QPAD QH-90

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla QPAD Hörlurar (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.19)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  Nu efter 2 veckor när alla intryck lagt sig så tänkte jag försöka ge er som går i köpes tankar lite mer kött på benen.

  Om ni väger mellan qh-90 och Qh-85 så är ju skillnaden ENORM skulle jag vilja påstå allt från hur dom sitter på huvudet och hur dom låter. Jag läste ganska många recensioner där det sägs att skillnaden inte är så stor, vilket den tyvärr är.

  Qh-90 , har skinn muffar och är slutna vilket Qh-85 inte har och är öppna, byggkvalitén är densamma och den är toppen! Här tycker jag att QH-85 satt bättre på huvudet, man kände inte att dom satt på öronen, lite som Siberia V1:orna. Då Qh-90 nästan gör så att det slår lock om öronen när man tar på dem (slutna konstruktionen).

  Jag införskaffade mig först Qh-90 och var inte riktigt nöjd av den enkla anledningen att dom var slutna, det blev ganska jobbigt att prata med folk på vent/skype då det låter som man pratar i huvudet och man måste skrika för att själv höra vad man tror är en bra nivå. Därför införskaffade jag också Qh-85, efter jag provat dom på plats för att konstatera att dom inte tar bort medhörningen, GREAT! tänkte jag och var glad då ljudkvalitén var underbar i Qh-90.
  Kommer hem och kopplar in lurarna i datorn, slår igång lite musik och sitter som ett frågetecken och undrar vad det var som hände? har det blivit något konstigt med inställningarna på ljudkortet? Lät så himla klent, basen fanns inte där alls, visst det var ett öppnare ljud men till vilken kostnad? Kopplade in Siberia lurarna för att göra en jämnförelse och konstaterade att Qh-85 har ett mycket renare ljud och den bas som finns inte smetar sig ut över de andra registrerna som jag tycker att siberia gör.

  Ljudkvalitén på qh-90 är härlig, skön punch i basen bättre att det är lite för mkt bas för då kan man iaf dra ner på den till skillnad mot qh-85 där man inte kan göra något åt det alls, ökar man den så förstör man de andra registrerna så pass mycket att det inte är värt det.

  Sitter man och lyssnar på musik genom qh-90 så glömmer man ganska snart att det faktiskt är ett par gaming hörlurar man har på sig.

  Kom till saken!?

  Qh-90 passar såväl till film,musik och spel. Ett par j*vligt grymma allround lurar vars enda negativa egentligen är att man tappar medhörningen , känns som ett par studiolurar.

  Qh-85 är ett par "ok" lurar som gör sig bäst till Spel och där man tyvärr inte sätter på en skön låt och bara vill ha mer, musik lyssningen blir en ganska tråkig upplevelse.

  I min smak hade den bästa kombon varit ett par Qh-90 med tyg muffar som släppt igenom lite mer, alternativt en lösning på medhörning som TB x41 har vilket är grymt, windows monitor funkar inte då lagget är för stort för att göra det till en naturlig upplevelse och man slutar oftast med att lyssna på sig själv och undrar vad man kommer säga härnäst.

  Värt att tänka på är också att lurarna är 60Ohm mot de "vanliga" 32Ohm så vet inte om det kan behövas en hörlursförstärkare för att få ut det mesta av det, kan ingenting om sådant, värt att påpeka är att jag har kört via ett Xonar DX vilket INTE har hörlursförstärkare och det låter prima bra.

  Ljud/musik/läten är en upplevelse som är olika från person till person så det egentliga sättet att få reda på vad som passar just dig är att prova, dock så har man inte alltid chansen till de. Men med tanke på att Qh-90 bara är 50kr dyrare så faller det glasklart på QH-90 i mitt tycke, hade det dock handlat om en skillnad på 400kr så hade läget kanske varit annorlunda.

  Skulle vilja ge betyget 8,5 men det går inte så får avrunda.
  4 år sedan
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  köpte mitt par för snart 2 år sen och efter 6 månader så gick vänstra kupan av men när jag gav qpads support med ett mail så fick jag inget svar av någon anledning men det var förmodligen ett måndags exemplar men ska köpa ett nytt par och se vad som händer :)
  3 mån sedan
 • Perfekt
  Otroligt prisvärt headset och det bästa jag använt! Fick även reda i butiken (Webhallen) att det är exakt samma headset som Hyperx cloud ii från Corsair, men billigare och skillnaden är tillbehören man får till headsetet och färger/dekaler. Har provat båda och de låter PRECIS likadant.

