QPAD QH-90

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla QPAD Hörlurar (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.95)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Nu efter 2 veckor när alla intryck lagt sig så tänkte jag försöka ge er som går i köpes tankar lite mer kött på benen.

  Om ni väger mellan qh-90 och Qh-85 så är ju skillnaden ENORM skulle jag vilja påstå allt från hur dom sitter på huvudet och hur dom låter. Jag läste ganska många recensioner där det sägs att skillnaden inte är så stor, vilket den tyvärr är.

  Qh-90 , har skinn muffar och är slutna vilket Qh-85 inte har och är öppna, byggkvalitén är densamma och den är toppen! Här tycker jag att QH-85 satt bättre på huvudet, man kände inte att dom satt på öronen, lite som Siberia V1:orna. Då Qh-90 nästan gör så att det slår lock om öronen när man tar på dem (slutna konstruktionen).

  Jag införskaffade mig först Qh-90 och var inte riktigt nöjd av den enkla anledningen att dom var slutna, det blev ganska jobbigt att prata med folk på vent/skype då det låter som man pratar i huvudet och man måste skrika för att själv höra vad man tror är en bra nivå. Därför införskaffade jag också Qh-85, efter jag provat dom på plats för att konstatera att dom inte tar bort medhörningen, GREAT! tänkte jag och var glad då ljudkvalitén var underbar i Qh-90.
  Kommer hem och kopplar in lurarna i datorn, slår igång lite musik och sitter som ett frågetecken och undrar vad det var som hände? har det blivit något konstigt med inställningarna på ljudkortet? Lät så himla klent, basen fanns inte där alls, visst det var ett öppnare ljud men till vilken kostnad? Kopplade in Siberia lurarna för att göra en jämnförelse och konstaterade att Qh-85 har ett mycket renare ljud och den bas som finns inte smetar sig ut över de andra registrerna som jag tycker att siberia gör.

  Ljudkvalitén på qh-90 är härlig, skön punch i basen bättre att det är lite för mkt bas för då kan man iaf dra ner på den till skillnad mot qh-85 där man inte kan göra något åt det alls, ökar man den så förstör man de andra registrerna så pass mycket att det inte är värt det.

  Sitter man och lyssnar på musik genom qh-90 så glömmer man ganska snart att det faktiskt är ett par gaming hörlurar man har på sig.

  Kom till saken!?

  Qh-90 passar såväl till film,musik och spel. Ett par j*vligt grymma allround lurar vars enda negativa egentligen är att man tappar medhörningen , känns som ett par studiolurar.

  Qh-85 är ett par "ok" lurar som gör sig bäst till Spel och där man tyvärr inte sätter på en skön låt och bara vill ha mer, musik lyssningen blir en ganska tråkig upplevelse.

  I min smak hade den bästa kombon varit ett par Qh-90 med tyg muffar som släppt igenom lite mer, alternativt en lösning på medhörning som TB x41 har vilket är grymt, windows monitor funkar inte då lagget är för stort för att göra det till en naturlig upplevelse och man slutar oftast med att lyssna på sig själv och undrar vad man kommer säga härnäst.

  Värt att tänka på är också att lurarna är 60Ohm mot de "vanliga" 32Ohm så vet inte om det kan behövas en hörlursförstärkare för att få ut det mesta av det, kan ingenting om sådant, värt att påpeka är att jag har kört via ett Xonar DX vilket INTE har hörlursförstärkare och det låter prima bra.

  Ljud/musik/läten är en upplevelse som är olika från person till person så det egentliga sättet att få reda på vad som passar just dig är att prova, dock så har man inte alltid chansen till de. Men med tanke på att Qh-90 bara är 50kr dyrare så faller det glasklart på QH-90 i mitt tycke, hade det dock handlat om en skillnad på 400kr så hade läget kanske varit annorlunda.

