Prisjakt
  • Sound & Living

  • se

Bli först med att skriva ett omdöme!

Vad tycker du om Sound & Living?

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
Gästanvändare
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Väldigt trevlig och serviceinriktad personal som gjorde allt för att jag skulle vara nöjd som det bara gick. Dom lyckades... Ytterst tydlig information om min beställning, hur lång tid det skulle ta, vad som skickades var ifrån och så vidare. Skulle gärna köpa saker som kostar lite mer här bara på grund av nivån på service. Det är inte alla butiker som tar sig tid att ringa till sina kunder som beställt saker online, för att berätta om produkten och försäkra sig om att allt blir rätt.

p
probot69
96 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Kompetens, bra service och inget flummande! Liten välkomnande butik där man som kund oftast får tid för småprat om allt mellan himmel och jord. Inga problem att låna hem en produkt för utvärdering och alltid raka puckar. Sortimentet är riktat mot mid och high end och priserna är rakt igenom konkurrenskraftiga. Endast lovord och är övertygad att dom inte lär göra mig besviken i framtiden! Rekommenderas!

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 14 år sedan

Har i mina dagar stött på alldeles för många försäljare som pratar en massa i nattmössan om det dem försöker att sälja. Denna butik är undantaget. Dem vet verkligen vad dem säljer och kan sina grejer. Har nyss handlat ett komplett hemmabiosystem med Elac´s högre 240 serie som högtalare och Myryad som elektronik (ett av få ställen i sverige där man kan få tag på Myryad). Låter helt fantastiskt. Tv och videobänk fixade dem också fram. Om man vet vad man vill ha så tar dem fram det åt en och har man inte den blekaste aning vad man ska ha för något så fixar dem fram olika bra lösningar i olika prisklasser. Installtion grejar dem också. Verkligen en speciell liten butik med massor av god service och bra kunnande. Dem lägger mycket tid på en som kund och det får en att känna att man är värdefull. Efter köp brukar många försäljare inte vilja veta av en något mer men här kan man komma tillbaka många gånger och fortfarande känna sig varmt välkommen. Kan klart rekomenderas.

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 14 år sedan

Köpte nyss en uppsättning av dvdhuset, trevliga saker. Marantz SR6004 samt focal jm lab´s dome 5.1. Bra bemötande och GRATIS installation gjorde köpet till fullt betyg. Mattias drack endast vatten:) Nu är hela familjen sålda och det är inte helt omöjligt att vi återvänder inom kort och köper en projektor av dvdhuset.

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 15 år sedan

Efter ett haveri orsakat av en 3-åring på en utrustning (DVD/Hemmabio) som ej köpts från DVD-huset så beslutade jag mig för att köpa lite bättre grejjer. Efter lite surfande runt på nätet etc. så beslöt jag mig för att besöka DVD-huset. MYCKET trevlig och KUNNIG personal hjälpte mig rätt. Jag gjorde beställning innan jul och det tog dock ett litet tag innan jag fick grejjerna, dock så fick jag som kompensation gratis installation av utrustningen varvid jag blev nöjd. Nu har jag kört min utrustning i ca. 4 månader och är helnöjd! Hade aldrig kunnat uppnå detta med ett köp från en internetbutik då mina kunskaper är begränsade inom detta ämne. DVD-huset rekommenderas därför varmt!

Gästanvändare
DåligRedigerades 16 år sedan

Beställde ett par mirage nanosat högtalare av butiken den 29 december. När det gått ungefär två veckor började jag sakna mina högtalare som fortfarande inte dykt upp. Förståligt att det kan ta lite extra tid runt jul meljade jag butiken och frågade var mina högtalare tagit vägen. Efter fem dagar svarade de och sa att färgen var slut. Jag kunde tänka mig en annan färg och de sa att den skulle skickas istället, leveransen skulle ta ca en vecka. Efter ytterligare två veckor och inga högtalare på posten börjar jag bli lite smått irriterad. Hade mejlkontakt med butiken och de sa att det var på gång och att jag skulle få "plåster på såren". När det gått fem veckor ringde jag upp butiken som meddelade att högtalarna skulle komma in nån gång under februari, det kunde vara i början eller slutet, det kunde han inte svara på. Ville då häva köpet vilket var ok och nu har jag fått mina pengar tillbaka. Allt som allt tycker jag att jag blev trevligt bemött av butiken när vi fått kontakt, även om mejlresponsen var lite långsam. Sen tycker jag att om det blir några problem med leveransen så kan de vara snälla och berätta det för mig så man slipper oroa sig.

Gästanvändare
BraRedigerades 18 år sedan

Kunnig personal

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 16 år sedan
Gästanvändare
UtmärktRedigerades 17 år sedan
h
hakan.svensson
16 omdömen
OKRedigerades 17 år sedan

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Erbjuder installationsassistans på plats. Se butikens hemsida för info och eventuella regionala begränsningar.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Enskild firma