  Som sagt bra headset men high-end 7.1 ljud och toppen mic. Den finns även en förlängningssladd så att headsetet når långt ifall man vill sitta vid TVn i soffan!

  10/10
  3 mån sedan
 • Acceptabel
  + ok för music och film
  + sitter bra på huvudet
  - för mycket bas (funkar inte så bra i spel där man vill ha lite balans i ljudet)
  - blir varma efter ett tag
  4 mån sedan
 • Bra
  Sjukt bra hörlurar med bra ljud men tyvärr hör man de när man inte har på sig dom!
  4 mån sedan
 • Mycket bra
  + Sitter bra
  + Bra ljud för film, spel, musik
  + Löstagbar mick
  - Lite konstig lösning med sladdarna. Volymkontroll sitter liksom på en förlängningssladd som man måste koppla på så den totala sladdlängden blir ganska lång, blir inte helt klockrent vid inkoppling till dator.

  Tänk på att detta är slutna lurar, dvs. du kommer inte höra mycket ljud utifrån, vilket oftast är positivt men kräver lite tillvänjning när man använder dem som headset och pratar med dem på.
  4 mån sedan
 • Acceptabel
  Bra till en början, men efter 2 år så har fejklädret börjat falla sönder och micen (ej sladden) lagt av helt. Hade också problem med att ljudet i hörlurarna leddes över i mikrofonen. Kontaktade qpad men fick ingen svar, sen rann det ut i sanden för jag var lat.

  Annars sitter lurarna bra på mitt huvud och är väldigt bekväma. Ljudkvalitén är bra, och man kan nästan använda dom som hörselskydd så mycket ljud de stänger ute.

  Skulle nog fortfarande rekommendera detta headset trots de problem jag haft. Jag kan ju haft otur med mitt exemplar, och de kanske har fixat det på nyare revisioner. Var bara uppmärksam på dessa problem och kräv din garanti om det strular.
  4 mån sedan
 • Utmärkt
  Haft dessa i snart två år. Tycker det är sjuk kvalitet på både ljud och konstruktion för priset. (Tror de kostade 750 SEK när jag köpte.)

  +Bra ljud
  +Byggkvalitet
  +Medföljande påse/fodral
  +Sitter riktigt bra

  -Lite väl stor volymkontroll i midden av kabeln
  -Det har hänt att folk över Skype sagt att ljudet stundtals blivit dåligt (ej fastställt om det är Skype/uppkoppling eller micen dock)
  6 mån sedan
 • Mycket bra
  Haft dem i ett år nöjd. Bra grejer förutom sladden då som är klumpigt gjord.
  7 mån sedan
 • Utmärkt
  Än så länge är jag helnöjd: bra ljud som även funkar som musik (lite mycket diskant möjligtvis, men det kanske ger sig med inspelning) och bra kvalitetsintryck. Följer med en massa tillbehör som är mer eller mindre användbara.

  Det enda jag möjligtvis kan klaga på är att bygeln på huvudet är lite smal, dvs det blir ett visst tryck på huvudet: jag kommer från Siberia v2 som ju är sjukt bekväma. De höll dock bara två år vid sparsam användning, hoppas dessa lurar håller lite längre än så!
  7 mån sedan
 • Knappt godkänd
  Mycket bra ljud. Men sladden gör mig galen. Den är oacceptabel på ett i övrigt mycket bra headset som andas kvalitet. Sladden "korvar sig" hela tiden hur mycket man än för söker räta ut den. Virat tejp runt långa delar för att räta ut vilket ser hemskt ut. Skulle kanske vara acceptabelt på en hörlur för 29:- från Deltaco men på en så fin lur är det helt oacceptabelt.
  Kunde man inte valt nåt bättre material som på mina Sennheiser HD-595. Det är ju faktiskt en riktigt bra lur i övrigt.
  8 mån sedan
 • Ganska bra
  Haft dessa I ett halv år nu. Jag börjar med att lista upp de positiva grejerna.

