Kategorier
Prisjakt
Northstar
  • Brett sortiment
  • Snabba leveranser
n
norddal

6 omdömen

Usel
4 månader sedan
Dåligt bemötande av affärsägaren i den fysiska butiken i Gällivare på Dundret.
J
Jonas

2 omdömen

Usel
5 månader sedan
Den absolut sämsta e-handelsupplevelsen jag nånsin upplevt. Betalningssystemet är ineffektivt vilket gör att du får vänta minst en arbetsdag extra. Produkten skickades även till felaktigt utlämningsställe. Men om du trots detta vill välja Northstar kan du njuta av att kundtjänsten alltid svarar med konstiga emojis.
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
9 månader sedan
Utbud och priser som matchar stora butiker i Europa. Northstar har ett kundbemötande och kompetens som gör att man gärna återkommer.
n
niille

5 omdömen

Utmärkt
3 år sedan
Beställde en jacka på kvällen, fick svar att den var slut på lager på morgonen därefter. Blev erbjuden en annan jacka som var dyrare till samma pris. Skickades därefter ett par timmar efteråt samma dag. Väldigt bra och tillmötesgående, rekommenderas varmt!
k
knubbsäl

14 omdömen

Utmärkt
4 år sedan
Handlat några gånger och har inte stött på problem. Trevligt bemötande från kundtjänst. DHL kan ta lite tid på sig att frakta från norr till söder.
Foppa21
Foppa21

61 omdömen

Utmärkt
4 år sedan
Bra priser, kunnig och trevlig personal.
f
flanders_88

1 omdöme

Usel
5 år sedan
Icke existerande support...Beställde ett par skid-googles som när jag packade upp dem såg ut att ha varit ett skyltexemplar (repor på glaset). Då jag tog kontakt angående byte fick jag inget svar. Retur kostar, är omständigt och du behöver svar ifrån kundtjänst för att veta retur adressen. Rekommenderar inte Northstar. Hade hellre handlat på en dyrare sida där man har möjlighet till retur om något skulle vara fel på produkten.
G
Grants165

1 omdöme

Usel
6 år sedan
Sjukt långsam frakt, men framförallt dålig service när man frågor om varför det tar sån tid. De tyckte att det var helt normalt och blev otrevliga. jag kunde inte söka efter paketet på länken jag hade fått från dom på 1 hel vecka. Och de var inte ett dugg hjälpsamma med att försöka hitta paketet eller vad som kunde ha hänt.
Betyg köpupplevelse
2.4OK
3 omdömen

Om butiken

Northstar

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.northstar.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Arctic alpine AB

Organisationsnr: 556633-3950

Information hos allabolag.se