  Skulle vilja ge betyget 8,5 men det går inte så får avrunda.
 • Alla omdömen

  Sorterat efter datum

 • Bra
  3 mån sedan
  Bra på alla sätt men sladden glappar nu efter 1 år.
 • Utmärkt
  3 mån sedan
  har haft mina i lite mer än ett år skulle jag tro och jag måste säga det här är de bästa hörlurarna jag har haft so far hehe, både ljud och byggkvalitet är på topp här dom sitter bra på huvudet och blir inte varma alls.

  dock så om du bor med föräldrar / partner av något slag så kan det bli irriterande för du kommer bli helt utelåst från omvärlden så när någon försöker prata / ropa på dig kommer det bli mycket irritation från deras sida man hör inte ett pip även om folk står och vrålar efter dig.

  mikrofonen kan jag inte säga mycket om eftersom jag knappt använt den men den går också att ta bort helt och hållet vilket är otroligt skönt den känns väldigt störande när man har den ikopplad också.

  i den här prisklassen 500-1500kr tror jag inte att du möjligen kan få någonting bättre om man bortser från begagnad marknaden så jag kan bara rekommendera dessa köp för tusan!
 • Acceptabel
  4 mån sedan
  Otroligt bra på många punkter.

  *+Mic/Ljud super bra
  *+Konfortabla
  *+många tillbehör (förlängningsladd) osv.
  *-Har haft 4 par och alla har gått sönder på samma sätt (Mikrofonen dör).
 • Usel
  4 mån sedan
  Rätt usel kvalitet jämfört med andra märken.
  Bandet i huvudet gick av och öronmuffen satt inte fast efter ett halvår.
 • Bra
  6 mån sedan
  Tog vita versionen, jädrar vad smutsiga dom blir! Micarmen har börjat knaka nu efter en vecka när man böjer den, annars är dom skitbra!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  + Komfortabla
  + Otroligt ljud! (även i mic)
  + Avtagbar böjbar mic
  + Ljudreglage och svara-knapp på kabeln
  + Härligt ljud för både gaming , film och musik!
  + Gedigen förpackning med "lyxkänsla"

  - går inte att hitta ett enda minus här. Inte ens om du letar ^^

  Värt att nämna:
  (svara-knappen fungerar endast med iPhone enligt instruktionsboken.)
  Samt:
  Endast ägt dom några dagar. Uppdaterar om något negativt dyker upp.

  Slutsats:
  Bytte från Steelseries Siberia V3 (som gick sönder "av sig själv") och ångrar mig inte en sekund!

  Edit:
  Jag har bytt till Sennheiser Game One.
  Drar av 2 stjärnor för bristande komfort efter längre användning.
  Dessa är slutna. Om du upplever en "instängd känsla" när du pratar i micen bör du ha öppna kåpor, mycket skönare. T.ex. Qpad QH-85.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Asså alla som har problem med att micen glappar, ni har bara fått hörlurar med ett produktions problem. de som sitter i butik idag har ej detta problem. så alla som klagar på att micen glappar. ni får LÄMNA TILLBAKA ERA HÖRLURAR!
 • Knappt godkänd
  7 mån sedan
  Efter knappt två år har följande hänt:
  - Mic glappar tillräckligt mycket för att voice activation appar skall föra igenom höga skrapljud vilka gör ont i mina medmänniskor (medspelares) öron.
  - Ljudet har helt försvunnit i vänster öra. Rör jag kabeln hoppar det tillbaka ibland, men hittar inget läge där jag kan tejpa fast kabeln.

  Livstiden blev således mindre än två år. Och micen började krångla efter mindre än 1,5 år.
  Notera att jag är noggrann med hur jag hanterar mina ägodelar. Har aldrig slängt dem eller slagit dem i något, och hänger dem på headset-förvaring på skärmen. Har aldrig haft tvinnat kabeltrassel.

  Ljudet är väl godkänt när det väl fungerar, och de ljudisolerar riktigt bra. Kan dock inte ge en hörlur som håller i mindre än två år ett särskilt högt betyg. Som referens har jag mina siberia v1 som höll i.... 6-7 år.
 • Knappt godkänd
  12 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  köpte mitt par för snart 2 år sen och efter 6 månader så gick vänstra kupan av men när jag gav qpads support med ett mail så fick jag inget svar av någon anledning men det var förmodligen ett måndags exemplar men ska köpa ett nytt par och se vad som händer :)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Otroligt prisvärt headset och det bästa jag använt! Fick även reda i butiken (Webhallen) att det är exakt samma headset som Hyperx cloud ii från Corsair, men billigare och skillnaden är tillbehören man får till headsetet och färger/dekaler. Har provat båda och de låter PRECIS likadant.

  Som sagt bra headset men high-end 7.1 ljud och toppen mic. Den finns även en förlängningssladd så att headsetet når långt ifall man vill sitta vid TVn i soffan!

