• ChargeIT

  • se
m
m94mni

14 omdömen

Utmärkt
7 år sedan

2 dagars leveranstid utan problem. Batteriladdare inkl batteri.

s
s95pap

31 omdömen

Utmärkt
10 år sedan

Köpte batteriladdaren MAHA MH-C9000 (som alla borde ha hemma :) ) och det fungerade helt klanderfritt och hade den efter två dagar.

l
lbpetjos

3 omdömen

Utmärkt
12 år sedan

Fungerade alldeles utmärkt. Bra kontakt. Varan kom fram 2 dagar efter beställning.

j
jonekl

3 omdömen

Usel
12 år sedan

Jag har gjort två försök att beställa från ChargeIT för att de har haft det lägsta priset på Prisjakt. Båda gångerna var jag tvungen att makulera ordern efter cirka åtta veckor utan leverans eller besked om när varorna skulle komma. Visst fick jag vänligt bemötande, men det hjälper ju inte när det inte kommer några prylar hem. Att skylle på att leverantörerna inte prioriterar dem är ingen bra förklaring; kanske vore det bättre att undersöka anledningen?

S
SirPeter

1 omdöme

Usel
12 år sedan

Enda skälet till att jag beställde från denna butik är att de var de enda i landet som hade produkten, annars hade jag tveklöst handlar från någon annan. Vid beställning stod det att de hade ca. 14 dagars leveranstid. Så när som på en dag så tog det exakt fyra månader och det enda skälet de sa var att de inte ville beställa hem för att dollarkursen var så dålig. Under hela denna tid stod det fortfarande att de hade ca 14 dagars leveranstid. Butiken svarade dessutom knappt på några mail under denna tid. Denna butik rekommenderas INTE och definitivt inga förskottsbetalningar om ni måste handla där. Kolla först om det inte finns någon annan butik, det kan vara värt att betala en slant extra för att vara säker på att få det man beställer samma kvartal.

V
VIP%u2122

6 omdömen

Usel
13 år sedan

Beställt borstar till en Dammsugare. Ett par månader sen. Nada. Avråder er att ha något med denna butik att göra!

s
snaxalig

14 omdömen

Usel
13 år sedan

Beställde batterier och laddare i september 2009. Jag har inte fått någon leverans ännu. Trots flera påstötningar har jag heller inte fått något leveransbesked. Inte ens en ursäkt för att leveransen är försenad. Hallå!

h
henrikmalmquist

3 omdömen

Usel
13 år sedan

Beställde en systemdigital kamera och betalade i förskott. 1.5 månader senare hade kameran fortfarande inte kommit och de kunde inte säga när den skulle komma. Då började kampen att få tillbaka pengarna. Jag fick ringa 4-5 gånger i veckan i 4 veckors tid innan jag fick igenom det (!). Då sa de att jag skulle få en kompensation. För att få den fick jag ringa 3 gånger - och produkten kom 3 månader senare, men då visade det sig att det var fel produkt. KÖP INTE AV CHARGE IT!!!

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Shine Data PC-Support AB

Organisationsnr: 556459-4090