Alcon Dailies Total 1 (30-pack)

Alcon Dailies Total 1 (30-pack)

 • Pris/st: 7.63 kr/st
 • Bärtid: Dag
 • Tillgängliga färger: Ofärgad, Vit
Rank 4 i Linser
Jämför pris på alla Alcon Linser
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Alcon Dailies Total 1 (30-pack)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Pris/st: 7.63 kr/st
 • Bärtid: Dag
 • Tillgängliga färger: Ofärgad, Vit

3.9 av 5 stjärnor

Baserat på 12 omdömen

Sorterat efter datum
2016-12-22
Redigerades 2018-03-11
  p
  patrikm2(14 omdömen)
  Uppdatering: Drar ned en stjärna till då jag märkt att det är svårare att fokusera med de här linserna än andra typer. Linser som andas och inte känns som sandpapper i slutet av dagen! Tyvärr är dom ganska dyra, vilket drar ned betyget en stjärna. Det blir heller inte billigare att köpa dom i 90-pack än i 30-pack. Jämfört med Dailies behöver jag gå ned ett snäpp i styrka då de annars blir lite för starka (jag är närsynt).
  2017-04-12
   K
   Kottweiler(1 omdöme)
   Grymt bra linser. Har tidigare haft Proclear i flera år och testat premiumlinser som Acuvue Moist m.m. Inget kommer i närheten av Total 1. Extremt bekväma linser, kan ha dem i över 10-12-14 timmar ibland utan några problem alls. Ibland har jag glömt att jag haft dem i ögat när jag tänkt gå och lägga mig efter en 12 timmars arbetsdag. Lyckligtvis så har jag noterat detta eftersom jag sett så bra från sängen :) Dessa linser är något dyra, men väl värda pengarna.. Silikonmaterialet sparar ögonen och man undviker på så vis massor av sjukdomar/problem som de billigare linserna kan orsaka, ex. inväxta blodkärl (Googla "Corneal Neovascularization") jag kan inte förstå att någon vill kompromissa med sina ögon för att spara nån tusenlapp för år? Det finns MYCKET annat att spara pengar på istället för era ögon. Om du haft problem med linser förut så rekommenderar jag starkt att testa Total 1!
   2017-02-06
    F
    Fredde2(40 omdömen)
    Fantastiskt bekväma! Jag har vanligtvis väldigt torra ögon men inte med dessa! Linser brukar skava efter en hel dags användande men aldrig i dessa! Synd bara att denna lins inte finns som månadslins för dom är väldigt dyra för den som vill använda dom ofta! Man får helt enkelt vänta och se! Förpackningen där linsen ligger i är väldigt liten vilket ofta gör att linsen ligger vikt och är formad därefter, nånting de borde fixa!
    2017-01-07
     B
     Bananabear(15 omdömen)
     Lite löjligt att betygsätta en lins då det är så olika från individ till individ, men dessa är de absolut bästa endagslinserna jag testat. Kristallklar skärpa. Skaver inte. Passar mig perfekt helt enkelt. Det enda negativa är priset, men eftersom de är relativt nya så lär de gå ner så småningom.
     2016-05-06
     Redigerades 2016-05-12
      B
      Barre88(10 omdömen)
      Är ingen lins expert alls. Testade en gånglinser och månads linser i typ 2 veckor. månadslinserna Bioinfity som ska vara de "bästa" torkar ut mina ögon på kontoret. Dessa är så bekväma att de känns helt naturliga och att de torkar inte ut mina ögon. Jag har haft glasögon sedan 04 men nu är synen så dåligt -3,5 på höger 3,75 på vänster med linser att jag kan inte idrotta bekvämt. Blev lite lurad köpte 90 dagars för 642 kr. Trodde det var FÖR 90 dagar båda ögonen. Priset är ju patetiskt, blir tvungen att besöka min optiker igen och HOPPAS på få bättre priser eller liknande lins för mindre peng. ..
      Sida 1