  10/10
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  + ok för music och film
  + sitter bra på huvudet
  - för mycket bas (funkar inte så bra i spel där man vill ha lite balans i ljudet)
  - blir varma efter ett tag
 • Bra
  1 år sedan
  Sjukt bra hörlurar med bra ljud men tyvärr hör man de när man inte har på sig dom!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  + Sitter bra
  + Bra ljud för film, spel, musik
  + Löstagbar mick
  - Lite konstig lösning med sladdarna. Volymkontroll sitter liksom på en förlängningssladd som man måste koppla på så den totala sladdlängden blir ganska lång, blir inte helt klockrent vid inkoppling till dator.

  Tänk på att detta är slutna lurar, dvs. du kommer inte höra mycket ljud utifrån, vilket oftast är positivt men kräver lite tillvänjning när man använder dem som headset och pratar med dem på.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Bra till en början, men efter 2 år så har fejklädret börjat falla sönder och micen (ej sladden) lagt av helt. Hade också problem med att ljudet i hörlurarna leddes över i mikrofonen. Kontaktade qpad men fick ingen svar, sen rann det ut i sanden för jag var lat.

  Annars sitter lurarna bra på mitt huvud och är väldigt bekväma. Ljudkvalitén är bra, och man kan nästan använda dom som hörselskydd så mycket ljud de stänger ute.

  Skulle nog fortfarande rekommendera detta headset trots de problem jag haft. Jag kan ju haft otur med mitt exemplar, och de kanske har fixat det på nyare revisioner. Var bara uppmärksam på dessa problem och kräv din garanti om det strular.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Haft dessa i snart två år. Tycker det är sjuk kvalitet på både ljud och konstruktion för priset. (Tror de kostade 750 SEK när jag köpte.)

  +Bra ljud
  +Byggkvalitet
  +Medföljande påse/fodral
  +Sitter riktigt bra

  -Lite väl stor volymkontroll i midden av kabeln
  -Det har hänt att folk över Skype sagt att ljudet stundtals blivit dåligt (ej fastställt om det är Skype/uppkoppling eller micen dock)
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Haft dem i ett år nöjd. Bra grejer förutom sladden då som är klumpigt gjord.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Än så länge är jag helnöjd: bra ljud som även funkar som musik (lite mycket diskant möjligtvis, men det kanske ger sig med inspelning) och bra kvalitetsintryck. Följer med en massa tillbehör som är mer eller mindre användbara.

  Det enda jag möjligtvis kan klaga på är att bygeln på huvudet är lite smal, dvs det blir ett visst tryck på huvudet: jag kommer från Siberia v2 som ju är sjukt bekväma. De höll dock bara två år vid sparsam användning, hoppas dessa lurar håller lite längre än så!
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket bra ljud. Men sladden gör mig galen. Den är oacceptabel på ett i övrigt mycket bra headset som andas kvalitet. Sladden "korvar sig" hela tiden hur mycket man än för söker räta ut den. Virat tejp runt långa delar för att räta ut vilket ser hemskt ut. Skulle kanske vara acceptabelt på en hörlur för 29:- från Deltaco men på en så fin lur är det helt oacceptabelt.
  Kunde man inte valt nåt bättre material som på mina Sennheiser HD-595. Det är ju faktiskt en riktigt bra lur i övrigt.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Haft dessa I ett halv år nu. Jag börjar med att lista upp de positiva grejerna.

  +Helt okej mic och ljud
  +Sitter bra på huvudet, lagom vikt.
  +Bästa byggkvalitén jag upplevt på headset
  +Prisvärda

  Nu till det som jag är lite missnöjd med. Mikrofonen funkar inte längre eller rättare sagt den löstagbara mikrofonen funkar men anting är jacket på headsetet sönder eller sladden från headsetet paj. Detta på ett halv år utan att det tappats eller någonting i den stilen. När jag googlade på "QH-90 mic" fick jag genast upp folk som beskrev samma problem utan att jag behövde specifiera sökningen.

  Headsetets kabel är ungefär 1m lång, detta betyder att du måste använda nån av de två förlängningssladdarna som följer med om du inte sitter med datorn i famnen. Den ena är på tok för lång och den andra är något mer lagom samt har en dosa för volymreglering och mikrofon toggle. Jag har datorn i en hållare fäst i underkant på bordet vilket leder till att denna dosa ligger på golvet, lite halv kass positionering men inte hela livet. Sladdarna har en tendens att snurra ihop sig själva också.
 • Bra
  1 år sedan
  Mina höll i lite mer än tre år och jag inköptde dem då för en tusenlapp.

