Kategorier
Prisjakt
Roedspetta
Roedspetta

3 omdömen

OK
6 år sedan
Handlat här 4 gånger. Tre av gångerna har det varit toppbetyg, men den sista gången beställde jag träningskläder. 1 månad efter beställningen hade varorna inte levererats och jag ringde upp Base Sport. De sa att deras leverantör hamnat efter och att jag skulle ha varorna om två veckor. Ytterligare en månad passerade och jag hade inte fått några kläder. Vid telefonkontakt denna gång förklarade de att deras leverantör hade levererat fel storlek och att det skulle ta någon månad till innan jag kunde få mina kläder. Givetvis kan det bli fel, men då hade jag förväntat mig någon form av rabatt, ersättning eller upprättelse på något vis. Men samtalet avslutas bara med ett hej då. Så, hej då.
Utmärkt
7 år sedan
Nätbutik som är nIschad mot volleyboll/beachvolleyboll. Snabba på att svara på dom frågor man har och i övrigt väldigt hjälpsamma. Har handlat skor, bollar, nät och lite övriga smågrejer och aldrig upplevt något problem. Har aldrig behövt reklamera något, men har hört av bekanta som gjort detta att det inte varit några som helst problem. Rekommenderas.
r
raskpask

1 omdöme

Utmärkt
7 år sedan
Mycket bra butik. Har köpt bollar skor och allt som har med volleyboll att göra av dem. Har alltid fått vad jag beställt. När mina skor gick sönder efter ca.9 månader så fick jag ett par nya utan extra kostnad.
Betyg köpupplevelse

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.basesport.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Base Sport Sweden Aktiebolag

Organisationsnr: 556511-1449

Information hos allabolag.se