Kategorier
Prisjakt
Skin Agency
  A
  Andrea

  1 omdöme

  Utmärkt
  ett år sedan
  Den här kliniken är helt enkelt amazing! Så otroligt varmt och proffesionellt bemötande, tjejernas kompetens lyser igenom, de är kunniga och välkomnande varje gång. Snabb leverans på produkter och alltid personliga paket. Rekommenderar Skin Agency starkt, tänker aldrig byta!
  J
  Jenna

  1 omdöme

  Utmärkt
  ett år sedan
  Heeelt fantastisk klinik! Varit på väldigt många olika kliniker men efter att ha hittat tjejerna på Skin Agency går jag aldrig till någon annan. Snabb leverans av produkter och så otroligt fint bemötande varenda gång man kommer dit <3 dessutom har jag aldrig provat bättre produkter än de jag beställt efter deras rekommendationer! Gick från att vara en RIKTIG torris till att vandra därifrån med världens jäkla glow varje gång, helt sjukt tacksam!
  s
  sabina123

  1 omdöme

  Utmärkt
  ett år sedan
  Snabb leverans och den personliga servicen man får på salongen följer med paketen också! Riktigt fint med gulliga meddelanden och små bonusar. Man får även poäng för sina köp som kan omvandlas till gåvor!
  E
  Elin

  1 omdöme

  Utmärkt
  ett år sedan
  Lika personligt och genomtänkt som Skin Agency är när man besöker de är det också när man beställer hem från webshoppen! Snabba leveranser och personliga paket, det är väldigt tydligt att de brinner för det de gör. Utan tvekan 5 stjärnor !
  M
  Maria

  1 omdöme

  Utmärkt
  ett år sedan
  Jag tackar högre makter att jag hittade Skin Agency! Tjejerna som jobbar där är så glada och välkomnande men det viktigaste av allt är att de är så kunniga och ärliga! Det märks att de älskar sitt jobb och sina kunder. De använder sig av de bästa behandlingarna och märken på marknaden och de ”luras” inte som tyvärr många salonger gör. Mina röda pigmenteringar är borta, mina akneärr är borta, porer borta, jag har mer glow, bättre hudstruktur och ser typ fem år yngre ut :)))) många i min omgivning har gett mig komplimanger för min hud efter min behandling och jag rekommenderar alla att boka en tid hos tjejerna på Skin Agency!
  M
  Michelle

  1 omdöme

  Utmärkt
  ett år sedan
  Utantvekan Sveriges bästa skönhets klinik. Som ger kunden det mest fantastiska bemötande. Jag har gjort flera derma pen behandlingar samt kemiska peelingar där, och jag kan säga att dem räddade min acne ärriga hy. Rekommenderas 1000 gånger starkt!
  Betyg köpupplevelse

  Om butiken

  Skin Agency

  Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

  Betalningsalternativ

  KlarnaSwishVisaMasterCardAmex
  • Kortbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Avbetalning
  • Förskottsbetalning
  • SMS-betalning
  • Postförskott
  • Bitcoin
  • Betalning via telefonräkning

  Kundtjänst

  Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

  www.skinagency.se

  Bolagsinformation

  Fullständigt firmanamn: Skin Agency Löfblad AB

  Organisationsnr: 559004-1108

  Information hos allabolag.se