Kategorier
Prisjakt

Samsung Galaxy S III LTE GT-i9305 16GB

Samsung Galaxy S III LTE GT-i9305 16GB

  • Operativsystem: Android 4.4 (KitKat)
  • Skärmstorlek: 4.8 tum
  • Lanseringsår: 2012
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung Galaxy S III LTE GT-i9305 16GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.8 / 5
(35 omdömen)
5
(17)4
(11)3
(2)2
(4)1
(1)
Sorterat efter datum
6 år sedan*
Har haft den i 1 år och nu kom nya update 4.4.4 idag!
*Redigerades 6 år sedan
d
dagstjerna

6 omdömen

6 år sedan*
jag har haft s3an i snart två år och jag är riktigt nöjd med den. tycker den för det mesta gör det den ska. lite lagg när man trycker på hemknappen för att lämna en app för att komma till startskärm. lite långsam att öppna kameraappen. kompassen har blivit felkalibrerad på sista tiden. misstänker att jag själv gjort något fel. så nu har jag en extern app för att kalibrera den rätt igen. Men jag är över lag nöjd med den.
*Redigerades 6 år sedan
Gew
Gew

109 omdömen

7 år sedan*
Köpte denna sent i fjol, så jag anser mig ha bekantat mig tillräckligt med telefonen för att ge den ett rättvist omdöme. Så, det skrivs runt om på diskussionsforum om att användare har fått oerhörda problem sedan de installerat den senaste uppdateringen. Jag hann (tack och lov) läsa mig till alla varningsflaggor och har givetvis vägrat låta den uppdatera. Så, Android v4.1.2 Honeycomb, och jag är på det stora hela taget nöjd med stabiliteten. Skärmen är skarp men endast 720p, trots att kameran filmar i 1080p. Jag har alltid varit ett stort fan av raffinerad LED-teknik; här SAMOLED. Kameran sen då. Ja, den är vansinnigt bra, och - i grov särklass - den bästa mobilkameran jag någonsin haft i min ägo. Även vid sämre ljussättning och högre ISO-tal blir bilderna riktigt schyssta. Snabb, ja, detta är ett måste för mig, då jag rör mig snabbt i cyberrymden. Slutligen till det negativa, batteriet. Det kan visserligen ha att göra med att jag (som sagt) till daglig dags rör mig snabbt i cyberrymden, men jag är faktiskt rätt besviken på batteritiden. Jag har inga appar som ligger i bakgrunden och dränerar batteriet, men likväl är jag i regel nere på 10% efter en arbetsdag, vilket i min bok känns lite skevt. Tur att man inte uppdaterat, då allmänheten säger att batteriet blir ännu värre.
*Redigerades 7 år sedan
e
elfabio

11 omdömen

7 år sedan*
Har haft enheten i 1,5 år nu och har hunnit samla på mig en hel del erfarenhet av den. + Snabb. Inte mycket lagg vid start/växling av appar, gränssnittet flyter på bra. Videouppspelning funkar fint. + Bra skärm. Något skarpa färger ibland (speciellt röda nyanser), men överlag bra. Extremt reptålig. + Helt OK batteritid (när man deaktiverat några förinstallerade appar osv). + Bra samtalsljud. + Hastigheten i 4G-nätet är helt OK. + Kameran lämnar inte så mycket övrigt att önska. Fina bilder i dagsljus, bra inställningsmöjligheter osv. + BlueTooth apt-X. Ovärderligt när man som jag direktströmmar musik till en Nad Viso 1. Ljudet ska enligt uppgift hålla CD-kvalitet med denna kodningsstandard, jag kan inte annat än hålla med (även om jag inte gjort några avancerade mätningar av den faktiska bithastigheten och ljudkvaliteten), jag upplever det BlueTooth-strömmande ljudet som mycket bra. - Samsungs förinstallerade appar. Kom igen, Samsung, det är ingen som använder era appar. Vari ligger nyttan att ha en helt egen lösning för appbutik, musiktjänst, videotjänst osv? Kalenderappen är brun och ful, skrivbordswidgetarna är helt meningslösa och funktionerna i Samsung Account är helt redundanta (det mesta finns redan som Google-funktioner). Lyckligtvis kan man i modernare Androidversioner deaktivera dessa appar så att man slipper se dem. - Något hal att hålla i. Har i liggande position tappat telefonen i ansiktet några gånger. Det gör ont. - Lite för bred för att kunna använda med en hand. - Touchknapparna (på var sida om hem-knappen) längst ned förvirrar ovana användare. Det är alltid lika kul att se iPhone-användare försöka använda telefonen. :) Jag kommer dessutom åt dem av misstag hela tiden när telefonen är i horisontalläge (vid videovisning osv). - Jag upplever en viss svajighet i 4G-nätet. Ibland kopplas samtal inte fram och ibland kan jag själv inte ringa upp andra när jag har 4G-täckning.
*Redigerades 7 år sedan
e
edite91

