Apple iPhone 5 16GB

Apple iPhone 5 16GB

  • Skärmstorlek: 4 tum
  • Operativsystem: Apple iOS 10
  • 4G (LTE)
Rank 282 i Mobiltelefoner
Jämför pris på alla Apple Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Apple

Apple iPhone 5 16GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Skärmstorlek: 4 tum
  • Operativsystem: Apple iOS 10
  • 4G (LTE)
Apple
rating.rate-n-text-version.md
rating.based-on-n-reviews.md
Sorterat efter datum
2018-12-03
S
Sirapuser.total-reviews
Lägger på stjärnor igen då en återställning via iTunes gjorde susen. --- Varit mycket nöjd med min iPhone 5 mellan år 2013-2016 (har haft tre ex), men nu är den sjukt seg när man gör de mest triviala saker. Till exempel frös tangentbordet mer än två gånger bara medan jag skrev den här texten. Föreställ dig att ditt finger fastnar i tio sekunder på baksteg när du försöker skriva på ett tangentbord så förstår du ungefär hur störande det är. Vad man skulle skriva minns man inte längre. Jag vet inte vad det beror på men närmast till hands är att skylla på mjukvaran. Visserligen har jag behövt byta både batteri och skärm men det är inte direkt uppenbart att de skulle vara bovarna. Sammanfattningsvis: om du inte befinner dig i år 2017 eller senare så är det en schysst lur.
2013-04-05
Redigerades 2016-11-18
o
one_andyuser.total-reviews
Hade min iPhone 3G i fyra år när det nu blev dags att byta. Övertalade mig att köpa en Android, blev HTC One X+ 64GB, som enligt mig är snyggaste och bästa Android telefonen. Men efter en månad var det en besvikelse. Massa buggar, alldeles för stor, komplicerat, dålig kvalitet, repbar kameralins, dåligt placerade in/uttag, måste ha antivirus, måste ladda ner speciella tangentbord för klippa/klistra, inte användarvänlig fysiskt/operativet & FULT (eftersom att Android och dess appar ska passa alla skärmstorlekar och telefonmodeller)! Sålde den direkt och köpte slutligen iPhone 5! iPhone 5 är helt klart mitt bästa köp och min bästa telefon! Kvalitet rakt igenom, enklast, snyggasts. Detta gäller på alla iPhone: Är den i gott skick från början så håller den i minst 3-4 år utan att få problem med mjukvara/hårdvara. Detta gäller för alla de jag känner som har iPhone. De håller tills man tröttnar på dem. Efter 3-4 år så kan dock hårdvaran sakta ner eller att knappar inte reagerar lika bra. 10 STJÄRNOR med Jailbreak (iOS 6.1.2). Då kan man göra precis allt(!) vad man önskar. Den kan göra allt en Andorid kan göra och fler saker och utan buggar eller virus. Allt är därtill oerhört snyggt. Jailbreakade min telefon redan efter några dagar. Har alltid Jailbreakat familjens iPhones utan problem. +Den enda telefonen som normalanvändaren behöver +Kvalitet, enklast, snyggasts, användarvänlig! +Prisvärd med tanke på att den håller i minst 3 år utan några som helst problem +Högt andrahandsvärde +Bra batteritid om man jämför med Android (alltså inte sämre än någon annan telefon med denna kaliber) -Måste Jailbreakas för att få ut allt av den (dock enkelt gjort mha YouTube) - iTunes och mycket komplicerad att överföra foton och musik. Finns dock alternativ som Media Monkey istället för iTunes (Kolla upp!). -Lite dyr för 16GB -Kan i värsta fall ha lite fysiska småfel från början (jag hade dock inga), men då kan man ev. lämna in den för att få en ny. Detta är att förstå eftersom man blir lite nojig med allt Apple gör (man förväntar sig av någon anledning att allt ska vara perfekt, och det är det också i de flesta fall, i alla fall det bästa idag). -Känsliga kanter/fasningar, repas lätt, men bara om man slår dem mot hårda föremål. -Får folk att bråka om vad som är bäst. Sluta upp. Smaken är som baken, delad. SLUTA LETA. KÖP iPHONE 5 NU!
2015-12-30
B
Boijneuser.total-reviews
Bästa telefonen jag haft.
2015-12-29
8
870909user.total-reviews
Har denna och jämför den jämte en galaxy s5 den är bra men galaxy s5 är bättre. Det som är bra Hyfsat snabb Snygg Lätt att förstå Dåligt Går sönder Lätt Inte alls lika klar skärm som S5 Den spöar s3 Lätt då jag hadde den men galaxy s5 är nog före om jag får säga Det själv. iPhone 5s och iPhone 6 ska egentligen jämföras vi s5an så det är väl lite fel telefon att lägga brevid. Men den är absolut Inte Dålig
2015-07-05
A
Aseruser.total-reviews
Helt ok hårdvara, men om du som jag tycker mjukvaran (iOS) är mossig, ointuitiv och instängd så är denna inte för dig.
Sida 1