Aaron Franklin, Jordan MacKay: Franklin BarbecueMat & Dryck, Pappersböcker, Engelska, Inbunden260 kr
Pernilla Elmquist, Jens Almgren: The Nordic street food story & kokbokMat & Dryck, Pappersböcker, Svenska, Inbunden419 kr
Karsten Thurfjell: Svensk Gastronomi en global succé (tyska)Kultur, Mat & Dryck, Samhälle & Politik, Pappersböcker, Tyska, Inbunden259 kr
Lars-Erik Appelgren: Julens växter, smaker och dofter medicinhistoriska kulturella funderingarKultur, Mat & Dryck, Samhälle & Politik, Pappersböcker, Svenska, Inbunden255 kr
Henrik Ennart, Mats-Eric Nilsson: Döden i grytan om vår rädsla för riktig matMat & Dryck, Naturvetenskap & Teknik, Pappersböcker, Svenska, Häftad240 kr
Karsten Thurfjell: Svensk Gastronomi en global succé (franska)Kultur, Mat & Dryck, Samhälle & Politik, Pappersböcker, Svenska, Inbunden265 kr
Charlotte Birnbaum, Stephan Rössner, Karsten Thurfjell: Med konsten till bordsMat & Dryck, Pappersböcker, Svenska, Inbunden210 kr
Jerome Eckmeier, Daniela Lais: Vegan Cakes and Other BakesMat & Dryck, Pappersböcker, Engelska, Inbunden167 kr
Giuseppe Felitti: The Lost Recipe Secret Dishes of Mediterranean DietMat & Dryck, Pappersböcker, Engelska135 kr
Curtis Pritchard: The Truly Offal Recipe Book: How to Cook the Parts Others Throw AwayMat & Dryck, Pappersböcker, Engelska159 kr
Michelle Newbold: Dukan Diet Friendly Recipes Tailored For British Tastes With Foods Commonly Available in UK Shops and SupermarketsMat & Dryck, Engelska159 kr