  Det som till slut slaktade dem var när kattfan gav sig an på att försöka springa igenom sladden mellan headset och volymkontrollen. 3.5mm-kontakterna flög ut och jag trodde att detta skulle ha räddat dem. Vid närmare inspektion så visar det sig att kopparkablarna inuti till membranen hade gått av. Om de inte hade snålat och haft lite mer slack på kablarna inuti så hade headsetet överlevt även detta. I övrigt så har det brakat i golvet ett flertal gånger utan att ha gett upp, välbyggt!

  Det som är sämst med detta headset är dock plastrapplet till volymkontroll, vilket började spraka och djävlas efter knappt ett års användning. Ljud började blöda över ifrån inkommade ljud till mikrofonens lina och folk man spelade med kunde höra exakt det man själv hörde. Utöver det så kunde det komma brus-attacker på grund av dennna blödning vilket bara kunde botas med ett vickande på sladdarna in och ut från volymkontrollen. Jag har bytt dator och samma problem uppstår även där så jag är 100% säker på att det är volymkontrollen eller sladdarna som är boven.

  Fördelar
  +Underbart ljud. Stor skillnad mot Creative Fatal1ty Headset jag hade innan.
  +Bra komfort. Jag har (väldigt) stort huvud. Har aldrig känt att jag behövt ta av mig lurarna pga obehag.
  +Prisvärt.
  +Robust byggd. Överlevde länge. (3 år)

  Nackdelar
  -Undermålig kvalité på allt annat än själva hörlurarna. (mikrofon, sladd, volymkontroll)
  -Noise-bleed så in i Haparanda.
  -Ofördelaktig placering av muteknapp på volymkontrollen. Mutar om den råkar ligga på den.
  -För kort sladd från headsetet för att man skall kunna strunta i att använda sig av volymkontrollen.

  Slutgiltigt utlåtande
  För det lägsta pris som finns i skrivande stund (649:-) så kan jag rekommendera detta headset. Jag personligen kommer inte köpa det igen då jag inte vill riskera att hålla på att djävlas med noisebleed och volymkontrollen igen.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag har barn som drar och sliter i saker, och dessutom är jag disträ så jag brukar gå iväg och glömma att jag har mitt headset på mig. Utöver det kör jag väldigt ofta över sladdar, sitter på mediahuben etc. Givetvis orsakar allt detta mer slitage än väntat, och efter att normalt sett slitit ut ett headset var 6:e månad bestämde jag mig för att lägga mer pengar för att få mer kvalité.

  När jag köpte mitt första QH-90 kostade det nästan 1000 spänn (990 vill jag minnas), och hela produkten andades kvalité från det att jag öppnade boxen. Med den situation jag har däremot med barn, att jag är disträ, kör över kablar etc så fortsätter givetvis slitaget, men dessa håller för mig i 9 månader ungefär ändå.

  Trots att tanken från början var att sänka den långsiktiga kostnaden genom att lägga mer pengar på ett kvalitétsinköp, så har det blivit det omvända, kan inte tänka mig att använda ett annat headset, så det blir att jag köper nytt QH-90 varje gång, och har avverkat fyra stycken nu tror jag.

  Med detta sagt, det går för mig inte att bli mer nöjd, tanken var att spara pengar genom att lägga mer inledningsvis, och nu lägger jag gladeligen kostnaden så fort det par jag har slits ut.
  Till nuvarande pris skulle jag inte ens tänka på det heller, håller den här prisbilden i sig tills jag slitit ut nuvarande köper jag nog två på en gång för att ha reserven redo.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har haft headsetet i ca två månader, i överlag en väldigt bra produkt, isolerad och läcker väldigt lite ljud. Mikrofonen är helt OK. Har använt dessa lurar till både musik, film och spel. Är inget speciellt att klaga på. Tycker det dock är lite synd att ljudkabeln inte är broderad såsom "snöret" mellan kåpa och båge. Bågen är vadderad i samma materiell som lurarna så du kan ha på dig dessa lurar i längre perioder, vilket är önskvärt om man är vid datorn mycket. I överlag är dessa lurar riktigt bekväma, det var de första jag märkte när jag tog på mig dem. Fungerar bra även om du har glasögon.

