
Perfekt för ett litet hushåll. Den bästa (lämpligaste) bryggare vi haft. Perfekt bryggtemperatur, perfekt serveringstemperatur. Tar ca 4 min. för att brygga 4 koppar. Droppstoppet fungerar, lätt att diska kanna och filterhållare i maskin.