  +Helt okej mic och ljud
  +Sitter bra på huvudet, lagom vikt.
  +Bästa byggkvalitén jag upplevt på headset
  +Prisvärda

  Nu till det som jag är lite missnöjd med. Mikrofonen funkar inte längre eller rättare sagt den löstagbara mikrofonen funkar men anting är jacket på headsetet sönder eller sladden från headsetet paj. Detta på ett halv år utan att det tappats eller någonting i den stilen. När jag googlade på "QH-90 mic" fick jag genast upp folk som beskrev samma problem utan att jag behövde specifiera sökningen.

  Headsetets kabel är ungefär 1m lång, detta betyder att du måste använda nån av de två förlängningssladdarna som följer med om du inte sitter med datorn i famnen. Den ena är på tok för lång och den andra är något mer lagom samt har en dosa för volymreglering och mikrofon toggle. Jag har datorn i en hållare fäst i underkant på bordet vilket leder till att denna dosa ligger på golvet, lite halv kass positionering men inte hela livet. Sladdarna har en tendens att snurra ihop sig själva också.
  10 mån sedan
 • Bra
  Mina höll i lite mer än tre år och jag inköptde dem då för en tusenlapp.

  Det som till slut slaktade dem var när kattfan gav sig an på att försöka springa igenom sladden mellan headset och volymkontrollen. 3.5mm-kontakterna flög ut och jag trodde att detta skulle ha räddat dem. Vid närmare inspektion så visar det sig att kopparkablarna inuti till membranen hade gått av. Om de inte hade snålat och haft lite mer slack på kablarna inuti så hade headsetet överlevt även detta. I övrigt så har det brakat i golvet ett flertal gånger utan att ha gett upp, välbyggt!

  Det som är sämst med detta headset är dock plastrapplet till volymkontroll, vilket började spraka och djävlas efter knappt ett års användning. Ljud började blöda över ifrån inkommade ljud till mikrofonens lina och folk man spelade med kunde höra exakt det man själv hörde. Utöver det så kunde det komma brus-attacker på grund av dennna blödning vilket bara kunde botas med ett vickande på sladdarna in och ut från volymkontrollen. Jag har bytt dator och samma problem uppstår även där så jag är 100% säker på att det är volymkontrollen eller sladdarna som är boven.

  Fördelar
  +Underbart ljud. Stor skillnad mot Creative Fatal1ty Headset jag hade innan.
  +Bra komfort. Jag har (väldigt) stort huvud. Har aldrig känt att jag behövt ta av mig lurarna pga obehag.
  +Prisvärt.
  +Robust byggd. Överlevde länge. (3 år)

  Nackdelar
  -Undermålig kvalité på allt annat än själva hörlurarna. (mikrofon, sladd, volymkontroll)
  -Noise-bleed så in i Haparanda.
  -Ofördelaktig placering av muteknapp på volymkontrollen. Mutar om den råkar ligga på den.
  -För kort sladd från headsetet för att man skall kunna strunta i att använda sig av volymkontrollen.

  Slutgiltigt utlåtande
  För det lägsta pris som finns i skrivande stund (649:-) så kan jag rekommendera detta headset. Jag personligen kommer inte köpa det igen då jag inte vill riskera att hålla på att djävlas med noisebleed och volymkontrollen igen.
  10 mån sedan
 • Perfekt
  Jag har barn som drar och sliter i saker, och dessutom är jag disträ så jag brukar gå iväg och glömma att jag har mitt headset på mig. Utöver det kör jag väldigt ofta över sladdar, sitter på mediahuben etc. Givetvis orsakar allt detta mer slitage än väntat, och efter att normalt sett slitit ut ett headset var 6:e månad bestämde jag mig för att lägga mer pengar för att få mer kvalité.

  När jag köpte mitt första QH-90 kostade det nästan 1000 spänn (990 vill jag minnas), och hela produkten andades kvalité från det att jag öppnade boxen. Med den situation jag har däremot med barn, att jag är disträ, kör över kablar etc så fortsätter givetvis slitaget, men dessa håller för mig i 9 månader ungefär ändå.

  Trots att tanken från början var att sänka den långsiktiga kostnaden genom att lägga mer pengar på ett kvalitétsinköp, så har det blivit det omvända, kan inte tänka mig att använda ett annat headset, så det blir att jag köper nytt QH-90 varje gång, och har avverkat fyra stycken nu tror jag.