  + Bra ljud
  + Lång kabel
  + Isolerad
  + Stabil och formbar mikrofon

  - Ej broderad kabel
  - Osmidig och klumpig volymkontroll

  +/- Inte allt för dyrt då jag köpte dem, strax under tusenlappen

  Slutsats: Rekommenderar denna produkt om du är ute efter kvalité för ett resonabelt pris!

  Uppdatering 30 Nov 2015

  Headsetet fungerar fortfarande bra och är fortfarande lika bekväma utifrån vad jag minns av första tillfället jag tog på mig dem. Rekommenderar starkt att ni förvarar lurarna i medföljande tygpåse då de inte används(t.ex. över natten och då du inte är hemma), för att bevara dem i nyskick.

  Uppdatering 26 Apr 2016

  Har haft detta headset i 2,5 år nu och det fungerar fortfarande bra. Har dock börjat märka av slitage på kuddarna inklusive kudden på bågen. Har blivit ett par sprickor och vanligt slitage trots väldig noggrannhet med att inte använda headset med fuktigt hår. Går dock att ersätta öronkuddarna för någon hundralapp så är inget större problem.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte detta headset främst för gaming, men ville också ha ett som funka till film & musik. Detta headset levererar på alla fronter, köpte headsetet när det endast kosta 579kr men tycker att det lätt är värt mer än 100kr till. Har använts i över 2 månader och funkar fortfarande perfekt, rekommenderas starkt!

  Uppdatering: dålig kvalité på sladdarna, qpad fixar inte mina trasiga sladdar och det går inte att köpa ersättningssladdar för sladden som är trasig.

  Uppdatering 2: om du planerar på att byta mellan olika enheter med headsetet så ska du undvika detta headset, sladdarna är extremt dåliga. Ljudet gav upp helt nu och har endast ägt det i 6 månader. Ifall du är försiktig med headsetet och inte byter uttag ofta så håller det dock, misshandlade inte exakt mitt headset men kunde vart mer försiktig med sladdarna. När problemen börja dyka upp var det för sent dock.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Hej jag äger ett QPAD QH-90 Closed det är BÄSTA headset jag har haft. Men det skulle vara underbart om ni nästa gång kunde göra något åt kablarna dom "krullar ihop sig" finns säkert ett bättre material som inte håller på så! Tack om ni tar min feedback
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bästa lurarna jag haft! Skön passform, bra ljud och skön bas, både i film, spel och musik. Mikrofonen kan jag inte uttala mig om då jag använder en extern sådan. Både jag och sonen har såna här och vi gillar dem skarpt! Rekommenderas!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte dessa med 10 minuter kvar av Black Friday rean i år som ersättare till mina Creative Sound Blaster Tactic3D Wrath som, efter 6 år, föll sönder i mina händer.

  Ljudkvaliteten i dessa lurar är bättre än i mina gamla. Passformen är också bättre, jag kan helt enkelt ha på mig dem längre utan att det blir obekvämt. Jag saknar trådlösheten en aning och det förvärras av att dem levereras med fast kabel istället för löstagbar. Det följer även med en förläningskabel och en väldigt bulkig, löstagbar kontroll/ljudkort. Micken är löstagbar men inte justerbar i höjdled, vilket hade vart smidigt.

  Jag betalade cirka 550 kr för dem och det priset var dem definitivt värda men nästa par hörlurar blir nog trådlösa ändå.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Bra ljud, sköna att ha på. Lång sladd. Bra med avtagbar mikrofon.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Utmärkta hörlurar som sitter som en smäck på huvudet. Hade steelsieries siberia innan, men föredrar dessa. Ljudet när man spelar är inte någon större skillnad i jämförelse med siberia tycker jag, skillnaden märks först när man ska lyssna på musik, där Qpad klår siberia med hästlängder.

  Kan bli lite väl ljudisolerat när man har dem på sig, men ska man förlora sig i spelens värld ses det mer som en fördel!

