Kategorier
Prisjakt
U
Ulrika

1 omdöme

Usel
ett år sedan
Värdelös support! Vägrar godta självklar reklamation, felmonterade hjul från fabrik. Ärendet nu hos ARN
S
S0NY

45 omdömen

Usel
2 år sedan
Sjuka fraktpriser som 250kr för en borrmaskin. Andra butiker skickar fraktfritt men verktygsboden har tydligen satt i system att tjäna pengar på frakten.
A
Ashtree81

2 omdömen

Utmärkt
2 år sedan
Tvekade efter att ha läst ett par negativa reviews här men beställde ändå eftersom de hade en produkt jag ej hittade någon annan stans. Gick hur bra som helst och frakten gick snabbt.
D
Distordera

10 omdömen

Utmärkt
4 år sedan
Har handlat arbetsbänk, skruvstycke, verktygstavla och verktygsvagn av dem i närtid och det var ett bra bra pris, helt ok kvalitet och man var hjälpsam i kundtjänst. En artikel var det leveranstid på och man erbjöd att delleverera.
p
pontuskindberg

1 omdöme

Utmärkt
6 år sedan
Jag har aldrig använt webbshoppen men handlar ofta i butiken. Sortimentet är större än vad hemsidan visar och väldigt bred. Personalen är trevlig och har man nån gång fått en dålig produkt så har dom alltid bytt ut den utan krångel. Min far har även köpt kompressor (modell större) i butik och fått denna levererad ca 40mil längre bort utan att det var något som helst krångel.
H
Hjallis

2 omdömen

Usel
7 år sedan
En gång köpte jag ett wireblock från verktygsboden av märke PELA som enligt hemsidan ska vara deras egna märke och av hög kvalite... Den kan hittas på deras hemsida: http://www.verktygsboden.se/block-med-krok/block-med-krok-enkelhjul-500-kg Den jag fick var av mycket dålig kvalite! Det var ett glapp på ca 1mm mellan lagret och axeltappen, samma glapp går att finna mellan lagret och hjulet. Det gör att hjulet vobblar när det roterar. Lagret var också väldigt intressant, det var för det första helt utslitet i lagerbanorna. Enligt beteckningen så är det också tillverkat i USSR?! Jag vet inte var de har fått detta lager ifrån men jag kan anse att det hör hemma på ett ryskt museum från sovjet tiden! (Dock har detta lager inte så stor betydelse i konstruktion med tanke på passformen och glappet mellan hjul, axeltapp och lagret...) För övrigt finner var det gravrost på axeltappen och hjulet och dessutom lackerat över rosten...
k
kalleanders

4 omdömen

Usel
8 år sedan
En gång Verktygsboden, aldrig mer. Man blir lovad leveranstider "inom någon vecka" och får maila och maila. Varje gång är det "inom någon vecka" och innan man får produkten har det gått månader.
henrlk
henrlk

54 omdömen

Usel
9 år sedan
250kr i leveranskostnad för en burk färgspray a 92kr = 342kr Vilket ockerpris för en sprayfärg.
Betyg köpupplevelse

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.verktygsboden.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Verktygsboden Erfilux AB

Organisationsnr: 556457-4712

Information hos allabolag.se