  Med detta sagt, det går för mig inte att bli mer nöjd, tanken var att spara pengar genom att lägga mer inledningsvis, och nu lägger jag gladeligen kostnaden så fort det par jag har slits ut.
  Till nuvarande pris skulle jag inte ens tänka på det heller, håller den här prisbilden i sig tills jag slitit ut nuvarande köper jag nog två på en gång för att ha reserven redo.
  10 mån sedan
 • Mycket bra
  Har haft headsetet i ca två månader, i överlag en väldigt bra produkt, isolerad och läcker väldigt lite ljud. Mikrofonen är helt OK. Har använt dessa lurar till både musik, film och spel. Är inget speciellt att klaga på. Tycker det dock är lite synd att ljudkabeln inte är broderad såsom "snöret" mellan kåpa och båge. Bågen är vadderad i samma materiell som lurarna så du kan ha på dig dessa lurar i längre perioder, vilket är önskvärt om man är vid datorn mycket. I överlag är dessa lurar riktigt bekväma, det var de första jag märkte när jag tog på mig dem. Fungerar bra även om du har glasögon.

  + Bra ljud
  + Lång kabel
  + Isolerad
  + Stabil och formbar mikrofon

  - Ej broderad kabel
  - Osmidig och klumpig volymkontroll

  +/- Inte allt för dyrt då jag köpte dem, strax under tusenlappen

  Slutsats: Rekommenderar denna produkt om du är ute efter kvalité för ett resonabelt pris!

  Uppdatering 30 Nov 2015

  Headsetet fungerar fortfarande bra och är fortfarande lika bekväma utifrån vad jag minns av första tillfället jag tog på mig dem. Rekommenderar starkt att ni förvarar lurarna i medföljande tygpåse då de inte används(t.ex. över natten och då du inte är hemma), för att bevara dem i nyskick.

  Uppdatering 26 Apr 2016

  Har haft detta headset i 2,5 år nu och det fungerar fortfarande bra. Har dock börjat märka av slitage på kuddarna inklusive kudden på bågen. Har blivit ett par sprickor och vanligt slitage trots väldig noggrannhet med att inte använda headset med fuktigt hår. Går dock att ersätta öronkuddarna för någon hundralapp så är inget större problem.
  3 år sedan ( Uppdaterat: 1 år sedan )
 • Acceptabel
  Köpte detta headset främst för gaming, men ville också ha ett som funka till film & musik. Detta headset levererar på alla fronter, köpte headsetet när det endast kosta 579kr men tycker att det lätt är värt mer än 100kr till. Har använts i över 2 månader och funkar fortfarande perfekt, rekommenderas starkt!

  Uppdatering: dålig kvalité på sladdarna, qpad fixar inte mina trasiga sladdar och det går inte att köpa ersättningssladdar för sladden som är trasig.

  Uppdatering 2: om du planerar på att byta mellan olika enheter med headsetet så ska du undvika detta headset, sladdarna är extremt dåliga. Ljudet gav upp helt nu och har endast ägt det i 6 månader. Ifall du är försiktig med headsetet och inte byter uttag ofta så håller det dock, misshandlade inte exakt mitt headset men kunde vart mer försiktig med sladdarna. När problemen börja dyka upp var det för sent dock.
  1 år sedan
 • Perfekt
  Hej jag äger ett QPAD QH-90 Closed det är BÄSTA headset jag har haft. Men det skulle vara underbart om ni nästa gång kunde göra något åt kablarna dom "krullar ihop sig" finns säkert ett bättre material som inte håller på så! Tack om ni tar min feedback
  1 år sedan
 • Perfekt
  Bästa lurarna jag haft! Skön passform, bra ljud och skön bas, både i film, spel och musik. Mikrofonen kan jag inte uttala mig om då jag använder en extern sådan. Både jag och sonen har såna här och vi gillar dem skarpt! Rekommenderas!
  1 år sedan
 • Mycket bra
  Köpte dessa med 10 minuter kvar av Black Friday rean i år som ersättare till mina Creative Sound Blaster Tactic3D Wrath som, efter 6 år, föll sönder i mina händer.

  Ljudkvaliteten i dessa lurar är bättre än i mina gamla. Passformen är också bättre, jag kan helt enkelt ha på mig dem längre utan att det blir obekvämt. Jag saknar trådlösheten en aning och det förvärras av att dem levereras med fast kabel istället för löstagbar. Det följer även med en förläningskabel och en väldigt bulkig, löstagbar kontroll/ljudkort. Micken är löstagbar men inte justerbar i höjdled, vilket hade vart smidigt.