  Supernöjd! Rekomenderas starkt för någon som inte vill gå över tusenlappen på ett par grymma lurar!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  +bra ljud!
  +snygga (Tycker jag)
  +sköna
  +Avtagbar mic
  +bra inställnings möjligheter på micen
  +stänger ute ljud
  + bra kvalitet
  +bra pris

  - lite tunga
  -stänger ute ljud (skriker nästan när jag pratar)

  Tycker det är ett väldigt bra headset fört pengarna! Väldigt bra. Tänker du köpa ett headset i den här prisklassen så är detta rätta köpet
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Har använt dem några dar nu, köpte ett par till Xboxen och ett par till PC:n. Dessa lurar är riktigt komfortabla, sitter suveränt och trycker inte över öronen eller annat dumt.

  Bra ljud från Xboxen. Suveränt ljud från mobilen faktiskt. Från PC:n är basen lite plastig när jag lyssnar musik. Går säkert att fixa lite med en equalizer i Windows.

  Gamingupplevelse: kunde knappt vara mer nöjd.
  Musik: helt ok på PC, suveränt från mobilen.

  Släpper inte ut ljud.

  Övrigt: man får med massa extra kablar och en schysst påse att ta med sig lurarna i.
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  - Hyffsat bekväma men det finns betydligt mer bekväma headset med öronkuddar av sammetsliknande material.
  - Ljudkvalitét okej för musik.. Mycket bra för spel som cs, jag kan väldigt enkelt höra exakt vilken position ljudet kommer från.
  - Dosan som kommer med gick sönder efter ett tag vilket innebär att min sladdlängd inte blir mer än någon meter så datorn måste stå nära mitt huvud.
  - Sladdkvalitén är sådär, sladdarna kan hyffsat lätt punkteras.
  -Okej mikrofon ljudmässigt. Mikrofonen slutade fungera efter cirka 1 ett år.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ett riktigt skönt headset som sitter som ett smäck även på personer som mig med lite större huvud (hade 56 cm i studentmössan om jag inte minns fel). Bra ljud i både mikrofon och lurar.
  Qpad skickar med rikligt med tillbehör då sladden på lurarna enbart är 1 m.

  + Sköna
  + Snygga
  + Löstagbar miktrofon (3,5 mm kontakt)

  - Mikrofonen måste vara nära munnen för att fungera optimalt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  10/10 Gick från G35 till Corsair H2100 till dom här. Bästa du kan köpa garanterat!
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra ljud om man anslutet till ett dugligt ljudkort, mobilen duger INTE.

  Det tråkiga med min är att de är glapp i den så högra örat dör ibland och då får man pilla på sladden. Betalade 900kr för mina, ser att dom rasat i pris på bara ett halvår.

  Får man dom för runt 500 kr finns INGET att tveka på.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Väldigt prisvärda med bra ljud & mikrofon men tyvärr är det USEL kvalité så se till att köpa det från en affär som hanterar reklamationer på ett smidigt sätt även om det kanske betyder att du får betala någon hundralapp mer.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Fantastisk ljudkvalitet! Närmare hifi-lurar än gaming headset. Mycket bekväma och håller hög kvalitet. Mikrofonen har fungerat mycket bra. Får 9/10 stjärnor då kablarna snurrar sig som satan.
 • Perfekt
  2 år sedan
  UNDERBARA lurar som också råkar vara extremt prisvärda.

  + Väldigt bekväma
  + Mycket bra ljud
  + Helt okej mikrofon
  +++ PRISET

  - Något trassliga kablar
 • Perfekt
  2 år sedan
  Sjuk kvalitet på ALLT från förpackning till kablar och själva hörlurarna. Extraordinärt ljud för priset. Helt OK mik. Dessa går ner till kampanjpriser på 500-600 ibland men även för ordinarie 900 är de GRYMMA!
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Extremt ljudisolerande, både in och ut. Bra för att stänga ljud ute men sämre då man skriker i skype etc eftersom man inte hör hur högt man låter.

  Mikrofonen är medioker och folk klagar på brus om man har på skumgummit, så det måste man ta av. Kanske går att konfa på nåt sätt så det försvinner men har inte pallat, gick inte med de enklaste inställningarna som brukar vara boven iallafall
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Skule utmärkt den 10/10 om mitt första exemplar inte hade blivit defekt. Detta löste dock Dustinhome gratis.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Kan börja med det lite sämre:
  Köpte loss dessa för ca 10 månader sedan för 600/700kr(minns ej exakt) från Dustin. Det har absolut inte varit en perfekt väg med dem. Till och från har jag haft problem med att mikrofonen plockar upp statiskt brus. Kopplar jag in en annan mic så försvinner det statiska bruset, så det är definitivt i hörlurarna felet ligger. Har försökt få ett par nya pga detta, men problemet kommer och går. Just nu har det fungerat i 1-2 mån utan problem så har inte behövt ta tag i det. Har t.o.m. köpt till ett externt ljudkort utan framgång.

