Northstar
  • Brett sortiment
  • Snabba leveranser
Utmärkt
9 månader sedan

Kompetens samt bra kvalitet och utbud.

n
norddal

6 omdömen

Usel
ett år sedan

Dåligt bemötande av affärsägaren i den fysiska butiken i Gällivare på Dundret.

J
Jonas

2 omdömen

Usel
ett år sedan

Den absolut sämsta e-handelsupplevelsen jag nånsin upplevt. Betalningssystemet är ineffektivt vilket gör att du får vänta minst en arbetsdag extra. Produkten skickades även till felaktigt utlämningsställe. Men om du trots detta vill välja Northstar kan du njuta av att kundtjänsten alltid svarar med konstiga emojis.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 år sedan

Utbud och priser som matchar stora butiker i Europa. Northstar har ett kundbemötande och kompetens som gör att man gärna återkommer.

n
niille

5 omdömen

Utmärkt
4 år sedan

Beställde en jacka på kvällen, fick svar att den var slut på lager på morgonen därefter. Blev erbjuden en annan jacka som var dyrare till samma pris. Skickades därefter ett par timmar efteråt samma dag. Väldigt bra och tillmötesgående, rekommenderas varmt!

k
knubbsäl

13 omdömen

Utmärkt
5 år sedan

Handlat några gånger och har inte stött på problem. Trevligt bemötande från kundtjänst. DHL kan ta lite tid på sig att frakta från norr till söder.

Foppa21
Foppa21

58 omdömen

Utmärkt
5 år sedan

Bra priser, kunnig och trevlig personal.

f
flanders_88

1 omdöme

Usel
6 år sedan

Icke existerande support...Beställde ett par skid-googles som när jag packade upp dem såg ut att ha varit ett skyltexemplar (repor på glaset). Då jag tog kontakt angående byte fick jag inget svar. Retur kostar, är omständigt och du behöver svar ifrån kundtjänst för att veta retur adressen. Rekommenderar inte Northstar. Hade hellre handlat på en dyrare sida där man har möjlighet till retur om något skulle vara fel på produkten.

Betyg köpupplevelse

3.8Bra
1 omdöme

Om butiken

Northstar

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.northstar.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Arctic alpine AB

Organisationsnr: 556633-3950

Information hos allabolag.se