  Jag betalade cirka 550 kr för dem och det priset var dem definitivt värda men nästa par hörlurar blir nog trådlösa ändå.
  1 år sedan
 • Perfekt
  + Komfortabla
  + Otroligt ljud! (även i mic)
  + Avtagbar böjbar mic
  + Ljudreglage och svara-knapp på kabeln
  + Härligt ljud för både gaming , film och musik!
  + Gedigen förpackning med "lyxkänsla"

  - går inte att hitta ett enda minus här. Inte ens om du letar ^^

  Värt att nämna:
  (svara-knappen fungerar endast med iPhone enligt instruktionsboken.)
  Samt:
  Endast ägt dom några dagar. Uppdaterar om något negativt dyker upp.

  Slutsats:
  Bytte från Steelseries Siberia V3 (som gick sönder "av sig själv") och ångrar mig inte en sekund!
  1 år sedan
 • Mycket bra
  Bra ljud, sköna att ha på. Lång sladd. Bra med avtagbar mikrofon.
  1 år sedan
 • Utmärkt
  Utmärkta hörlurar som sitter som en smäck på huvudet. Hade steelsieries siberia innan, men föredrar dessa. Ljudet när man spelar är inte någon större skillnad i jämförelse med siberia tycker jag, skillnaden märks först när man ska lyssna på musik, där Qpad klår siberia med hästlängder.

  Kan bli lite väl ljudisolerat när man har dem på sig, men ska man förlora sig i spelens värld ses det mer som en fördel!

  Supernöjd! Rekomenderas starkt för någon som inte vill gå över tusenlappen på ett par grymma lurar!
  1 år sedan
 • Perfekt
  +bra ljud!
  +snygga (Tycker jag)
  +sköna
  +Avtagbar mic
  +bra inställnings möjligheter på micen
  +stänger ute ljud
  + bra kvalitet
  +bra pris

  - lite tunga
  -stänger ute ljud (skriker nästan när jag pratar)

  Tycker det är ett väldigt bra headset fört pengarna! Väldigt bra. Tänker du köpa ett headset i den här prisklassen så är detta rätta köpet
  1 år sedan
 • Utmärkt
  Har använt dem några dar nu, köpte ett par till Xboxen och ett par till PC:n. Dessa lurar är riktigt komfortabla, sitter suveränt och trycker inte över öronen eller annat dumt.

  Bra ljud från Xboxen. Suveränt ljud från mobilen faktiskt. Från PC:n är basen lite plastig när jag lyssnar musik. Går säkert att fixa lite med en equalizer i Windows.

  Gamingupplevelse: kunde knappt vara mer nöjd.
  Musik: helt ok på PC, suveränt från mobilen.

  Släpper inte ut ljud.

  Övrigt: man får med massa extra kablar och en schysst påse att ta med sig lurarna i.
  1 år sedan
 • Ganska dålig
  - Hyffsat bekväma men det finns betydligt mer bekväma headset med öronkuddar av sammetsliknande material.
  - Ljudkvalitét okej för musik.. Mycket bra för spel som cs, jag kan väldigt enkelt höra exakt vilken position ljudet kommer från.
  - Dosan som kommer med gick sönder efter ett tag vilket innebär att min sladdlängd inte blir mer än någon meter så datorn måste stå nära mitt huvud.
  - Sladdkvalitén är sådär, sladdarna kan hyffsat lätt punkteras.
  -Okej mikrofon ljudmässigt. Mikrofonen slutade fungera efter cirka 1 ett år.
  1 år sedan
 • Utmärkt
  Ett riktigt skönt headset som sitter som ett smäck även på personer som mig med lite större huvud (hade 56 cm i studentmössan om jag inte minns fel). Bra ljud i både mikrofon och lurar.
  Qpad skickar med rikligt med tillbehör då sladden på lurarna enbart är 1 m.

  + Sköna
  + Snygga
  + Löstagbar miktrofon (3,5 mm kontakt)

  - Mikrofonen måste vara nära munnen för att fungera optimalt.
  3 år sedan ( Uppdaterat: 1 år sedan )
 • Perfekt
  10/10 Gick från G35 till Corsair H2100 till dom här. Bästa du kan köpa garanterat!
  2 år sedan ( Uppdaterat: 1 år sedan )
 • Perfekt
  Har ägt dessa i 2 år nu och dom ser mer eller mindre ut likadana som dom gjorde vid inköp och dom används dagligen, rekomenderar dom före qh-85.

