4.3 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-07-30
  N
  Nöjd(1 omdöme)
  Mycket bra kundservice, inget att klaga på.
  2019-05-23
   puppyzack(7 omdömen)
   Vill börja med att säga att resultatet var det inget fel på. Jag köpte saker och de kom. Ta i beräkning av informationen under vid köp så ni inte hamnar i samma sits. Ingen vill missa att ex få ett paket i tid för sin gåva på julafton eller födelsedag pga missvisande information. Jag kände mig lurad efter köpet va gjord pga missvisande information. På produkt sidan står det ”leverans inom 4-8 dagar”, det tolkas från en kund som att det kommer levereras till kund inom 4-8 dagar. Efter 5 arbetsdagar händer inget, jag går in på min order på hemsidan. Där står det, order kommer skickas inom 4-8 dagar. Det är inte samma sak. Kollar vidare på deras hemsida; https://www.maxpuls.se/leveransinformation Där står det att ”leverans inom 4-8 dagar” innebär 5-12 dagars leveranstid. Jag personligen tycker inte detta är ok. Jag hade inte haft något emot ifall det hade stått 5-12 men det gjorde det inte. 4-8 dagars behandlingstid hade också varit ok. Jag försökte konfrontera dem angående detta, fick inget svar angående det, men till min tröst så skrev och skickade min order dagen där på. Jag hänvisar till länken ovan för mer info, ifall de får för sig uppdaterar deras kommunikation, förhoppningsvis till det bättre.
   2019-05-09
    Beställde inlines och storleken var helt fel men supernöjd med servicen och bemötandet och med de nya inlines som jag bytte mot
    2019-05-03
     T
     Thomas(1 omdöme)
     Va härligt med en butik som både är kunnig och behjälplig kring sina produkter. Utöver det ett bemötande när jag fick problem (smärtor i foten) där jag fick stor hjälp av Robert att hitta nya inlines. Det är få butiker med näthandel som kan erbjuda denna proffesionella tjänst.
     2019-03-13
      Allting bara bra. Rekommenderas varmt. Hade mejlkontakt med maxpuls och de var väldigt hjälpsamma och trevliga. Kommer definitivt att handla här igen om det är något jag behöver. 10/10!
      2019-03-06
       J
       Jontas3(1 omdöme)
       Köpte Nordic skates. Fick väldigt snabb och nyttig support innan köp. Storleken blev trots detta för liten och var tvungen att byta. Detta var inga problem och Maxpuls löste detta helt utan kostnad för mig. Fin service! Jag är en väldigt nöjd kund
       Sorterat efter datum
       Gamla omdömen

       Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

       2018-03-20
        c
        cosmic_carbone(3 omdömen)
        Beställde min Wahoo Kickr 2017 och Climb härifrån, har fått väldigt bra hjälp och mycket snabb support så fort jag undrat något. Handlar gärna här igen.
        2018-02-08
         V
         Vitalgymochhälsa(1 omdöme)
         Har varit kund i flera år och väldigt nöjde med både service,bemötande samt givetvis produkterna. Känns väldigt personligt när man behöver råd kring utrustning vilket sällan upplevs via näthandel annars. Niklas/Vital gym & hälsa
         2018-01-09
          t
          the_biker(1 omdöme)
          Bra support innan köp, bra produkt (Casall motionscykel). Helnöjd!
          2016-10-14
          Redigerades 2016-11-01
           Bra produkt med något lång leveranstid.
           2016-07-21
            n
            nilsrud(1 omdöme)
            Robert på Maxpuls var mycket hjälpsam - vid byte av de Shockliner Nordic Skates inlines jag beställda i lite för liten storlek. Va skönt det är med leverantörer som försöker lite extra att göra sina kunder nöjda! Snabb leverans - bra! Maxpuls - ett företag jag definitivt kommer att kontakta igen när det blir dags för nya inköp.
            2016-07-03
             G
             Grimm(1 omdöme)
             Fick mina Powerslide XC Path VI efter en mycket snabb leverans från Maxpuls (skickades direkt med DHL). Beställde skostorlek efter måttabellen och stavar efter deras rekommendation (längd x 0,9) och allt passade perfekt! Har åkt ganska mycket inlines förut men det tog ett par km innan man hittade rytmen med stavarna som jag aldrig använt förut. Annars funkar det hur bra som helst Riktigt skön motion! Inga vibrationer i fötterna som med vanliga rullskridskor. Går ju lite tyngre så det blir bara vila i nerförslöporna… Bra bromsar! Jätterolig och bra motion, känns rejält i mage rygg armar och ben :-). Lätta att ta på och av. Sköna skor! REKOMMENDERAS VARMT!
             2016-05-25
              Jättebra
              2016-04-11
               superduper support från Carina! snabb leverans! Bra priser!
               2014-10-13
                D
                DanielMarieLeo123(1 omdöme)
                Vi fick leveransen av våra slides för en vecka sedan. Ursäkta uttrycket men faan va kul det var. Vi satte vår treåriga son på sin cykel och åkte ut på asfaltvägarna mellan åkrarna och tog våra första skär. Sen har vi bara hunnit med en gång i sedan vi fick våra powerslides men det lär bli många fler framöver!:) Servicen och kommunikationen hos Maxpuls har det varit världklass på. Snabbt och utvecklande svar på de frågor vi hade innan köpet. Innan köpet hade vi inte haft möjlighet att prova ett par men med de svaren vi fick från Maxpuls kände vi oss mer än trygga i vårt val. Kan varmt rekommendera både Maxpuls och Powerslides:)
                Sida 1