• Hunkemöller

    (7)

  • se
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 månader sedan

Fruktansvärt dålig kundservice. Blev lurad att köpa med underkläder för att prova i lugn och ro hemma. Sedan vägrar butiken betala ut pengar för återlämnade varor, endast tillgodokvitto lämnas ut. Vi blev grundlurade av butiken på Torp Köpcentrum. Detta företag är oseriöst och värdesätter inte nöjda kunder.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
4 månader sedan

Jag köpte choker med hjärta och den var inte all som på bilden Mycket simplare

Usel
ett år sedan

Jag beställde hos Hunkemöller och väntade att de skulle leverera, men de gjorde de aldrig. Det tog två veckor för dem att förstå att de inte kunde leverera hela min order. Nu väntar jag på att få tillbaka mina pengar. Oklart hur länge det tar. Beställ någon annanstans.

o
olalena

24 omdömen

Usel
ett år sedan

Returnerade varor som dom bekräftade mottaget, men några pengar tillbaka ser jag inte efter 3 veckor drygt. Nej....inte bra

Utmärkt
2 år sedan

Alltid snabb leverans och älskar att man kan hämta ut i butiken så man slipper betala frakt. Sedan får man det lyxigt inslaget. Älskar det

A
Amt

1 omdöme

Usel
3 år sedan

BESTÄLL INTE HÄRIFRÅN! Klantskallarna glömde skriva mitt namn+adress på paketet så jag kan inte hämta ut det från postombudet. Dessutom har jag försökt ringa kundsupport i flera dagar och allt man får som svar är en automatiserad röst som säger att min fråga är ”viktig” samt att jag snart ska få tala med en anställd, därefter lägger de på... Kontakt via mail verkar inte ge något svar heller. Helt otroligt dåligt! Edit: Efter att ha ringt kundservice i flera dagar lyfter de på luren. Svaret jag får är att de inte har någon lösning på situationen och jag kommer inte få det jag har beställt. Ingen information har gått ut via mail om detta. Kunde jag ha gett negativa stjärnor i betyg hade jag gjort det.

d
delfi

4 omdömen

Usel
3 år sedan

VARNING! Returer fungerar inte och kundtjänsten besvarar inte mail. Synd har fina saker

Betyg köpupplevelse

1.5Dålig
2 omdömen

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Hunkemöller Sweden AB

Organisationsnr: 556898-6433