  Underbart ljud (använder ett billigt ljudkort, Asus Xonar X1), har kört dom både 2.1 och "7.1" via ljudkortet. Rekomenderar starkt ett ljudkort till dessa för att få ut allt ur lurarna.
  Bekväma och lätta på huvudet, även fast man suttit med dessa en hel dag samtidigt som dom verkligen är hållbara, ingen plast som spricker osv, du skulle kunna köra över dessa lurar med en pansarvagn.
  Kort recension, fått med det jag ville :)

  Eftersom jag sett många som recenserat dessa lurar mot ett negativt håll pga, brummig mick och störningar i ljudet , tänkte jag skriva lite angående det.

  -Störningar i ljudet beror oftast på coilwhine från grafikkort, processor eller nätagg. Det man kan göra i alla dessa sammanhang är detta: http://www.overclock.net/t/586145/quick-and-simple-emi-shield-with-aluminum-foil-and-poster-board-yes-it-works

  När jag bytte moderkort och processor fick jag en massa störnigar på köpet som jag löste på detta sätt, se bara till att tejpa ordentligt så du inte kortsluter något! (Tar inget ansvar ifall du skulle sabba det)

  -brummig mick har jag haft under en längre tid och det visade sig vara ett ojordat uttag som orsakade det, samt ovanstående lösning tog bort brumm. Hur löste jag detta? Ett jordat uttag och jordkabel dit!

  Alltid gillat detta headset men micken för mig har varit ett helvete TILLS jag anslöt datorn i ett jordat uttag. Störningar fanns ej utan ljudkortet. Mvh
  1 år sedan
 • Bra
  Bra ljud om man anslutet till ett dugligt ljudkort, mobilen duger INTE.

  Det tråkiga med min är att de är glapp i den så högra örat dör ibland och då får man pilla på sladden. Betalade 900kr för mina, ser att dom rasat i pris på bara ett halvår.

  Får man dom för runt 500 kr finns INGET att tveka på.
  1 år sedan
 • Utmärkt
  Väldigt prisvärda med bra ljud & mikrofon men tyvärr är det USEL kvalité så se till att köpa det från en affär som hanterar reklamationer på ett smidigt sätt även om det kanske betyder att du får betala någon hundralapp mer.
  1 år sedan
 • Utmärkt
  Fantastisk ljudkvalitet! Närmare hifi-lurar än gaming headset. Mycket bekväma och håller hög kvalitet. Mikrofonen har fungerat mycket bra. Får 9/10 stjärnor då kablarna snurrar sig som satan.
  1 år sedan
 • Perfekt
  UNDERBARA lurar som också råkar vara extremt prisvärda.

  + Väldigt bekväma
  + Mycket bra ljud
  + Helt okej mikrofon
  +++ PRISET

  - Något trassliga kablar
  2 år sedan
 • Perfekt
  Sjuk kvalitet på ALLT från förpackning till kablar och själva hörlurarna. Extraordinärt ljud för priset. Helt OK mik. Dessa går ner till kampanjpriser på 500-600 ibland men även för ordinarie 900 är de GRYMMA!
  2 år sedan
 • Ganska bra
  Extremt ljudisolerande, både in och ut. Bra för att stänga ljud ute men sämre då man skriker i skype etc eftersom man inte hör hur högt man låter.

  Mikrofonen är medioker och folk klagar på brus om man har på skumgummit, så det måste man ta av. Kanske går att konfa på nåt sätt så det försvinner men har inte pallat, gick inte med de enklaste inställningarna som brukar vara boven iallafall
  2 år sedan
 • Mycket bra
  Skule utmärkt den 10/10 om mitt första exemplar inte hade blivit defekt. Detta löste dock Dustinhome gratis.
  2 år sedan
 • Ganska bra
  Kan börja med det lite sämre:
  Köpte loss dessa för ca 10 månader sedan för 600/700kr(minns ej exakt) från Dustin. Det har absolut inte varit en perfekt väg med dem. Till och från har jag haft problem med att mikrofonen plockar upp statiskt brus. Kopplar jag in en annan mic så försvinner det statiska bruset, så det är definitivt i hörlurarna felet ligger. Har försökt få ett par nya pga detta, men problemet kommer och går. Just nu har det fungerat i 1-2 mån utan problem så har inte behövt ta tag i det. Har t.o.m. köpt till ett externt ljudkort utan framgång.

