Kategorier
Prisjakt
Skånska Byggvaror
  • Nöjda kunder
  • Alltid enkelt
  • Leverans direkt hem till dig
Anonym användare
Anonym användare
Dålig
20 dagar sedan
Känner mig kraftigt lurad pga en "hitte-på-avgift" för expiering! Motiveringen att denna avgift ska täcka företagets kostnader för framplockning, packning och fakturering är ju ingen som helst motivering för mig som konsument! Dessa kostnader har ju historiskt alltid funnit, men tidigare ingått i den vanliga varumarginalen. När den tillkommer först då orden skapas, så har ju företaget inte redovisat ärligt vad varan kostar. Hade jag inte varit så illa tvungen att handla av företaget för att få samma dörrar som jag redan har, så hade jag direkt annullerat orden och vänt mig till ett dyrare, men ärligare företag.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 månader sedan
Köpte flera fönster och 2 altandörrar, nu har mittenglaset spruckit på ena dörren men då Skånska byggvaror anser att solen är orsaken till sprickan får jag ingenting på garantin. Skitkvalité så föreslår att ni väljer ett annat företag!
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
6 månader sedan
Jag upplevde ingen kö allt var till belåtenhet
t
tinowienand

3 omdömen

Usel
6 månader sedan
Mycket dålig upplevelse. Beställde varor för att de var billigast och visades lagerförda, bara för att några dagar senare får ett preliminärt leveransbesked 10 veckor (!) senare!
U
Ulrika

1 omdöme

Usel
ett år sedan
Helt värdelös respons då företaget skickar för små skivor till växthuset. Istället för att göra det enkelt för mig som kund så ska det ifrågasättas Ang deras egna fel. Onödigt lång tid för återkoppling. Onödigt otrevlig personal. Onödigt uselt kundbemötande. Helt enkelt värdelöst. Mitt råd är: handla nån annanstans!
S
Steinar

1 omdöme

Usel
ett år sedan
- Vi hade varit i butiken i Göteborg flera gånger innan vi beställde vårt uterum. Aldrig kom någon säljare fram till oss och erbjöd sin hjälp. - Vi beställde på deras hemsida istället och från beställning till leverans gick allt fort och bra. - Under och efter leveransen började vår riktiga kontakt med företaget. Föraren lyckades med att slå till med ett paket mot ett annat och en dörr. Dörren fick repor på lacken och vindskivan knäcktes. Jag tog kontakt direkt och det skulle ta flera veckor att få ersättningsvaror så gick med på prisavdrag. - När sista steget med att sätta upp dörrarna börjades uppdagades det att dom inte hade skickat ett paket som innehöll monteringssats till dörrarna. Jag tog kontakt samma dag och fick besked att minst en vecka skulle gå tills vi skulle få varorna. Efter ett antal samtal med dom fick vi besked om att det skulle ta upp till tre veckor innan varan skulle skickas från lagret. - Kundtjänst får mitt bottenbetyg! För en dålig service och dålig kundmöten! Dom är allt annat än hjälpsamma, jag försökte komma på lösningar för att få varan snabbare (bl.a att köra 25 mil för att hämta varan) men allt verkade omöjligt för dom. - För att slippa onödig väntan rekommenderar jag att man läser igenom sitt köpeavtal och konsumentköplagen innan man ringer dom. Det behövs ingen stor lastbil för att leverera en liten låda och enligt köpeavtalet ska det skickas med posten. Vänta inte för länge med att be om att prata med chefen heller. Även om den som svarar i telefonen säger att chefen inte kan göra något då tar det bara några minuter innan problemet är löst. Det kan även nämnas att instruktionerna är så att säga värdelösa. Jag rekommenderar inte Skånska Byggvaror. Kvaliteten på varorna är bra med så fort en stöter på problem är det mycket tjafs som väntar!
v
va-va

3 omdömen

Usel
ett år sedan
Två gånger har jag varit dumsnål och köpt från dem, men nu aldrig mer. Jag kan ta att de har låg kvalitet på sina egna produkter, men det som gör mig förbannad och ledsen är deras arroganta, otrevliga, kaxiga och helt värdelösa service. De bryr sig inte om dig. Om du måste returnera något, byta eller har något annat problem - då är du körd.
Farahot
Farahot

172 omdömen

Utmärkt
2 år sedan
Beställde en Palmako friggebod. Fick direkt en bekräftelse och leveransvecka. En vecka senare kontaktas jag och får ett datum för leverans. Senare även ett SMS som påminnelse dagen innan. Mycket bra system för att hålla kunden underrättad ang leverans. Under tiden från att jag lade ordern tills dess att den stod hos mig hann de sänka priset på produkten, de justerade även då ner mitt pris. Leveransen skedde på utsatt tid och datum. Klockrent än så länge.
Betyg köpupplevelse
2.3OK
4 omdömen

Om butiken

Skånska Byggvaror

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.skanskabyggvaror.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Skånska Byggvaror Aktiebolag

Organisationsnr: 556100-1891

Information hos allabolag.se