Kategorier
Prisjakt

Nokia Lumia 800

Nokia Lumia 800

  • Operativsystem: Windows Phone 7.8
  • Skärmstorlek: 3.7 tum
  • Lanseringsår: 2011
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Nokia Lumia 800

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
Kalmar FF
Kalmar FF

84 omdömen

9 år sedan*
Efter 3 dygns intensivtestande: - extremt stabil och snabb i kommandona. - enkelheten i alla kommandon. - skärmen är otvivelaktigt mer än bra. - all sammankoppling av adressböcker och meddelandekällor torde tilltala alla som är vän av ordning och reda. - otroligt kort startsträcka för en nybörjare innan man fattat galoppen. - att telefonen har väldigt bra signaltäckning gör ju att den fungerar för det elementära. - emailklienten för all sorts epost är 100 %-ig. Det saknas inte direkt appar heller och av de jag testat verkar alla fungera längt bättre än för andra mobila system. Snabb tillväxt av appar. Personligen så hade jag väntat mig bättre ljudkvaltet vid musikavlyssning med bättre hörlurar. Reviderat: Ljudet är åtgärdat i ny mjukvara från Nokia i mars och rätt bra nu Telefonen påminner lite om ett japanskt höghasthetståg för de som vet hur dessa klockar sig fram med punktlighet. Söker ni en lur där ni ska konfigurera dina egna specialinställningar kan ni sluta tänka på denna, men ni slipper i alla fall otaliga timmar med problemsökning om ni förstår vad jag menar. Reviderar ner betyget efter 6 veckors tungt användande. Gick över till Nokia 701 Belle som i praktiken är lika snabb men mångfaldigt mer diversifierad. Gravt underskattad telefon är Nokia 701.
*Redigerades 5 år sedan
nilspils85
nilspils85

17 omdömen

7 år sedan*
Jag har nu snart ägt min telefon i två år. Det första intrycket var mycket gott med det snygga Windows OS och en bra kamera. Den har dock blivit allt mer instabil, har hängt sig flera gånger (som jag kunnat återställa själv) och varit inne på reparation tre gånger under det senaste året pga. totalt mjukvaruhaveri. Första gången startade den inte, den andra gången startade den "en bit" till simkoden och sedan dog helt, tredje gången samma visa som första. Död som döden. Ska lämna in den nu igen och är INTE NÖJD. Jag har förlorat mitt gamla intryck av Nokia som en leverantör av felsäkra, fantastiskt stabila telefoner.
*Redigerades 7 år sedan
D
Dava

29 omdömen

7 år sedan*
Känns lite fånigt att skriva en recension på en 2 år gammal produkt som i princip har utgått. Men vill ändå skriva att min Lumia 800 fortfarande känns riktigt rapp efter 1,5års dagligt användande! Det har jag inte varit med om sedan de dumma telefonernas tid. Sen förstår jag inte kommentarerna om att det inte går att spola i film och musik. Det har funkat utmärkt på min telefon i alla ljud/film program jag använt inkl. Zune.. har inte testat spotify dock.
*Redigerades 7 år sedan
7 år sedan*
En telefon som gör vad den ska! Har den sedan september 2012 som jobbmobil med Exchange-synk och ett litet musikbibliotek för fokus. Har även haft med den på några löpningspass. Lagom stor, utmärkt batteritid, helt ok Wifi-hotspot (Internetdelning till annan enhet med inbyggt trådlöst nätverk) och riktigt bra förinstallerade appar för musik, kalender, kontakter, meddelanden och E-post. För sitt pris finns ingenting att klaga på alls, utom möjligtvis avsaknaden av VPN. Det är dock ingenting jag lidigt av då jag haft med mig dator eller iPad när jag behövt komma åt företagets interna nät när jag varit ute på vift. Apputbudet är litet stramt men jag har inte upplevt det som ett problem alls. För hemmabruk hade jag dock inte valt den här luren, då Youtube, den inbyggda webbläsaren och söket (Bing) är rätt undermåliga i den här versionen av Windows Phone (7.5, senare 7.8).
*Redigerades 7 år sedan
Z
Zaq

104 omdömen

9 år sedan*
Det börjar vara många haters här. Tråkigt när de antagligen aldrig haft en Lumia. Nokia o Windows väcker ont blod hos många. Detta är den nya iphone. Snabbare enklare mer social och högsta kvaltet. Jag köpte denna till min tonåring och ser den som toppen av telefon idag. Den utmärker sig främst med sina sociala kontakter och nyhetsflöde från det man önskar på ett helt nytt sätt. Den visar allt som över huvud taget finns på ett löjligt enkelt sätt. ios/android ligger långt efter här. Det går inte fatta förrän ni provat skillnaden. skulle jag sätta betyg så skulle ios få 4 android 7 och wp 9 minst. Plumpen med telefonen är om man tror att den är bra på att ladda hem film. Det går inte utan det får man dra in i telefonen via datorn. Däremot funkar spotify, you tube och streama radio etc enkelt. När jag drar in en film i telefonen (tex xvid) så gör zune om den till en hanterbar film för telefonen som kan visas utan problem. Smart konvertering utan att ens göra någonting! Enklaste telefonen idag. driftsäker. Det är denna eller senaste Androiderna beroende på vad man vill med telefonen. Snabb kunnig social med ett makalöst flyt i wp eller lite trögare och helt fritt att välja Android ics.
*Redigerades 7 år sedan
M
Mossedude

