Yves Rocher
  • Din naturliga skönhetskälla
  • kosmetik, doft, hudvård och
  • kroppsvård
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Super dålig kundservice och går inte att returnera varor.

I
IQzminus

1 omdöme

Dålig
3 år sedan

Jag tror dom behöver ge deras kundservice bättre arbetsvillkor eller jag vet inte riktigt. Det verkar vara större problem med deras kundservice. Jag skickade ett mejl med en fråga som jag aldrig fick något svar på. Det gick nästan en vecka så jag ringde deras kundservice. Och personen verkade väldigt trött och frustrerad innan jag ens hunnit säga något om vad jag ville. Jag fick mer eller mindre ingen hjälp och ett av det mest otrevliga kundservice jag varit med om. Utan att det ens fanns någon konflikt, bara verkligen inte service minded. Nu hade jag inget större problem med min order, men jag kan föreställa mig vilken mardröm det skulle kunnat bli om en måste returnera en defekt vara eller något annat. Ni behöver uppenbarligen stötta och utveckla eran kundservice

d
digisigi

9 omdömen

Usel
3 år sedan

Usch! Olika priser i butik o web, o ingen förståelse varför man känner sig lurad som kund. Dessutom medlemskap man aldrig blir av med, sur personal, otroligt otrevlig kundservice - man förstår varför försäljningen sjunker. Handlar aldrig mer där.

j
jäniför

7 omdömen

Utmärkt
11 år sedan

Snabb leverans om man handlar via katalog och bra butiker med trevlig personal. Dessutom har de produkter jag köpt där varit mycket bra. Jag kan tycka att priset är lite högt ibland, men anser att det är värt det då det är ett bra företag och bra produkter.

T
Twiggygreen

6 omdömen

Bra
12 år sedan

Bra :) var iof länge sedan jag handla hos dem via postorder då jag nu bor i en stad som har en Yves Rocher butik. Men gillar deras produkter, har handlat parfym och smink hos dem sedan min tonår.

Om butiken

Yves Rocher

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.yves-rocher.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Yves Rocher Suede Aktiebolag

Organisationsnr: 556234-6675

Information hos allabolag.se