Promix Sweden
 • Ljud Ljus Musikinstrument
 • 50år i branschen-Låga frakter
 • 30 dagars ångerrätt-Bra priser
Utmärkt
ett år sedan

Snabb leverans och produkten var enligt förväntningarna. Hade en fråga och fick snabbt kontakt med kunnig kundtjänstmedarbetare.

Usel
ett år sedan

Beställde en rökmaskin som de skickade snabbt, en eloge för det! När jag får hem maskinen fyller jag på lite vätska för att prova den, men inser då att maskinen saknar trådlös fjärrkontroll, trotts att detta tydligt angivits på hemsidan. Jag kontaktar då direkt Promix och uppger att jag vill returnera rökmaskinen. Hör sedan Inte av dem på nästan en vecka. Efter upprepade Mail till företaget så svarar dem och undrar varför jag vill returnera. Jag förklarar att fjärr saknas. Promix uppger då att det aldrig angivits att trådlös fjärr ingår. Som tur är har jag tagit screenshot på beskrivning från hemsidan, som de nu ändrat. Kontaktar Klarna som uppger att de kommer assistera mig. Väntar fortfarande på ett svar från Promix... Första och sista gången jag beställer något från dessa skojare

Promix Sweden svarar:2021-01-18
Hej. Vi beklagar det som hänt, verkar vara så att spec. (Utan trådlös fjärr nu) ändrats från leverantör i senaste batchen och detta har då ändrats snarast av marknad/it avd. Och din leverans kom tyvärr lite i kläm där i mellan och gick iväg innan ändring av text. Kan tyvärr bli så ibland vid över 10000 produkter och en viss fördröjning på några dagar/veckor innan det upptäcks och hinner ändras, speciellt nu i "Coronatider" och helgdagar, som ibland kan ge lite personalbrist. Vi jobbar hårt med leverantörerna för att säkerställa detta inte ska hända utom vår kontroll, men ibland brister det tyvärr tydligen. Men självklart tar vi tillbaka maskinen fritt och ber verkligen om ursäkt för detta. Vi har även gett dig ett erbjudande om rabatt om du valt att behålla produkten. Vi ordnar direkt med fri fraktsedel för retur av denna som du önskar. Service avd. återkommer i nytt mail snarast med returlapp osv. (Vilket du bör mottagit, när vi svarade dig runt detta i förra veckan) Vi vill även tacka för din uppmärksamhet runt detta, då det alltid är bra att vi får info om eventuella fel och kan kolla och åtgärda snarast. I detta fall hade det tydligen ändrats redan, men vi tackar dig ändå. Detta är inte alls vår stil, utan vi är ett seriöst företag som funnits i 50år, hoppas på förståelse i ärendet. Samt speciellt nu i Coronatider och rådande läge kan ge vissa förseningar mot normalt. Du ska även i e-mailet förra veckan mottagit en rabattkod, om du nu önskar beställa något framåt. Ha en bra dag.
G
Gitarrmicke

1 omdöme

Utmärkt
6 år sedan

Köpte en akustisk gitarr, kom hem på 2 dagar och den låter minst lika bra som en gitarr för nån i högre prisklass

Utmärkt
6 år sedan

Skulle köpa lite högtalare och ljus för att ha lite hemma till fester och så. Ringde deras kundtjänst och fick jättebra hjälp där. Även att grejerna va billiga så låter de kanon och är väldigt lätta att sköta. Fick också extremt snabb leverans trots att det var rätt stora produkter

z
zb95

3 omdömen

Utmärkt
7 år sedan

Var osäker på vilken modell jag aktiva bashögtalare jag skulle ha och ringde deras kundtjänst. Fick prata med en säljare som var suverän. Han mappade mitt behov, bollade möjligheter och gav mig rekommendationer. Jag kände mig verkligen "omhändertagen" och han tog sig verkligen tid att sätta sig in. Det visade sig att mitt behov täcktes av en billigare modell (som dessutom skulle ersätta de jag tittade på). Då jag hade behov av dessa högtalare relativt fort var jag dock lite osäker då det kunde ta upp till 10 dagar att få dessa enligt hemsidan. Efter lite knappande kom säljaren fram till att det skulle kunna gå fortare än detta. Jag beställde och efter en arbetsdag levererades dom av Schenker. Kan inte säga annat än att detta är suverän service. När det gäller prylarna så fungerar dom utmärkt än så länge. Visst det är ett billighetsmärke (Skytec) och kan inte mäta sig med dyrare premiummärken ljudmässigt, men för en fjärdedel av priset så..... Om det skulle bli några problem är jag väldigt trygg i att Promix kommer och fixa detta också.

B
Börje adolson

1 omdöme

Utmärkt
8 år sedan

Ville köpa aktiva högtalare Skytec för att använda till disco. Fick då av en trevlig säljare reda på att den modellen jag tittat på inte hade fläkt och kunde inte klara av för lång drift och hög volym. Jag tyckte att priset ändå var riktigt bra och köpte dom ändå. Högtalarna låter riktigt bra och visst märker jag att vid hård körning kan ljudet låta lite pressat precis som Promixsweden säljaren hade berättat. Men priset i förhållande till prestanda är kanonbra. De låter lika bra som högtalare från "kända" tillverkare.

Utmärkt
9 år sedan

Snabb och bra service, dessutom trevlig personal!

L
Larsjansson84

1 omdöme

Utmärkt
10 år sedan

Bra service och billiga priser.

Om butiken

Promix Sweden

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaSwishVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.promixsweden.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Team Lucas Produktion Aktiebolag

Organisationsnr: 556299-3203

Information hos allabolag.se