Prisjakt
Utmärkt
3 månader sedan

Mycket hjälpsam och pålitlig säljare. REKOMMENDERAS!

Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
5 månader sedan

Som novis på elscooter hade jag många frågor när den levererades. Fick utmärkt service och bra svar på alla mina frågor. Otroligt bra kundbemötande och jag är så himla nöjd med min scooter. Skitkul att köra och klarar backarna galant.

c
cezar popescu

3 omdömen

Utmärkt
7 månader sedan

Tusen tack Marcus för den snabba… Tusen tack Marcus för den snabba hanteringen och för din hjälp!Att få elscootern Segway Ninebot max G30 bara ett par timmar efter jag beställde den var helt fantastiskt 👏👍👍👍👍👍😀För dem som tror att detta verkar otroligt skulle jag vilja berätta att efter en snabb mejlväxling med Marcus har jag beställt och betalt sparkcykeln via hemsidan och sedan tack vare Marcus medarbetare i Malmö(staden jag bor i)fick jag varan efter bara två timmar! Tack en gång till för det fina bemötande!💐👏💐Varma hälsningar Cezar

J
Jakob V

1 omdöme

Utmärkt
2 år sedan

Väldigt bra återförsäljare och bra personlig kontakt då han ringer efter att man lagt beställning för att kontrollera om man har funderingar eller att man faktiskt var personen som gjorde beställningen. Leveransen gick på 7 dagar och gratis hemleverans. Lägre pris än annan återförsäljare med 1000kr när jag köpte och därmed rekommenderar jag stark andra att köpa från honom.

Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
2 år sedan
Via butik

väldigt bra och seriöst företag! Man får väldigt bra bemötande och ifall man har några funderingar får man snabbt respons. Varan som vi beställde var riktigt bra!

Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
2 år sedan
Via butik

Frakt ingår. Leverans hem till dörren. Färdigmonterad. Personlig service.

Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
2 år sedan
Via butik

Noll fraktavgifter (inom eu) är ett plus. Levereras hem till dörren är också ett stort plus. Mycket bra kundbemötande. Personlig hjälp och guidning av kunnig och trevlig säljare.

Betyg köpupplevelse

4.4Utmärkt
3 omdömen

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

elscootersweden.com

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Enskild firma