1.5 / 5
(10 omdömen)
5
(4)4
(0)3
(0)2
(0)1
(6)
Sorterat efter datum
2020-04-07
Värdelös support! Vägrar godta självklar reklamation, felmonterade hjul från fabrik. Ärendet nu hos ARN
2019-08-12
Sjuka fraktpriser som 250kr för en borrmaskin. Andra butiker skickar fraktfritt men verktygsboden har tydligen satt i system att tjäna pengar på frakten.
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2019-06-04
Tvekade efter att ha läst ett par negativa reviews här men beställde ändå eftersom de hade en produkt jag ej hittade någon annan stans. Gick hur bra som helst och frakten gick snabbt.
2017-05-16
Har handlat arbetsbänk, skruvstycke, verktygstavla och verktygsvagn av dem i närtid och det var ett bra bra pris, helt ok kvalitet och man var hjälpsam i kundtjänst. En artikel var det leveranstid på och man erbjöd att delleverera.
2015-03-21
Jag har aldrig använt webbshoppen men handlar ofta i butiken. Sortimentet är större än vad hemsidan visar och väldigt bred. Personalen är trevlig och har man nån gång fått en dålig produkt så har dom alltid bytt ut den utan krångel. Min far har även köpt kompressor (modell större) i butik och fått denna levererad ca 40mil längre bort utan att det var något som helst krångel.
2014-04-16
En gång köpte jag ett wireblock från verktygsboden av märke PELA som enligt hemsidan ska vara deras egna märke och av hög kvalite... Den kan hittas på deras hemsida: http://www.verktygsboden.se/block-med-krok/block-med-krok-enkelhjul-500-kg Den jag fick var av mycket dålig kvalite! Det var ett glapp på ca 1mm mellan lagret och axeltappen, samma glapp går att finna mellan lagret och hjulet. Det gör att hjulet vobblar när det roterar. Lagret var också väldigt intressant, det var för det första helt utslitet i lagerbanorna. Enligt beteckningen så är det också tillverkat i USSR?! Jag vet inte var de har fått detta lager ifrån men jag kan anse att det hör hemma på ett ryskt museum från sovjet tiden! (Dock har detta lager inte så stor betydelse i konstruktion med tanke på passformen och glappet mellan hjul, axeltapp och lagret...) För övrigt finner var det gravrost på axeltappen och hjulet och dessutom lackerat över rosten...
2013-11-04
En gång Verktygsboden, aldrig mer. Man blir lovad leveranstider "inom någon vecka" och får maila och maila. Varje gång är det "inom någon vecka" och innan man får produkten har det gått månader.
2012-07-15
250kr i leveranskostnad för en burk färgspray a 92kr = 342kr Vilket ockerpris för en sprayfärg.
2009-06-03
Dålig butik som ej håller dom priser man får i beställningsbekräftelsen utan dom ringer och vill ha mer pengar eller avbokar ordern. Jag kommer då aldrig mer handla därifrån då det finns seriösare butiker.
2008-09-03
Bra leveranstider, trevlig och hjälpsam personal. Mycket trevligt sortiment, särskilt om man mekar bilar.