1 omdöme

7 år sedan*
Mycket bra telefon i början, efter 6 månader började den dock krångla. Laddar nu extremt långsamt, ibland inte alls, den har dessutom blivit väldigt seg och drar mycket batteri trots upprepade fabriksåterställningar. Synd då jag var väldigt nöjd det första halvåret.
*Redigerades 7 år sedan
U
Unregistered30026

171 omdömen

7 år sedan*
Finns inget att klaga på, fungerar riktigt bra! + Batteritid ca 2 dagar + Stabilt bygge + Utbytbar baksida när den börjar bli sliten + Utbytbart batteri + Fin skär och upplösning - Ibland kan internet känns lite långsamt men jag antar att det till stor del beror på operatörens nät. - När man kör LTE så försökte den hålla kontakten med detta nät så långt det går, det betyder att man kan få ganska dåligt teckning medan på 3G får man bra. Detta har gjort att jag låste den i 3G läge. - Gillar inte Samsungs egna system men som tur är så kan man byta ut luncher och liknande för att få en smidigare upplevelse (utan att roota). Edit : Efter par månaders användning måste jag säga att jag är riktigt imponerad. Telefonen fungerar väldigt bra, den laggar inte när man ska starta stänga samtal eller liknande vilket tidigare varit vanligt på andra modeller. Jag har behövt starta om den kanske 3-4 gånger vilket är väldigt lite. Det lutar åt att det blir en Samsung telefon även nästa gång.
*Redigerades 7 år sedan
N
Niklas_Berg

22 omdömen

7 år sedan*
Var riktigt nöjd (8) tills senaste uppdateringen med 4.3 kom. Nu känns telefonen seg och buggig. Hänger sig ofta och har antal grafikstörningar (blå skärm, gråa vandrande band mm) omstarter, och batteritiden är extremt dålig. Som bäst kan jag ha telefonen en halv dag innan det är dags att ladda. Enda rådet man får från supporten är "fabriksåterställning" istället för att få råd om inställningar som kan förbättra telefonen. Ska göra ett försök och återställa, kanske ändrar mitt betyg om det nu gör skillnad.
*Redigerades 7 år sedan
p
petunius

20 omdömen

7 år sedan*
mycket nöjd med denna luren! jag har haft den sedan den släpptes och det är inte mycket som jag kan klaga på! innan denna luren så hade jag en SGS2 så kommer jag att jämföra denna mot SGS2! jag hade otur med min telefon så jag var tvungen att skicka in min mobil 2 ggr för att jag kunden inte ladda mobilen som det skulle, mobilen kände inte alltid att jag hade ett par hörlurar och jag kunde inte hitta 4g. andra gången jag skickade in den så hade jag fått glapp i den ny-bytta hörlursingången och så kunde jag inte skicka eller ta emot mms. men sedan jag fick tillbaka den andra gången så har den fungerat klockrent! +bättre batteritid än s2 +högre prestanda än s2 +bättre skärm än s2 +4g som inte s2 har +mycket skönare att hålla än s2 +mindre hal på baksidan! +det känns som om den har något bättre teckning än min s2 -mindre hållbar än s2 -ömtåligare hörlursingång än s2 -jag kommer åt menyknappen när jag skriver på mobilen och den är i liggande läge! och det gjorde jag inte på min s2 i övrigt en mycket bra mobil för pengarna!
*Redigerades 7 år sedan
R
RearNakedChoke

3 omdömen

7 år sedan*
Grymt nöjd. Köp!
*Redigerades 7 år sedan
ThomasJonsson
ThomasJonsson

10 omdömen

7 år sedan*
Telefonen är snabb, lätt att hitta i och har en mycket bra skärm och Google har gjort ett bra jobb med att spara alla kontaktuppgifter och hålla dem synkade och tur är väl det: AKTA er för Samsungs Kies som påstås kunna göra backuper och Återställningar. Hade 6 backuper som säkert tagit 30-40 omstart av programmet, datorn och mobilen innan jag lyckades få till dem. (Ja, programmet får till och med datorn att krascha..!) Av de 6 var det så klart endast den äldsta som Kies ändå kunde hitta någon information i av någon anledning. (trots att det var den minsta i filstorlek.) När jag väl hade gett upp de andra 5 backupfilerna så tog det 2 datorkraschar och 3 ominstallationer och ett antal omstart innan jag lyckades få Kies att "säga att den genomfört" sin återställning (restore). Men tveksam på att den laddade in något alls eftersom jag t.ex. inte hittar någon inställing, bild eller app som påvisar att den förde in något..
*Redigerades 7 år sedan
Sida 1