Kategorier
Prisjakt

Bosch PBH 2100 RE

Bosch PBH 2100 RE

  • Typ: Borrhammare
  • Kraftkälla: Elnät
  • Skruvfunktion
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Bosch

Bosch PBH 2100 RE

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.2 / 5
(13 omdömen)
5
(10)4
(1)3
(0)2
(1)1
(1)
Sorterat efter datum
V
Viktor

2 omdömen

19 dagar sedan
Som att borra i smör! Hade stora problem med att borra i cementväggarna i den nya lägenheten med min gamla Bosch 400w slagborr. Tog totalstopp efter några cm men med den här gick det hur lätt som helst. Rekommenderas starkt om du har väldigt hårda väggar/tak.
f
foffe83

1 omdöme

3 månader sedan
Varför har jag inte skaffat en sån här tidigare?! Har haft en slagborr från ett bra märke ett par år men det går inte att jämföra hur mycket bättre den här är.
m
mikkluss

82 omdömen

5 månader sedan
Min gick i sönder efter ca 40 ggr Men när den fungera så var den okej
E
Ekke79

7 omdömen

7 månader sedan
Vilken skillnad det är mot en vanlig slagborr. Det känns som att borren bara sugs in i betongen med en borrhammare. Jag blev väldigt positivt överraskad. Just den här är väldigt prisvärt Helhetsbetyget blir 5 av 5
Skegga
Skegga

423 omdömen

ett år sedan
grymt bra maskin att ha i hemmet.... inga problem att borra i taket i lägenheten
h
hutter7

4 omdömen

ett år sedan
Precis köpt maskinen för att borra i riktigt hårda betong väggar (90 tals hus). Ville eg ha en Bosch blå men valde denna pga priset, ca 800 vid prismatch på Hornbach. Har precis gjort 6 5 mm hål (började med 4 mm) och det var som att borra i smör. Mycket imponerad. Har stått med slagborr och försökt komma igenom utan framgång. Rekommenderas starkt! Sjukt prisvärd. Alla tyckte jag skulle gå och köpa en Hilti för typ 4000.... behövdes uppenbarligen inte. Självklart kommer det bli svårare ju tjockare hål men ändå... (Återkommer ifall jag ändrar inställning)
i
iolle93

11 omdömen

2 år sedan
Lätt och otroligt snabb, även i riktigt hårda betongväggar. Långt över mina förväntningar med tanke på priset. Rekommenderar starkt.
K
Kvasi

93 omdömen

4 år sedan*
Fick ett måndagsex där SDS-borrarna satt snett, Bosch tyckte det var inom felmarginalen. Sjukt kass service av Bosch. Hade en avvikelse på ca 2mm, Bosch tycker att upp till 0,4 mm är ok och att de mätt min borr (trots att jag inte skickat in den än). Så med andra ord har de ett standardsvar där de alltid svarar att det inte är något fel, alternativt att de skickat fel svar till mig.
*Redigerades 4 år sedan
L
Lostierna

6 omdömen

4 år sedan*
Inget att anmärka på. Lätt att handskas med, gör jobbet på nolltid, inga tillbehör med dock. 900kr i butik.
*Redigerades 4 år sedan
5 år sedan*
Väldig skillnad mellan denna typ av verktyg (borrhammare) och en slagborrmaskin. Inga som helst problem att borra i betong, testade också borra i stenplattor, helt problemfritt.
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1