Få ett coolare hemmakontor med dessa prylar

Det behöver inte vara svårt eller dyrt att göra arbetsplatsen trevligare

Text:
Daniel Haaf

Arbetar du hemifrån och tycker att ditt hemmakontor inte är speciellt inspirerande? Det är viktigt att ha en trevlig och praktisk arbetsmiljö för att hålla kreativiteten på topp. Därför har vi listat åtta smarta prylar som gör ditt hemmakontor bättre.

LED-belysning runt skrivbordet är både coolt och snyggt. Foto: Daniel Haaf

1. Cool LED-belysning runt skrivbordet

Ett snyggt hemmakontor måste bara ha cool LED-belysning runt skrivbordet. Helst en variant som kan styras med mobiltelefonen så klart. Det är snyggt, praktiskt och beroendeframkallande. När du väl har börjat med smarta lampor finns ingen återvända – du kommer snart ha mobilstyrd belysning i hela hemmet. Vi lovar.

Här hittar du alla smarta lampor på Prisjakt.

2. En riktigt bra kaffebryggare

Kvarterets bästa hemmakontor behöver en riktigt bra kaffebryggare. Med en smart variant som har mobilstyrning slipper du springa till köket i onödan och brygger du rakt ner i en termos håller sig kaffet varmt längre. Föredrar du te finns så klart riktigt schysstavattenkokare med smarta funktionerockså. Tepåsen får du själv lägga i vattnet dock.

Här hittar du alla kaffebryggare på Prisjakt.

En bra massagestol får vilken dålig dag som helst att bli bättre. Foto: Adobe Stock © reddees

3. Minikyl till alla dina drycker och snacks

Varför traska hela vägen till köket för att hämta en kall dryck när du kan ha en minikyl på hemmakontoret? Fungerar lika bra till läsken som ölen och dippen till chipsen. Det finns klassiska, vita minikylar som fungerar riktigt bra. Men vill du piffa till hemmakontoret väljer du givetvis en minikyl med en fräsigare design.

Här hittar du alla fristående minikylar på Prisjakt.

4. Massagefåtölj gör det lättare att stå ut med långa hemmadagar

Har du ofta dagar fyllda med möten som kräver att du sitter ner under långa stunder? Gör din kropp en stor tjänst och skaffa en massagefåtölj. Den gör det enklare att stå ut med långa hemmadagar när du försöker balansera arbetet med barn och hushållsysslor. Glöm inte att låsa dörren till kontoret bara – alla lär vilja använda din massagefåtölj när du skaffat den.

Här hittar du alla massagefåtöljer på Prisjakt.

5. Popcornmaskin 

Vi vet att du alltid velat ha en snygg popcornmaskin med retrodesign hemma. Och nu när du arbetar hemifrån finns inget bättre läge att slå till. Den här coola prylen är ett riktigt grymt komplement till exempelvis en snygg minikyl, och dessutom producerar den goda snacks också. Win-win!

Här hittar du alla popcornmaskiner på Prisjakt.

Öva på din putt på lunchen med ett minigolfset för hemmet. Foto: Adobe Stock © Nizoli

6. Minigolfbana för tråkiga möten

Vissa möten verkar aldrig vilja ta slut. När tristessen tar över och ditt mötesfokus är en minigolfbana den perfekta distraktionen. Mötet blir mer uthärdligt och du kan öva på din putt under tidens gång. Glöm bara inte att stänga av webbkameran först. Annars vill dina kollegor garanterat vara med på golfrundan också.

Här är en minigolfbana som är perfekt för det lilla hemmakontoret.

7. Morgonrock för den där myskänslan

Vi känner alla en person som alltid verkar gå runt i morgonrock, oavsett vilken tid på dygnet det är. Nu när många har hemmakontor kan även du vara den personen. Med en varm, omslutande morgonrock i frotté behåller du myskänslan framför datorskärmen. Ett tips är att välja en variant med huva för årets svalare dagar.

Här hittar du alla morgonrockar på Prisjakt.

8. Fotbad

Om du ändå ska sitta vid ett skrivbord hela dagen kan du lika gärna ta hand om dina fötter samtidigt. Med ett fotbad och väldoftande badsalt får du kontorets skönaste fötter. Du kan använda fotbadet oavsett om du har rast eller under mötet, ingen kommer att få reda på det ändå.

Här hittar du alla fotbad på Prisjakt.

Den här artikeln är skriven av Prisjakts redaktion. Ingen annan har påverkat innehållet i den. Det förekommer inga betallänkar eller andra typer av annonssamarbeten. Daniel Haaf nås på [email protected]