• Badrumsbutiken

  • se
k
kricke242

15 omdömen

Utmärkt
5 år sedan

Beställde en blandare som levererades omgående. Mycket bra.

M
MrMagic

24 omdömen

Utmärkt
7 år sedan

Beställde en badrumshylla (Cult Design Flex) sent på tisdagskvällen. Badrumsbutiken skickade den strax innan kl 13 på onsdagen och jag hämtade upp den efter jobbet på torsdagen! Allt snabbt och smidigt!

j
jonasberling

2 omdömen

Usel
10 år sedan

Vi beställde ett badkar (Gustavsberg P110 Artic, 1700x750 mm), vilket vi fick veta var en kundretur och därför fick vi rabatt. Mått- och utseendemässigt såg det bra ut vid leverans, men vi kunde ganska snabbt konstatera att fotställning och bräddavlopp inte passade. En servicetekniker från Gustavsbergs skickades ut och han konstaterade att badkarsmodellen inte var den rätta. Badkaret reklamerades genom Gustavsbergs kundservice, men fortfarande efter 9 månader och har vi inte en fått ett svar från Badrumsbutiken. Jag misstänker att Gustavsbergs kundservice inte varit så aktiva som önskvärt, men jag har fått flera mejl från Gustavsberg som meddelar att butiken inte svarar, trots påtryckningar. Det kan bara bli ett betyg.

I
Ingvar_Sundell

1 omdöme

Utmärkt
10 år sedan

Köpte 3 st WC-stolar, Gustavsberg Nautic 5500, till nätets bästa pris. Fraktfritt hem till dörren väl paketerat och utan skador och med leveransbesked. Fick även med passande gummimanchetter utan kostnad. Faktura (med kort betaltid). Bra butik med stort utbud. Kommer säkert att handla mer därifrån!

m
m466e

2 omdömen

Utmärkt
10 år sedan

Har bara handlat från badrumsbutiken en gång, så min recension kanske ska tas med en nypa salt, men jag kommer absolut handla därifrån igen. Jag beställde en köksblandare av märket strand för 1995 (fri frakt vid order över 400 kr) som hos övriga butiker på prisjakt (fyndmax, badshop, hemvaruhuset) kostade 2485. Jag beställde den 1/10 kl 22:50 och kunde hämta ut paketet den 3/10 på 7eleven (som är dhl-servicepoint i hammarbyhöjden, stockholm). Kan man vara annat än nöjd. Blir en klockren 10:a i betyg! (Jag har inte kollat om de har ett stort sortiment men jag tycker det är helt oväsentligt för betyget. Har de inte det man söker är det ju bara att handla hos någon annan)

L
Leffe_Lee

17 omdömen

Dålig
12 år sedan

Bra utbud. Men att ta 200kr i frakt om man beställer för under 5000kr!?? Jag tänkte beställa ett duschdraperi. Den kostar 145kr. Frakten blir på 200. Borde ligga på ca 60-70:-. Har aldrig stött på nån nätbutik som haft ett så högt satt fast pris. De hade fått 8-9 i betyg om det inte var för fraktavgiften. Nu blev det inget köp därifrån för min del.

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Säffle Golvservice Aktiebolag

Organisationsnr: 556075-1637