  Blev hänvisad till Qpad av Dustin, och Qpad har varit mycket långsamma med sin service, ofta uppemot två veckors väntetid på mailen. De skulle skickat en ny mikrofon i november, denna har dock inte dykt upp ännu.

  När de väl funkar så är de dock bra. De sitter mycket bekvämt, kan ha dem på i någon timme utan större problem. Ljudet är även det rätt så bra, men det går inte att jämföra med mina ATH-M50. För priset är de mer än godkänt! Även miccen, när den väl fungerar så är den bra. Tänk på att de är slutna, jag talar ofta alldeles för högt för jag försöker "höra mig själv".
  2 år sedan
 • Utmärkt
  Riktigt sköna lurar, passar bra både till spel o musik. :)

  - Volymkontrollen känns plastig och håller inte alls lika hög kvalitet som resten av komponenterna.
  2 år sedan
 • Mycket bra
  Mycket bra ljud. Bra byggkvalité och helt ok vikt. Sitter skönt, men lite "tight". Det enda negativa är volymkontrollen, märkligt med combo av "mobile button" och det känns som om ljudet blir lite sämre av den. Har den inte i längre.
  2 år sedan
 • Utmärkt
  Haft lurarna i ett par veckor nu och är väldigt, väldigt nöjd!
  Otroligt sköna och super bra ljud.

  Enda något negativa skulle vara den stora ljudkontrollenheten, hade den istället suttit på själva lurarna hade det varit en 10/10
  2 år sedan
 • Mycket bra
  I jämförelse med blandade modeller av halvöppna hörlurar och in-ear hörlurar i prisklassen 300-400 kr så låter dessa mycket bättre.

  +Okej bas
  +Mikrofonen som lätt kan tas bort
  +Sitter skönt på huvudet

  -Stor blaffig loga
  -Något kort sladd från den medföljande volymdosan. Dock inget problem eftersom sladden från dosan till ljudkortet är lång nog.
  2 år sedan
 • Bra
  Har haft den för ett år nu.Själva headset är fantastisk bra. Bra ljud kvalitet, väldigt mysig, bra microfon också.
  Men den finns en väldig viktigt problem som de har missat. Kabel som koppla den till datorn är otrolig ömtåligt. Ett år nu från dagen jag köpte den och den gick sönder två gånger nu(delen som koppla direkt till headset, går inte att byte själv),
  2 år sedan
 • Mycket bra
  Torrt ljud utan att använda någon EQ. Byggkvalitet känsla och allmän kvalitetskänsla är väldigt högt!

  Kommer i en smart förpackning och man får med mycket adaptrar och förlängare. Man får även en liten väska/pung till hörlurarna.

  Micen har en stor Muff på som tar bort mycket flåsljud.

  Ljudisoleringen inåt är mycket bra för denna prisklassen. Långt över förväntan.

  En stor nackdel är att denna inte finns som USB variant.
  2 år sedan
 • Utmärkt
  Jag funderade på att köpa QPAD QH-90 Pro men fick informationen av att Kingston är samma modell som QPAD med mer tillbehör och är billigare. Jag köpte dessa för 499:- på Webhallens Black Friday. Jag kopplade först in dessa i min telefon och kände direkt missnöje, dåligt ljud, för hög diskant och fladdrig bas. Kopplade då in dessa i datorn med eget ljudkort inkl. hörlursförstärkning. Men då jäklar fick det nytt liv i dessa lurar! Förstklassig komfort, ljud, kvalité, riktigt snygga (de vita och personlig preferens) och är slutna (stänger ur ljudet) (HYPERX- och om man inte gillar slutna gör det ingenting, de skickar nämligen även med "tygkuddar" istället för konstskinnet vilket gör dessa öppna och väldigt sköna, iphone sladd, flygplansadapter, sleevade kablar)
  2 år sedan
 • Perfekt
  Sitter som gjutna på skalpen, underbart ljud och en bra mikrofon. Vad mer kan man önska sig?
  2 år sedan
 • Utmärkt
  Jag har använt dom i en månad och är mycket nöjd, micen fungerar utmärkt, ljudet känns bra har inte provat Sennheiser så kan inte uttala mig hur ljudet är marknadsmässigt men så länge jag är nöjd så spelar det ingen roll. Schyssta lurar för ett ok pris.

