• Skin Agency

  • se
Gästanvändare
Utmärkt3 år sedan

Den här kliniken är helt enkelt amazing! Så otroligt varmt och proffesionellt bemötande, tjejernas kompetens lyser igenom, de är kunniga och välkomnande varje gång. Snabb leverans på produkter och alltid personliga paket. Rekommenderar Skin Agency starkt, tänker aldrig byta!

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Heeelt fantastisk klinik! Varit på väldigt många olika kliniker men efter att ha hittat tjejerna på Skin Agency går jag aldrig till någon annan. Snabb leverans av produkter och så otroligt fint bemötande varenda gång man kommer dit <3 dessutom har jag aldrig provat bättre produkter än de jag beställt efter deras rekommendationer! Gick från att vara en RIKTIG torris till att vandra därifrån med världens jäkla glow varje gång, helt sjukt tacksam!

U
Utmärkt3 år sedan

Snabb leverans och den personliga servicen man får på salongen följer med paketen också! Riktigt fint med gulliga meddelanden och små bonusar. Man får även poäng för sina köp som kan omvandlas till gåvor!

Gästanvändare
Utmärkt4 år sedan

Lika personligt och genomtänkt som Skin Agency är när man besöker de är det också när man beställer hem från webshoppen! Snabba leveranser och personliga paket, det är väldigt tydligt att de brinner för det de gör. Utan tvekan 5 stjärnor !

Gästanvändare
Utmärkt4 år sedan

Jag tackar högre makter att jag hittade Skin Agency! Tjejerna som jobbar där är så glada och välkomnande men det viktigaste av allt är att de är så kunniga och ärliga! Det märks att de älskar sitt jobb och sina kunder. De använder sig av de bästa behandlingarna och märken på marknaden och de ”luras” inte som tyvärr många salonger gör. Mina röda pigmenteringar är borta, mina akneärr är borta, porer borta, jag har mer glow, bättre hudstruktur och ser typ fem år yngre ut :)))) många i min omgivning har gett mig komplimanger för min hud efter min behandling och jag rekommenderar alla att boka en tid hos tjejerna på Skin Agency!

Gästanvändare
Utmärkt4 år sedan

Utantvekan Sveriges bästa skönhets klinik. Som ger kunden det mest fantastiska bemötande. Jag har gjort flera derma pen behandlingar samt kemiska peelingar där, och jag kan säga att dem räddade min acne ärriga hy. Rekommenderas 1000 gånger starkt!

Bli först med att skriva ett omdöme!

Vad tycker du om Skin Agency?

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaSwishAmerican ExpressVisaMasterCard
  • Avbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Kortbetalning
  • Betalning via telefonräkning
  • Bitcoin
  • Förskottsbetalning
  • Postförskott
  • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Skin Agency Löfblad AB

Organisationsnr: 559004-1108