Hemsida visas ej p.g.a. nedanstående orsak:

Likvidation

Vidare information visas ej p.g.a. nedanstående orsak

Detaljerad information Wall44 har fått betyget (0.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • 2017-01-18 - Ett år sedan. Omdömen innan denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Usel
  4 år sedan
  Varning! Bluff-företag. Hade en lets-deal kod och skulle köpa Canvas. De kom aldrig. Har mailat med dem i över ett år. Inget händer.
 • Usel
  5 år sedan
  Undvik. Oseriös butik som inte svarar på telefon och knappt på mail. Oacceptabelt långa leveranstider. 4 veckor uppger de på hemsidan, det stämmer inte.
  Levererade till slut en canvastavla som inte alls såg ut som den borde och inte rätt material, reklamerade och har väntat ytterligare 8 veckor på en ersättning som inte kommit. Annullerade ordern.....
 • Ganska dålig
  7 år sedan
  Beställde en canvasbild i slutet av september. Leveranstiden uppges på till 5-12 veckor. När jag mailar i mitten på december, så uppges att den ska komma om 2 veckor. I början av januari mailar jag igen, då säger de att tavlan ska skickas 17 januari. Idag, 28 januari, fick jag den. Ganska exakt 18 veckor tog det för dem att göra en enkel canvas på ram. Jag har inte fått någon förklaring vad som tog sån tid, bara ett presentkort på 100 kr som ursäkt.
  Så slutsatsen är: Bra pris och kvalite men usel service och frakttid.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Lite lång leveranstid men tavlan såg väldigt bra ut och kom snyggt monterad på en djup kilram med färdigt "snöre" bak för att hänga upp den. Kommer beställa ett gäng till, mkt bra pris.