Prisjakt

Apple iPhone 5 16GB

Apple iPhone 5 16GB

  • Operativsystem: Apple iOS 10
  • Skärmstorlek: 4 tum
  • Lanseringsår: 2012
Bevaka
Jämför

Apple iPhone 5 16GB

Användaromdömen

Sorterat efter datum
M
Mrxx

18 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Några år gammal nu, använder den för surf via wifi mest vilket nästan aldrig har fungerat. Den tappar hela tiden nätverk/hakar upp sig på webbsidor. Slår man av wifi och sen på igen så funkar den ett tag igen. Batteriet dåligt, visserligen gammal men ändå. Fysiska hemkappen funkar nästan inte alls. Det jag inte förstår är varför alla appleprodukter har problem med wifi. Har haft flera stycken ipad och de led av samma problem. Jag menar att en surfplatta är rätt beroende av att fungera med wifi. Blir inga mer Apple produkter för mig.
S
Sirap

51 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Lägger på stjärnor igen då en återställning via iTunes gjorde susen. --- Varit mycket nöjd med min iPhone 5 mellan år 2013-2016 (har haft tre ex), men nu är den sjukt seg när man gör de mest triviala saker. Till exempel frös tangentbordet mer än två gånger bara medan jag skrev den här texten. Föreställ dig att ditt finger fastnar i tio sekunder på baksteg när du försöker skriva på ett tangentbord så förstår du ungefär hur störande det är. Vad man skulle skriva minns man inte längre. Jag vet inte vad det beror på men närmast till hands är att skylla på mjukvaran. Visserligen har jag behövt byta både batteri och skärm men det är inte direkt uppenbart att de skulle vara bovarna. Sammanfattningsvis: om du inte befinner dig i år 2017 eller senare så är det en schysst lur.
o
one_andy

51 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Hade min iPhone 3G i fyra år när det nu blev dags att byta. Övertalade mig att köpa en Android, blev HTC One X+ 64GB, som enligt mig är snyggaste och bästa Android telefonen. Men efter en månad var det en besvikelse. Massa buggar, alldeles för stor, komplicerat, dålig kvalitet, repbar kameralins, dåligt placerade in/uttag, måste ha antivirus, måste ladda ner speciella tangentbord för klippa/klistra, inte användarvänlig fysiskt/operativet & FULT (eftersom att Android och dess appar ska passa alla skärmstorlekar och telefonmodeller)! Sålde den direkt och köpte slutligen iPhone 5! iPhone 5 är helt klart mitt bästa köp och min bästa telefon! Kvalitet rakt igenom, enklast, snyggasts. Detta gäller på alla iPhone: Är den i gott skick från början så håller den i minst 3-4 år utan att få problem med mjukvara/hårdvara. Detta gäller för alla de jag känner som har iPhone. De håller tills man tröttnar på dem. Efter 3-4 år så kan dock hårdvaran sakta ner eller att knappar inte reagerar lika bra. 10 STJÄRNOR med Jailbreak (iOS 6.1.2). Då kan man göra precis allt(!) vad man önskar. Den kan göra allt en Andorid kan göra och fler saker och utan buggar eller virus. Allt är därtill oerhört snyggt. Jailbreakade min telefon redan efter några dagar. Har alltid Jailbreakat familjens iPhones utan problem. +Den enda telefonen som normalanvändaren behöver +Kvalitet, enklast, snyggasts, användarvänlig! +Prisvärd med tanke på att den håller i minst 3 år utan några som helst problem +Högt andrahandsvärde +Bra batteritid om man jämför med Android (alltså inte sämre än någon annan telefon med denna kaliber) -Måste Jailbreakas för att få ut allt av den (dock enkelt gjort mha YouTube) - iTunes och mycket komplicerad att överföra foton och musik. Finns dock alternativ som Media Monkey istället för iTunes (Kolla upp!). -Lite dyr för 16GB -Kan i värsta fall ha lite fysiska småfel från början (jag hade dock inga), men då kan man ev. lämna in den för att få en ny. Detta är att förstå eftersom man blir lite nojig med allt Apple gör (man förväntar sig av någon anledning att allt ska vara perfekt, och det är det också i de flesta fall, i alla fall det bästa idag). -Känsliga kanter/fasningar, repas lätt, men bara om man slår dem mot hårda föremål. -Får folk att bråka om vad som är bäst. Sluta upp. Smaken är som baken, delad. SLUTA LETA. KÖP iPHONE 5 NU!
*Redigerades 5 år sedan
B
Boijne

