Skånska Byggvaror
  • Nöjda kunder
  • Alltid enkelt
  • Leverans direkt hem till dig
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
5 månader sedan

Bra urval till bra priser. Enkelt att välja olika utföranden och bredder. Stort lager för snabba leveranser. Bra betalnings alternativ

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
6 månader sedan

Otroligt besviken på detta företag. Dom klarar inte att leverera varan jag beställt men får faktura på delar av beställningen trots att inget levererats. Efter mycket jobb fick jag bekräftelse på att saken skulle vara utagerad bara för att nu, 6 månader senare återigen få ett krav för samma faktura.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
10 månader sedan

Beställt flera skjutpartier. Välfungerande leveranser hem, utan skador. Fin detaljfinish. Monteringsanvisningar är svåra att följa.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Totalt värdelös SKÄMTFIRMA! Vi beställde ett uterum samt en ytterdörr där de skulle ingå ett Yaledoorman. Det enda som kom som planerat var ytterdörren. Resten av ordern blev till en början 5 veckor försenad. Då ringde de måndagen veckan innan det skulle komma. Nu har de via mail skjutit upp leveransen 3 veckor till. För att inte tala om de där förbannade dörrlåset som om och om igen blir försenat och de skyller på olika saker hela tiden. Jag är så jävla less på denna firma och är på vippen att makulera allt ihop. Vi lär förmodligen inte få några grejer v35 heller och kanske inte det här året ens. Man har ju ingen lust att börja slänga upp ett uterum i November. SÅ LYD MITT RÅD GÖR INGA AFFÄRER MED DETTA FÖRETAG

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Har beställt ett växthus och diverse till det. Allt blir bara om och om igen försenat. Utlovad leveranstid skjuts upp gång efter annan. Det trots att man på hemsidan utlovar ett visst leveransdatum och att man ytterligare två gånger dyrt och heligt lovat att leverera en viss vecka. Självklart håller man inte det man lovat. Servicen är urusel eftersom man där ånyo bara lovar saker som man sen inte håller. Inga ursäkter utan bara att man skyller ifrån sig. Ingen ersättning ges heller utan erbjuds bara att beställa varorna igen om jag är missnöjd och vill ha mina räntepengar, men om jag beställer igen lär förmodligen förseningsmailen dugga lika tätt som förr. Kunde jag betygssätta med minus så skulle jag göra det.

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
ett år sedan

Känner mig kraftigt lurad pga en "hitte-på-avgift" för expiering! Motiveringen att denna avgift ska täcka företagets kostnader för framplockning, packning och fakturering är ju ingen som helst motivering för mig som konsument! Dessa kostnader har ju historiskt alltid funnit, men tidigare ingått i den vanliga varumarginalen. När den tillkommer först då orden skapas, så har ju företaget inte redovisat ärligt vad varan kostar. Hade jag inte varit så illa tvungen att handla av företaget för att få samma dörrar som jag redan har, så hade jag direkt annullerat orden och vänt mig till ett dyrare, men ärligare företag.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Köpte flera fönster och 2 altandörrar, nu har mittenglaset spruckit på ena dörren men då Skånska byggvaror anser att solen är orsaken till sprickan får jag ingenting på garantin. Skitkvalité så föreslår att ni väljer ett annat företag!

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 år sedan

Jag upplevde ingen kö allt var till belåtenhet

Betyg köpupplevelse

3.4Bra
3 omdömen

Om butiken

Skånska Byggvaror

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.skanskabyggvaror.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Skånska Byggvaror Aktiebolag

Organisationsnr: 556100-1891

Information hos allabolag.se