• Elscooter Sweden

    (9)

  • se

Mest populära produkterna från Elscooter Sweden

1.8Dålig
2 omdömen
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
Gästanvändare
Dålig10 månader sedan

Köp ej er elcykel härifrån. Det är bra service så länge allt fungerar! När det inte fungerar längre? Då försöker ägaren få det till att det är köparens fel. Tyvärr verkar det vara liknande tillvägagångssätt i flera fall. Hade företaget gjort rätt för sig, stått för reparation osv så hade det fått full pott från mig men när man som säljare av en produkt inte kan se produktens egna brister och felaktigheter utan skjuter ifrån sig ansvar då kommer man förlora i längden. Trist.

Gästanvändare
Usel10 månader sedan

Dålig kvalitet, ångrar att jag köpte skiten men får väl stå mitt kast. Framgaffeln var sprucken vid leverans tog en månad att få de fixat. Tramporna var helst skeva i gängan. Tråkigt draget kablage och genomföringsgummin i plast som inte ligger kvar där dem ska. Växelkassetten har lossnat en kugg på och kedjan är stel i länk så den hackar hela tiden den växlar, bakbromsen fungerar knappt, Och då har jag använt cykeln i ca 50 km med cykeln. När man pratar med dem om de så känns det som att det skulle vara ens eget fel.

R
Utmärktett år sedan

Mycket hjälpsam och pålitlig säljare. REKOMMENDERAS!

Gästanvändare
Utmärkt2 år sedan

Som novis på elscooter hade jag många frågor när den levererades. Fick utmärkt service och bra svar på alla mina frågor. Otroligt bra kundbemötande och jag är så himla nöjd med min scooter. Skitkul att köra och klarar backarna galant.

c
cezar popescu
3 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Tusen tack Marcus för den snabba… Tusen tack Marcus för den snabba hanteringen och för din hjälp!Att få elscootern Segway Ninebot max G30 bara ett par timmar efter jag beställde den var helt fantastiskt 👏👍👍👍👍👍😀För dem som tror att detta verkar otroligt skulle jag vilja berätta att efter en snabb mejlväxling med Marcus har jag beställt och betalt sparkcykeln via hemsidan och sedan tack vare Marcus medarbetare i Malmö(staden jag bor i)fick jag varan efter bara två timmar! Tack en gång till för det fina bemötande!💐👏💐Varma hälsningar Cezar

J
Jakob V
1 omdöme
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Väldigt bra återförsäljare och bra personlig kontakt då han ringer efter att man lagt beställning för att kontrollera om man har funderingar eller att man faktiskt var personen som gjorde beställningen. Leveransen gick på 7 dagar och gratis hemleverans. Lägre pris än annan återförsäljare med 1000kr när jag köpte och därmed rekommenderar jag stark andra att köpa från honom.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt3 år sedan
Via butik

väldigt bra och seriöst företag! Man får väldigt bra bemötande och ifall man har några funderingar får man snabbt respons. Varan som vi beställde var riktigt bra!

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt3 år sedan
Via butik

Frakt ingår. Leverans hem till dörren. Färdigmonterad. Personlig service.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt3 år sedan
Via butik

Noll fraktavgifter (inom eu) är ett plus. Levereras hem till dörren är också ett stort plus. Mycket bra kundbemötande. Personlig hjälp och guidning av kunnig och trevlig säljare.

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Enskild firma