  Blev hänvisad till Qpad av Dustin, och Qpad har varit mycket långsamma med sin service, ofta uppemot två veckors väntetid på mailen. De skulle skickat en ny mikrofon i november, denna har dock inte dykt upp ännu.

  När de väl funkar så är de dock bra. De sitter mycket bekvämt, kan ha dem på i någon timme utan större problem. Ljudet är även det rätt så bra, men det går inte att jämföra med mina ATH-M50. För priset är de mer än godkänt! Även miccen, när den väl fungerar så är den bra. Tänk på att de är slutna, jag talar ofta alldeles för högt för jag försöker "höra mig själv".
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Riktigt sköna lurar, passar bra både till spel o musik. :)

  - Volymkontrollen känns plastig och håller inte alls lika hög kvalitet som resten av komponenterna.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Mycket bra ljud. Bra byggkvalité och helt ok vikt. Sitter skönt, men lite "tight". Det enda negativa är volymkontrollen, märkligt med combo av "mobile button" och det känns som om ljudet blir lite sämre av den. Har den inte i längre.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Haft lurarna i ett par veckor nu och är väldigt, väldigt nöjd!
  Otroligt sköna och super bra ljud.

  Enda något negativa skulle vara den stora ljudkontrollenheten, hade den istället suttit på själva lurarna hade det varit en 10/10
 • Mycket bra
  3 år sedan
  I jämförelse med blandade modeller av halvöppna hörlurar och in-ear hörlurar i prisklassen 300-400 kr så låter dessa mycket bättre.

  +Okej bas
  +Mikrofonen som lätt kan tas bort
  +Sitter skönt på huvudet

  -Stor blaffig loga
  -Något kort sladd från den medföljande volymdosan. Dock inget problem eftersom sladden från dosan till ljudkortet är lång nog.
 • Bra
  3 år sedan
  Har haft den för ett år nu.Själva headset är fantastisk bra. Bra ljud kvalitet, väldigt mysig, bra microfon också.
  Men den finns en väldig viktigt problem som de har missat. Kabel som koppla den till datorn är otrolig ömtåligt. Ett år nu från dagen jag köpte den och den gick sönder två gånger nu(delen som koppla direkt till headset, går inte att byte själv),
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Torrt ljud utan att använda någon EQ. Byggkvalitet känsla och allmän kvalitetskänsla är väldigt högt!

  Kommer i en smart förpackning och man får med mycket adaptrar och förlängare. Man får även en liten väska/pung till hörlurarna.

  Micen har en stor Muff på som tar bort mycket flåsljud.

  Ljudisoleringen inåt är mycket bra för denna prisklassen. Långt över förväntan.

  En stor nackdel är att denna inte finns som USB variant.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Jag funderade på att köpa QPAD QH-90 Pro men fick informationen av att Kingston är samma modell som QPAD med mer tillbehör och är billigare. Jag köpte dessa för 499:- på Webhallens Black Friday. Jag kopplade först in dessa i min telefon och kände direkt missnöje, dåligt ljud, för hög diskant och fladdrig bas. Kopplade då in dessa i datorn med eget ljudkort inkl. hörlursförstärkning. Men då jäklar fick det nytt liv i dessa lurar! Förstklassig komfort, ljud, kvalité, riktigt snygga (de vita och personlig preferens) och är slutna (stänger ur ljudet) (HYPERX- och om man inte gillar slutna gör det ingenting, de skickar nämligen även med "tygkuddar" istället för konstskinnet vilket gör dessa öppna och väldigt sköna, iphone sladd, flygplansadapter, sleevade kablar)
 • Perfekt
  3 år sedan
  Sitter som gjutna på skalpen, underbart ljud och en bra mikrofon. Vad mer kan man önska sig?
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Jag har använt dom i en månad och är mycket nöjd, micen fungerar utmärkt, ljudet känns bra har inte provat Sennheiser så kan inte uttala mig hur ljudet är marknadsmässigt men så länge jag är nöjd så spelar det ingen roll. Schyssta lurar för ett ok pris.

  Det som drar ner den från en 10 blir volym kontrollen känns lite väl plastig och stor.