• Modemedia.se

    (4)

  • se
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 månader sedan

Ganska medioker sida. Vissa saker är bra kvalitet och vissa saker ser slitna ut och dessutom skickar dem fel saker än vad bilden visar, det håller inte alls! Leveranstiden är väldigt upp och ner ibland får man grejer efter 2 dagar och ibland 4,5 dagar vilket också är konstigt. Finns absolut bättre sidor att beställa grejer ifrån. Tyvärr blir det en 1:a i betyg.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
3 månader sedan

Lägger av att svara på mejl. Oseriöst företag.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
6 månader sedan

Håll er borta från detta företag! UNDVIK Otrevliga Oseriösa. Köp era varor från Wish istället så får ni dom Snabbare Säkrare och billigare! Efter 4e försöket så fick jag svar från en som heter Linda! Jag ville avbryta min beställning men då sa hon att den redan var skickad då fråga jag när den blev skickad så blev hon mer otrevlig och svarade detta= Din order skickades som brev, så den levereras till brevlådan, men det sker även en del bedrägerier som kunder hävdar att dom inte fått sin order trots att dom gjort det. Så ifall du tänker komma med samma påstående så vet du att vi känner till tillvägagångssättet väldigt bra. Nu anklagar hon kund för bedrägeri och hotar! Vilket seriöst företag gör detta? Vilket seriöst företag skickar ut varor som "brev" och inte paket? Sen om brevet inte kommer fram så blir man anklagad för bedrägeri! Mitt "brev" kom fram 2 veckor efter att hon Linda svarade! HÅLL ER BORTA UNDVIK

h
hasse i lådan

1 omdöme

Usel
ett år sedan

Efter betalning inga varor, skyller på posten. Ägaren finns med på Lexbase. Samma ägare som Modemedia. Enligt företagsuppgifter jag hittat kreditupplysning med anmärkning.

Betyg köpupplevelse

1.3Dålig
4 omdömen

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: BILACCESSOARER STOCKHOLM AB

Organisationsnr: 559091-0088