Kategorier
Prisjakt
Anonym användare
Anonym användare
Usel
3 månader sedan
Beställde hemleverans och när jag går igenom varorna fattas nästan halva varorna. Ringer upp Willys och får till svar att dom levererats till någon annan och att ja kan få kompensation på plock och transport avgifter. Tyvärr e ju det inte nån kompensation alls då ja åker på det igen om jag behöver beställa resterande varor igen. Nu åker jag ändå på att åka till affären och handla och då blir det ju inte Willys iaf, botten betyg på detta och finns andra affärer att handla i framöver. Kolla noga igenom era varor ni beställer.
HQSoundman
HQSoundman

104 omdömen

Utmärkt
8 månader sedan
+ Bäst pris på de mesta, även ekologiskt. + mkt bra utbud. + Bra parkering. + Bra service. + Bra tjänster som tex självscanning. + Varor behåller sin plats, flyttas inte omkring regelbundet som på ICA, sparar mkt tid. - Öppettiderna kunde varit lite längre.
Utmärkt
8 månader sedan
WiLLY:S (Wi:S) är den mest betydelsefulla butikskedjan i ditt liv - "Äta bör man, annars dör man". Således en stor utgift under hela din levnad. Varför kasta bort pengar på exakt samma vara hos ICA - när du kan köpa den mycket billigare hos WiLLY:S? En liten jämförelse: När ICA har x-pris (typ 2:50) på en produkt är det redan normalpriset hos Wi:S. Ytterligare ett ex – Fram med miniräknarn, ity nu blire klurigt: ICA har 5 spänn rabatt på Findus Oxpytt 1000g. Wi:S har 15 kr rabatt på samma pryl, fast nu får du 1500g i påsen. Haja, det är en generell bild av prissättningen hos respektive. Noteras bör också att denna jämförelse avser ICA Kvantum. ICA Maxi har samma prisnivå - men, om du tjackar 3 burkar majs så sparar du 90 öre. Plus att du nu har möjlighet att slänga ner en ny dammsugare i kundkorgen - till en hutlös summa. WiLLY:S äger! Jävligt schysst personal! Hjälper en på rot, I fredags var tjejen (38?) dessutom rekorderligt söt.
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
9 månader sedan
bra handla hus wills
Utmärkt
9 månader sedan
Willy's har bäst priser av alla stora matkedjor. De är även billigast om man vill handla på nätet och hämta själv. Önskar man få hemleverans är även det för en rimlig peng. I butik finns alltid personal att tillgå när man behöver hjälp. Bästa servicen jämfört med de andra stora matkedjorna.
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
9 månader sedan
prisvärda varor. bra personal. trevliga butiker. gott om parkeringsplatser
S
Satrage

1 omdöme

Utmärkt
ett år sedan
Fantastisk service, bra utbud och bra erbjudanden.
j
jeandarc68

8 omdömen

Dålig
ett år sedan
Dålig sörvis på kundtjänst, helt snurriga
Betyg köpupplevelse
4.1Utmärkt
7 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(6)
(0)
(0)
(0)
(1)

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.willys.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: WiLLY:S AB

Organisationsnr: 556163-2232

Information hos allabolag.se