Logitech Wireless Keyboard K270 (Nordisk)

Logitech Wireless Keyboard K270 (Nordisk)

 • Anslutning: Trådlös
 • Typ av tangentteknik: Dome switch
 • Teckenlayout: Nordisk
Rank 137 i Tangentbord
Jämför pris på alla Logitech Tangentbord
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Logitech Wireless Keyboard K270 (Nordisk)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Anslutning: Trådlös
 • Typ av tangentteknik: Dome switch
 • Teckenlayout: Nordisk

3.6 av 5 stjärnor

Baserat på 13 omdömen

Sorterat efter datum
2017-01-27
  C
  Cicero_gbg(21 omdömen)
  Det här tangentbordet är plastigt, klent och registrerar inte alla tangentnedslag om man skriver lite fortare. Mycket störande! Köp något annat!
  2016-06-02
  Redigerades 2016-09-10
   Drexon(116 omdömen)
   Rent skräp. Ville köpa ett K360, som är perfekt i min mening, men det fanns inte i stan. Såååå det blev den här skiten som man är tvungen att ha ett par dar tills CDON levererar. Edit: Fungerar för vad det är, antar jag. Högljudda knappar. Oskönare än K360. Går inte spela med eftersom det bara går att trycka in 2 knappar åt gånge (FPS: crouch = 1 knapp, gå fram = 2 knappar, gå snett fram = 3 knappar = går inte). Programmerbara knappar längst upp är bra.
   2016-02-09
    Som många skriver är tangentbordet plastigt och högljutt. När man skriver så skramlar övriga knappar. Antar att man får vad man betalar för....... I övrigt ingen att tillägga.
    2015-07-04
    Redigerades 2015-07-11
     Frank117(39 omdömen)
     Uppdaterad 2015-07-11 Har haft den nu några dagar och sänker betyget lite. tangetbordet skakar och ger ifrån sig störande ljud när jag kollar på film och skrivbordet skakar lite p.g.a basen. Jag har inga stora högtalare eller har särskilt hög volym. =( får tejpa ihop benet, det är de som skakar. ______________ Helt underbart för 250kr. funkar utmärkt på alla ytor utan musmatta. på vitt bord, på sängen, på min jeans när jag sitter längre bort från skärmen. älskar hur tangenterna känns så 80-tals och billiga, för mej är detta ett stort plus. trodde först musen var trasig för ingen röd ljus kom underifrån men den är nå ny tech som jag inte vet om (googlar efter detta )
     2015-02-18
      Y
      Yeltzin(5 omdömen)
      Tangentbordet är mjukt och skönt,och är klassiskt utformat.. Snabbtangenter som tyvärr inte går att programmera om, men det finns en on/off knapp uppe i hörnet som kom till oväntad användning nu när man fått barn som gärna ska vara med och trycka.. 10 stjärnor tycker jag det är värt för att vara ett trådlöst tangentbord strax över 200 kr.. (ska man spela snabba online-spel så välj helst inte trådlösa tangentbord eftersom de ofta hamnar i viloläge när man inte trycker på dem - för att spara batteri - och då tar det en extra halvsekund att vakna vilket kan vara frusterande i de lägena)
      Sida 1