18 omdömen

9 år sedan*
Har haft denna fantastiska lur i en vecka nu och jag känner att den sitter som en smäck! Har inte haft några problem alls! +++ Snygg design, mycket bekväm att hålla i, fint gränssnitt och fantastiskt roligt att uppleva Windows Phone med Mango 7,5! Den är dessutom snabb, går snabbt att skriva, snabb när man skall byta fönster. Riktigt bra telefon helt enkelt. Har du pengarna så köp den utan tvekan! Våga testa någonting nytt och skit i overpriced Iphone för en gångs skull. Iphonehysterin är helt tokig.. - Det enda som är lite minus är appmarknaden för tillfället. Diverse appar är lite väl dyra och det finns inte så jättemånga än. Men det kommer nya varje dag så jag tror den biten kommer bli betydligt bättre. - Ett annat minus är batteritiden. Men har man en smartphone får man tåla sådana saker. De behöver laddas en gång var 24h det är inget gnälla över egentligen... Länge leve Lumia 800! ------- Har haft denna mobil ett bra tag nu och kan säga att jag tröttnade väldigt fort på Operativsystemet. Känns tråkigt. Men det flyter på bra det gör det faktiskt. Finns inte många vettiga appar heller i deras market vilket känns trisst. Ska byta upp mig till någon androidtelefon så småningom. Känner mig mer hemma med android! Och jag vet inte vad folk har fått för sig om Spotifyklienten. Den är riktigt usel på Windowsphone - iallafall på Lumia 800. Den buggar loss. Men designen är fin! Uppdateringen på telefonen var inget vidare. 7.8. Hände inte så mycket ... kan fortfarande inte spola i musik och film på något vettigt sätt tex. Men iallafall... Lumian har varit helt acceptabel den tid jag har haft den! -------------- Senaste update! Kan inte ladda mobilen längre. Världens glapp i USBkontakten, verkar som att den inte får kontakt med batteriet. Kommer aldrig över 0%. Mycket missnöjd. Helt pajj efter 1,5 år och jag har inte försökt att förstöra den då jag är väldigt försiktig med teknikprylar. Blir android resten av mitt liv :) ska aldrig rekommendera Windows Phone till någon. Iallafall inte Windows Phones från Nokia.
*Redigerades 8 år sedan
Yonzter
Yonzter

38 omdömen

8 år sedan*
Grym lur. Kostar en knapp spottstyver dessa dagar men ger extremt mkt valuta för pengarna. Finns i stort sett inget att klaga på förutom batteritiden och det något frugala om än tillräckliga applikationsutbudet. 1år senare: som väntat känns app-utbudet fortfarande som Winphones definitiva ackilleshäl. En annan 7kt jobbig grej är Zune, har på över ett år inte lyckats föra över bilder till datorn förutom via mail till mig själv. Kameran är fortfarande största behållningen, levererar över förväntan i stort sätt jämt, jobbigt att det inte går att spara inställningar bara. Ångrar inte köpet men skulle samtidigt aldrig rekommendera någon att köpa en windows-lur. Hoppas Nokia hinner göra en Android innan dom går i graven, bästa byggkvaliteten fortfarande men HTC knappar in. Det mest possitiva är att efter ett års hård hantering av mig och ungarna 3&5år ser luren ur exakt som ny ur kartong, inte en repa nånstans.
*Redigerades 8 år sedan
l
lastochka

27 omdömen

8 år sedan*
Bästa telefon. Haft den i ett år och är otroligt nöjd!
*Redigerades 8 år sedan
F
FreSve

17 omdömen

8 år sedan*
Nu när man ser att kommande appar, tex Bank-id inte kommer till 7.8 så åker telefonen ner i botten..
*Redigerades 8 år sedan
a
afransson

7 omdömen

9 år sedan*
uppdatering till 7.8 gjorde telefonen ännu sämre. Nu fungerar inte google calendar längre. Man kan fortfarande inte spola i filmer eller musik. En stor besvikelse. Efter att ha haft en android telefon som bara kraschar hela tiden ville jag prova windows phone 7.5. Efter några dagar vill jag dock använda min android igen. Följande är dåligt: * Man kan inte spola i musik eller video. specielt irriternade i Spotify. * Kameran är mycket sämre än vad jag hade på min gamla Nokia N8 eller Sony Ericsson Arc. * man kan inte ändra font på gui i telefonen, vilket är så litet att man nästan måsta ha glasögon. * Inga program som tillåter att man kan se sina bilder som ligger på en nas, vilket går bra på en iPhone. * Den inbyggda högtalaren är ett skämt. * Ingen uppgradering till windows phone 8.0. * Batteritiden. Även om man inte använder telefonen klarar den sig max 1 dygn. Följande är bra. *Start skärmen och integration med social medier. Hade funkat fint om inte fonten var så liten. *design
*Redigerades 8 år sedan
Sida 1