Prisjakt
  • Smycka

    (5)

  • se
1.5Dålig
2 omdömen
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
s
sofia schmidt
1 omdöme
Uselen månad sedan

Köpte en julklapp precis innan jul. Retur hade behövt ske 2 januari... Fick veta att endast byte kunde ske efter det. Fick ett tillgodokvitto med kort giltighetstid. Kan inte rekommendera att köpa saker härifrån om man inte är 100 procent säker på att man ska behålla det.

Gästanvändare
UselRedigerades 9 månader sedan

Läs köpvillkoren noga, speciellt öppet köp och byte som är väldigt begränsade

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Lämnade in guldkedja för lagning. Fick veta att den blir ”lite” styv i lagringsplats. Det blev det sämsta lagning jag kunde föreställa mig! 1 cm av kedjan är styv, lagning ser ut som de har svetsat det tunna kedjan med industrisvets. Nu är kedjan oanvändbar.

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Köpte en julklapp lite mer än 14 dagar innan julafton. När jag sedan ville returnera varan efter jul så gick inte det pga att öppet köp bara gällde i 14 dagar. Skulle jag lämnat tillbaka julklappen innan jul då eller? De flesta brukar har förståelse för detta och bortse från villkoren under jul, och se till kundens bästa. Men inte Smycka. Sämsta servicen jag varit med om.

z
zyclon3
4 omdömen
Usel2 år sedan

Dem har en LITEN liten skylt vid kassan att "Öppet köp gäller ej rabatterade varor eller förkortad länk" givetvis gav dem gladeligen rabatt så att jag ej kunde lämna tillbaka klockan.. Tvingas nu sälja den billigt på tradera eller liknande.

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Smycka AB

Organisationsnr: 556205-9955