• DiscLord

    (5)

  • se
Bra
en månad sedan

Fick en disk som jag beställde efter några dar, trevligt service.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 år sedan

Ruggigt bra ställe om man vill få tag i importfilmer. Mina beställningar har alltid tagit mellan 3-5 dagar (som det står på sidan), och när de väl postas så är filmerna framme dagen därpå!

noregrets
noregrets

1 omdöme

OK
6 år sedan

Händer ofta att filmerna inte finns trots att det står att de ska finnas, dessutom inte ennjättetrevlig telefonkontakt. Fördelen med disclord är att man kan hitta filmer som annars är svåra att få tag på.

f
fridajosefin

1 omdöme

Bra
8 år sedan

Har beställt många filmer från disclord. Det som är bra med dem är deras stora utbud. Mycket filmer som annars är svåra att hitta om man inte beställer från utlandet. Ibland har de fri frakt en period och det är ju alltid bra. Det som är mindre bra är att en del filmer är dyra och man måste köpa för minst 100 kr. Det är irriterande att vissa filmer står kvar i sortimentet trots att de utgått. Det har hänt mig vid flera tillfällen. Jag rekommenderar disclord till dem som letar efter udda filmer som inte finns hos ex. cdon eller discshop.

M
Muzzle

2 omdömen

Utmärkt
13 år sedan

Har beställt från disclord ett antal gånger. Kan utan tvekan rekomendera butiken! Butiken säljer USA-importer och har ett stort/bra utbud av dessa. Bra frakt, säker betalning och snabb leverans. Deras kundtjänst är också bra, snabb och trevlig. Det negativa kan vara priserna, som ibland är orimligt höga för vissa filmer.

Betyg köpupplevelse

3.3Bra
1 omdöme

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Enskild firma