Prisjakt

QPAD QH-90

QPAD QH-90

  • Hörlursdesign: Over-ear
  • Mikrofon
  • Fästanordning: Huvudbygel
Bevaka
Jämför

QPAD QH-90

Användaromdömen

Sorterat efter datum
f
freddybeck

37 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Köpte dessa med 10 minuter kvar av Black Friday rean i år som ersättare till mina Creative Sound Blaster Tactic3D Wrath som, efter 6 år, föll sönder i mina händer. Ljudkvaliteten i dessa lurar är bättre än i mina gamla. Passformen är också bättre, jag kan helt enkelt ha på mig dem längre utan att det blir obekvämt. Jag saknar trådlösheten en aning och det förvärras av att dem levereras med fast kabel istället för löstagbar. Det följer även med en förläningskabel och en väldigt bulkig, löstagbar kontroll/ljudkort. Micken är löstagbar men inte justerbar i höjdled, vilket hade vart smidigt. Jag betalade cirka 550 kr för dem och det priset var dem definitivt värda men nästa par hörlurar blir nog trådlösa ändå. Uppdatering: Efter nästan exakt 5 år började dessa flaga i färgen något enormt. Fick bli soptunnan trots att de fortfarande fungerade. De nya jag köpt är trådlösa.
*Redigerades ett år sedan
j
johanbio

5 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
Mycket sköna lurar. Men micen gav upp efter ca 1 år, trots varsam hantering.
*Redigerades 2 år sedan
K
Kurt

209 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
EDIT: Lurarna tickar på efter 3 år. Helt OK ljud som även duger till musik. Inte superbekväma som sagt pga lite för smalt huvudband. Den lilla mute-dosan som medföljer glappar, så jag använder den vanliga förlängningskabeln istället - ingen större förslust. Än så länge är jag helnöjd: bra ljud som även funkar som musik (lite mycket diskant möjligtvis, men det kanske ger sig med inspelning) och bra kvalitetsintryck. Följer med en massa tillbehör som är mer eller mindre användbara. Det enda jag möjligtvis kan klaga på är att bygeln på huvudet är lite smal, dvs det blir ett visst tryck på huvudet: jag kommer från Siberia v2 som ju är sjukt bekväma. De höll dock bara två år vid sparsam användning, hoppas dessa lurar håller lite längre än så!
*Redigerades 2 år sedan
S
Skrapp

4 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Högerkåpan gav upp efter ca två år. Tvivelaktig kvalitet. Spara kvittot.
M
Murkenrahl

3 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Köpte dessa i April 2014 för 990 kr. Skön komfort, mycket bra ljud, ok mic. Sladden är lång, vilket iofs är bra, men den är riktigt irriterande när man sitter precis bredvid datorn. Efter 5 år har den fått sitt slitage. Första saken som gick sönder var nog micen. Graduellt blev den sämre och drygt 2 år in så dog den helt, så ersatte den med en påklistrad modmic för 500 kr. Själva kablarna har glappat sedan dag 1, men det var bara att vrida anslutningarna till rätt läge. Någonstans 3 år in dog också volymkontrollkabeln. Men slutligen nu, 5 år och 5 månader in har slutligen slutat komma ljud i höger hörlur (utom om man håller kablarna helt rätt). Under denna långa resa har också fejk-lädret släppt i små flisor allt eftersom, och ljudet har ibland en liten bzz-komponent. Men den har ju faktiskt hållit i så många år, så jag är ändå nöjd. Det är (var?) än av de bästa lurarna i den här prisklassen, och nu är de ju mycket billigare än vad jag betalade. Det som drar ner mest på betyget är micen; sisådär kvalité och att den dog så pass förhållandevis snabbt, samt kabelstrulet och kabelkvalitén.
G
Gegga

27 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Använt ett par år men ersatt med nyare lurar. Var i början överväldigad av ljudkvalitén men efter att ha köpt bättre (och dyrare) lurar kan jag ge ett rättvist betyg. Kort och gott 6/10. Ljudet är inte så himla bra. Micen är ok. Fusklädret börjar släppa efter 3 år. Volymdosan gick sönder efter två trots minimal användning. Bra för sitt pris, inte mer. Nöjd med att ha kvar dem som reserv.
k
k1ssk1ss

7 omdömen

Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Skriver i egenskap av en Xbox-användare. Köpte detta headset efter rekommendation av en vän. Kan inte annat än säga att jag var väldigt nöjd med både vad avser ljud och komfort. Kvalitetsmässigt kändes det väldigt gediget och allt sammantaget bra kvalitutta för pengarna. Men... tyvärr så lider detta headset av ett problem som troligen många andra Xbox-användare gör, slitage vid kontakten. Detta inträffade mig efter 4 månaders användning, och uppmärksammades genom att ljudet glappade i ena kåpan för att till slut inte fungera alls. Som tur är så krävs det endast att man behöver byta ut en adapter-kabel, då headsetet i sitt ursprungliga utförande har en kontakt för ljudet och en för mic. Och här kommer anledningen till mitt betyg, QPAD support är helt frånvarande. Jag har kontaktar deras support 2 gånger skriftligen utan ett enda svar. Jag har försökt att nå dom per telefon men det finns bara ett växelnummer och Viktor på växeln lät lika överraskad båda gånger jag ringde (med en tids mellanrum) och informerade att det borde inte dröja mer än 24 timmar innan man får svar. Ja... Om ni är en Xbox-användare och är intresserad av just detta headset, köp Kingston HyperX Cloud istället. Produceras i samma fabrik och jag fick svar 2 dagar senare på exakt samma mail jag skickade till QPAD.
*Redigerades 3 år sedan
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Mycket prisvärt slutet headset! + Ljud, skön bas (För den pengen!) + Komfortabla, lätta, enkla. (Känner knappt av dom efter långa spelsessioner) + Prisvärda + Micken, bra ljud enligt andra. +/- Dosa på sladden med volym-justering m.m. - Micken, har en tendens att börja glappa efter en tid och skapa högt, skrapande oljud hos dom du talar med när du exempelvis råkar röra micken. Den är avtagbar. Glapp i kontakt-anslutningen. - Fake-lädret släpper i både båge och lurar efter en längre tids användande. Anser det vara normalt slitage efter flitigt användande, men hamnar på minus ändå. Ett klart köp för pengen!
*Redigerades 4 år sedan
SubzeroNr1
SubzeroNr1

31 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Grymt skönt headset som jag haft i snart två år. Bekvämt och helt ok ljud. Fungerar väldigt bra med TS och Disqord för både mig och mina medspelare hör mig väldigt bra. Sitter ordentligt på öronen utan att bli obekväma efter långa spelsessioner. Helt ok att se på film med. Det enda negativa är den lilla dosan halvvägs på kabeln, nästan än hur jag har kabeln (datorn är alldeles bredvid mig) så gör tyngden att det ramlar ner på golvet när jag flyttar mig en bit. Ordentligt frustrerande om man glömmer bort var den ligger men ingen dealbreaker. Nu efter ca 2 år är det glapp någonstans på kabeln så det kan bli ett högt skrapljud för mina teammates i disqord. Löser sig antagligen om jag beställer en ny kabel skulle jag tro. rekommenderas starkt till priset.
*Redigerades 4 år sedan
C
Charl

23 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Bra på alla sätt men sladden glappar nu efter 1 år.
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1