• Stjärnurmakarna

  • se
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 år sedan

Har tidigare köpt ett par klockor från Stjärnurmakarna i Farsta centrum. Där var jag nöjd. Nu fick min flickvän en klocka i present som jag var osäker på om den var äkta eller inte. Jag frågade om de kunde göra en bedömning om den var äkta eller inte. De kunde de absolut INTE göra. Mannen i butiken var näst intill upprörd av att jag ställde frågan. Jag frågade om han åtminstone kunde jämföra mot en likadan i butiken. Absolut INTE var det på den frågan också. Så, det var sista gången jag köper något från Stjärnurmakarna. Tack och hej!

s
scorp10

7 omdömen

Usel
7 år sedan

VARNING för bluffakturor från deras samarbetspartner ERV. 1 års allriskförsäkring ingår, efter detta första år kommer "erbjudandefakturor" där det tydligt och medvetet döljs att det är ett erbjudande. Exempelvis används texter som "Betalas snarast" och "Påminnelse" och ingenstans används order "erbjudande". Välj annan butik om möjligt.

OK
10 år sedan

Okej.

Håbergt
Håbergt

45 omdömen

Utmärkt
11 år sedan

Bra kontakt med säljaren.

Cedric
Cedric

283 omdömen

Utmärkt
12 år sedan

Bra.

o
olasod317

7 omdömen

Bra
13 år sedan

Farsta Centrum: OBS! Omdömet ges av en nybörjare på klockor men detta var iaf. dess intryck. Positivt överraskad. Trodde att det skulle vara lite som tantos beskrivning men expiditen var riktigt hjälpsam. Även då jag uppenbarligen bara var där för att kolla mig för typ. Varken påprackande, snobberi eller något annat negativt. Kunskapen var också godkänd. Dock kunde utbudet vara lite större på reservdelar (armband typ).

tanto
tanto

19 omdömen

Usel
13 år sedan

Stjärnurmakarna / Nyströms Ur & Optik i Tumba: Dåligt bemötande av dryg och direkt otrevlig personal. Dom tyckte att min nuvarande klocka var rent ut sagt skräp. Att när hans far var urmakare inte skulle låta den ens röra disken. Vid närmare efterfrågan förstår man att personen i fråga inte har kunskap om uret eller dess verk. Undvik, gå till någon som är seriös.

Safaex
Safaex

131 omdömen

Bra
15 år sedan

Inga problem.

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Stjärnurmakarna Aktiebolag

Organisationsnr: 556199-2578