Prisjakt

Infinity Beta C360

Infinity Beta C360

Signalseparation: 3-vägs, Typ av lådkonstruktion: Sluten, Effekt: 200 W
Jämför

Infinity Beta C360

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4.8
(98)

Produktinformation

Infinitys nya Beta-serie är en genomarbetad och förbättrad version av succé-serien Alpha. Förutom förbättringar av lådkonstruktionen och delningsfilter har man även förfinat C.M.M.D-konceptet som innebär att man kombinerat keramik och metall för att få snabba och korrekta element. Alla element i Beta-serien är försedda med koner i C.M.M.D (Ceramic Metal Matrix Diaphragms) och de är magnetiskt avskärmade.

Infinity verkar ha tagit åt sig av kritiken om att Alpha-serien bara hade en centerhögtalare så i Beta-serien finns nu två st där C360 är störst och helt klart den vi rekommenderar för dem som har utrymmet. Dialogen är så pass väsentlig i filmer att man absolut inte ska snåla på centerhögtalare.

C360 är en 3-vägs centerhögtalare bestyckad med 1 tums diskant, 100 mm mellanregister och 2 st 165 mm (6½ tum) basar. Detta ger ett djup till dialogen som är värt det extra kronorna mot C250.

Det är en av de 100 mest populära produkterna i kategorin Centerhögtalare med ett genomsnittligt betyg på 4.6 av 5. Prisjakt jämför priser och erbjudande från nätbutiker och fysiska butiker.

Varumärke
Signalseparation
3-vägs
Typ av lådkonstruktion
Sluten
Effekt (peak/max)
200 W
Effekt (RMS)
Produktvikt
15.7 kg
Tillgängliga färger
Körsbär, Wenge