2 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan*
Bästa telefonen jag haft.
*Redigerades 6 år sedan
870909

23 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan*
Har denna och jämför den jämte en galaxy s5 den är bra men galaxy s5 är bättre. Det som är bra Hyfsat snabb Snygg Lätt att förstå Dåligt Går sönder Lätt Inte alls lika klar skärm som S5 Den spöar s3 Lätt då jag hadde den men galaxy s5 är nog före om jag får säga Det själv. iPhone 5s och iPhone 6 ska egentligen jämföras vi s5an så det är väl lite fel telefon att lägga brevid. Men den är absolut Inte Dålig
*Redigerades 6 år sedan
A
Aser

39 omdömen

Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Helt ok hårdvara, men om du som jag tycker mjukvaran (iOS) är mossig, ointuitiv och instängd så är denna inte för dig.
*Redigerades 6 år sedan
u
urbs

28 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
7 år sedan*
+ Bra kvalitets mobil - 8 timmars batteritid vid användning. - Jag tyckte 4s tog bättre bilder
*Redigerades 7 år sedan
M
Marcu

9 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
7 år sedan*
Mycket bra telefon. Har aldrig haft några problem
*Redigerades 7 år sedan
R
Raggin02

24 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Har haft min Iphone 5 i snart 7 månader. +Snygg och lätt +IOS 7, väldigt användar vänligt! (Lätt att förstå och hantera) +Coola funktioner +Skärmen +Otroligt snabb! +Siri som fungerar! +Rätt storlek (tycker jag iaf) +Väldigt många tillbehör finns att köpa +A6 chip=Snabb! +Vi som har Ipad kan synka den med Iphonen. T.ex kan man skriva meddelanden i Ipaden och ha samma appar som i Iphonen. -Dyr, fattar inte varför -Ej 4G i Sverige (Men snabb 3G!) -Ingen NFC (jag använder inte det ändå) -Tappar du den utan skal är den skörd... -Ljudet är inte det bästa... -Den blir lite repig efter ett tag För övrigt är det en väldigt bra och funktionell telefon som har smidiga funktioner. Priset kan däremot bli något billigare... Många säger att Sonys Xperia Z1 och Samsung S4 har bättre skärm än Iphone 5, men jag bryr mig inte om Sony har 1080p skärm och Iphone 720p. Däremot är det mera intressant om hur funktionell och lätthanterad mobilen är..... Hellre smartare funktioner och lätthanterad än bättre bild på skärmen. Jag tycker inte att den repas så mycket som alla säger, men det beror på hur mycket man använder den. Siri, som inte fungerar svenska språket är väl sådär, men vi som kan engelska har inga bekymmer för det, om inte Android fantaster tycker det är katastrof... Det där med storleken på mobilen tycker jag att Apple ska stå fast vid! Däremot kan skärmen bli lite större, T.ex 4,5 tum.
*Redigerades 7 år sedan
Mentos
Mentos

374 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 år sedan*
Ett stort lyft från min förra iPhone 4, den är snabbare, tunnare och fram för allt lättare. Känns bättre i handen också och skärmen är precis lagom stor för mig. Jag hade innan köpet av denna känt på Galaxy S3 som jag övervägde att köpa men är glad att jag valde denna istället. Batteritiden kunde varit bättre.
*Redigerades 7 år sedan
Sida 1