• Fotbollsgiganten

  (14)

 • se
Gästanvändare
Utmärkt24 dagar sedan

Jag fick hem min beställning i tid och lyckades få till ett köp till super pris. Bara nöjd och varma rekommendationer. 😄

Gästanvändare
Utmärkt24 dagar sedan

Snabb service, otroligt bra kvalité på skorna och bra pris! Super nöjd!

Gästanvändare
Uselen månad sedan

Ingen orderbekräftelse. Hörde av mig på chatt, mail och Facebook men ingen återkoppling. Ingen leverans har kommit heller inom den utlovade leveranstiden. Handla inte här!

Gästanvändare
Usel7 månader sedan

Köpte en vara den 5:e juni där det stod att den skulle levereras efter 2-5 vardagar, man skulle få ett mail när dom skickade varan från deras lager. När det gått 6 vardagar och jag fortfarande inte ens hade fått mailet så mailade jag dom och jag har fortfarande inte fått svar. Helt plötsligt fick jag sms från postnord att jag kunde hämta varan på macken och när jag kom dit fick jag inte hämta den för det stod iett annat namn. Ett namn jag aldrig hört och jag känner inte ens en person med det namnet. Dom har alltså skrovit fel mottagare och jag kan inte hämta varan. Det går inte att få tag på dom. Står att man kan chatta men skickat och dom svarar ej! Kommer anmäla dom!

Fotbollsgiganten svarar:2022-06-19
Hej och tack för ditt omdöme. I det här fallet har det blivit fel i leveransen och av det transportbolag som sköter leveransen. Allting var korrekt förutom ditt namn. Vi ber om ursäkt för misstaget och vår kundersvice har varit i kontakt med er för kompensation. Vi är ett svenskt e-handel och strävar efter att leverera den bästa kundupplevelsen men vissa gånger är det utom för vår kontroll pga. rådande omständigheter. Vi tar ditt feedback till oss för att förbättra vår butik ytterligare.
Gästanvändare
Usel7 månader sedan

Riktigt usel e-handel. Beställde fotbollsskor A i present till 7-åringen. Efter ca en vecka får jag mail att dom är slut men att jag kan byta till X. Meddelar min son att presenten är lite sen. Nu helt plötsligt är X slut men B finns istället. Rekommenderar INTE! Handla någon annanstans om ni vill ha det ni beställt i tid.

Fotbollsgiganten svarar:2022-06-19
Hej och tack för ditt omdöme. Vårt kundservice har varit i kontakt med er och det har blivit missförstånd i mejlkonversationen. VI ber om ursäkt för detta men du har fått mejl från oss om hur vi löser ärendet på bästa sätt. Tack för din återkoppling och vi strävar hela tiden efter att förbättra produkternas lagersaldo och kundservice.
Gästanvändare
Braett år sedan

+Jag gillade supporten och val av betalmetod. Kändes säkert med swish. + ni har bra priser jämfört med andra Leverans tog 1 dag extra men ok bra ni sa till. vissa produkter tar slut snabbt och vill ha en notis när de är tillbaka. fixar ni detta?

Fotbollsgiganten svarar:2022-05-03
Tack för ditt omdöme. VI försöker att hela tiden samarbeta med tillverkarna för att erbjuda de bästa priserna på de senaste produkterna. Vi kommer lägga till funktionen i vårt webbshop inom kort.
Gästanvändare
Utmärktett år sedan

Enkel och smidigt hemsida. Jag gillar filter funktionen och storlekstabellerna. skrev via messenger och fick snabbt svar om en produkt. Inga krångel.

Fotbollsgiganten svarar:2022-05-03
Tack för ditt omdöme. Vi utökar filterfunktionen och lägger till så att man kan sortera efter spelstil när man ska välja fotbollsskor.
Gästanvändare
Utmärktett år sedan

Man blir så glad av deras support. Alltid trevlig på messenger och mejl. Leveransen tog några extra dagar. Vi blev så glada när de kollade med oss efter en vecka hur skorna och handskarna passade barnen.

Fotbollsgiganten svarar:2022-05-03
Tack för ert omdöme!
2.6OK
5 omdömen

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaSwishVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Enskild firma