  Det som drar ner den från en 10 blir volym kontrollen känns lite väl plastig och stor.
  2 år sedan
 • Perfekt
  Fina lurar

  + Enormt robusta
  + avtagbar mikrofon
  + Mjuka och goa'
  + Ljudet superb
  + Väldigt avskärmade från verkligheten, *Ljudisolerade*

  Finns inget mer att säga, helt enkelt toppenlurar.
  2 år sedan
 • Perfekt
  Grymt bra hörlurar!
  Ljudet är riktigt bra och klart.
  Sköna som bara den.
  Väldigt stabilt byggda!
  Micken är bra.

  Rekommenderar verkligen dessa hörlurar!
  2 år sedan
 • Utmärkt
  Första intrycket

  De skönaste hörlurarna jag har testat, sitter perfekt.
  Ljudet är helt okej, även om det känns en aning mjukt.
  Enligt de jag spelar med är mikrofonen betydligt bättre än min gamla Seberia V1 mic jag använde.

  Passformen är inte 100%, locket till kåpan småglappar på ena sidan.
  Fjärrkontrollen är onödigt stor.

  Jag betalade 600kr och för det priset kan jag inte klaga.
  2 år sedan
 • Ganska bra
  Riktigt sjysst allround headset med en bra mic "out of the box".

  Musik - Låter jävligt bra och efter en tid så blir ljudet ännu bredare och bättre kanske åt snäppet hög diskant.
  ++++

  Fps spel - Inte helt övertygande.
  +++

  Men den där dosan började glappa redan efter en månad vilket vart en klar besvikelse.
  Kanske måndags ex:. Det tog bort 2 stjärnor iaf.

  klart bättre köp än Siberia V.2
  2 år sedan
 • Utmärkt
  + Bra byggkvalitet
  + Antalet adaptrar som medföljer
  + Ljudkvalitet nu efter ett tag känns mycket bra
  + Ljudisolerande
  + Sitter mycket bra på mitt huvud

  - Kan kännas varma efter lång användning
  2 år sedan
 • Mycket bra
  Bästa lurarna jag någonsin ägt!
  Rekommenderas verkligen och är väldigt prisvärda!
  Betalde 799 kronor när jag köpte mig ett exemplar och är helt klart värt pengarna!
  Har inte ångrat mig en sekund, hörlurarna är makalösa vid både film, musik och spelande.
  Skulle inte kunna tänka mig ett par bättre lurar i denna prisklassen! :)

  + Sköna att ha på sig.
  + Robusta och bra byggkvalité.
  + Riktigt bra ljud.
  + Medföljer en mängd av olika sladdar såsom iphone sladd, förlängningssladd och dosa för att höja/sänka ljudnivån och stänga av micen.
  + Det går att ta bort dosan med volym knappar och annat om man nu inte använder denna.
  + Micen går enkelt att ta bort och sätta dit igen och slipper därmed ha den när man inte pratar i skype osv.
  + Gott om plats för öronen.
  + Går att använda lurarna under en längre tid utan att få ont i öronen med mera.
  + Väger inte för mycket och sitter utmärkt på huvudet.

  - Micen kan vara lite låg och kunde varit bättre, får ha micen på +10db för att folk ska höra mig i Skype men annars funkar den helt okej. Ingen som klagar på att det brusar och den helt klart bättre än min förra logitech bordsmikrofon.

  Update: Har nu ägt dessa lurar i ungefär 3 månader och tänkte uppdatera mitt omdöme lite genom att sänka det med två stjärnor.
  Anledningen till detta är att mikrofonen kan brusa lite när jag inte snackar i skype, spelar in med bandicam/fraps/shadowplay eller audacity som exempel.

  Det kan även bli lite jobbigt om man har hörlurarna på sig under en lång tid och det kan vara knepigt och få dem att sitta bra då du inte märker om de sitter bra eller inte förens efter nån timme när du börjar få ont i öronen. Men även fast detta kan vara lite jobbigt ibland så är det inte alltid det händer och jag står fortfarande kvar vid det faktum att dessa är de bästa hörlurar jag ägt. Ljudet är fortfarande väldigt bra och mikrofonen är helt duglig för att vara en headset mikrofon. Mycket bra headset/hörlurar helt enkelt!
  3 år sedan