Prisjakt
Lamporochljus.se
 • Säker shopping
 • Fri retur inom 30 dagar
 • Fri frakt vid köp över 1000kr
1.8Dålig
1 omdöme
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
K
Uselen månad sedan

Sämre företag får man leta efter! Inte nog med att ingenting blir som man har beställt, de vägra konstant att svara på meddelanden efteråt. Men värst är att man inte kan avregistrera nyhetsbrev via mail efteråt. De fortsätter att SPAMMA flera ggr per vecka. Köp inte av dem och lämna för i h---e inte ut din mail till dem!

Gästanvändare
Uselett år sedan

Oavsett hur bra priser dem har så kommer jag aldrig köpa härifrån igen. Min erfarenhet verkar stämma bra överens med fler kunder när man läser recensioner. Totalt urusel kundtjänst som lägger ner minsta möjliga tid på ärendet, när dem väl svarar efter ett antal påminnelser. Man tar en risk att köpa med dem. Blir något fel/retur/reklamation så har man en lång process framför sig. Ordern kan gå bra men har du inte riskera att spendera mycket tid för ett enkelt ärende skulle ske så avråder jag helt från att köpa från dem. 1. En del av min spotskena lyser ej och fick absolut noll support från dem för att lösa det. Den sitter fortfarande i taket och lyser ej. Har noll ork att lösa detta med dem och kommer kassera allt. 2. Dem dubbeldebiterade mig och skickade ut dubbla beställningar, det gick inte att stoppa det andra paketet trotts att jag sa till i god tid. Efter en väldigt lång konversation så satte dem tillbaka en liten del av returen. Fick skicka ett antal påminnelser om att sätta tillbaka resterande. Detta var en 2 månaders process med ett antal påminnelser från dagen dem gjorde dubbeldebiteringen till att jag fick tillbaka hela summan. Det låg inte i deras intresse att hantera sitt misstag, det ligger helt i kundens händer.

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Fick hem en golvlampa som jag märkte när den nästan var helt ihopskruvad,att den måste vara begagnad,antagligen en retur från en annan kund,så fräckt och uselt av lamporochljus! När jag tog isär bottenplattan på lampfoten så var det tejpbitar där inne+såg det slitet ut,inget man kunde se med blotta ögat i förväg. Då förstod jag oxå varför instruktionerna/lappen var ganska skrynklig,någon har redan läst ..usch! Jag har inte energi för skruva isär lampan och sända tillbaka den,har nu läst att detta företag är krångliga och hopplösa med att hantera returer/återbetalning. Men jag tänker aldrig mer handla hos dem och varnar andra för att göra det!

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Vägrar att betala returkostnaden för defekt produkt… Beställde en golvlampa som kom fram trasig. Fotade produkten på direkten och hörde av mig till kundtjänst om hur returen skulle gå till. De sa till mig att posta den och att de skulle stå för rerurkostnaderna. En månad senare undrar jag var de över 400kr för returen finns. Får då till svar att jag ska stå för det själv då jag inte hört av mig till dem!? Mailkorrespondensen säger definitivt något annat. Kommer att gå vidare med detta. Beställ för allt i världen INTE från detta företaget.

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Skickar lampa utan emballage. Kräver att jag skall ombesörja returen med UPS. Lägger på luren när jag försöker få dem att skicka returlappar med post samt boka upphämtning av paketet. Oseriöst

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Väntar på leverans av lampa i ett halvår och får bara tråkiga standardssvar ifrån kundservice.

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Beställde transport med UPS men lamporochljus.se skickade med budbee som endast levererar på kvällen. Omöjligt när man renoverar huset och renoverningsfirma jobbar endast dagtid. Budbee lämnade några lampor utanför dörren i kylen -8 grader. Vet inte än om de är skadad. Lamporochljus vägrade ändra på leverans till UPS.

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Extremt dålig och inkompetent kundservice. Hur kan ett sånt här företag ens existera??

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Urusel och felaktigt service. Är bla registrerade på en adress som inte erkänns av dom. Blåst på både lampa och pengarna 😡 RIKTIGT, RIKTIGT DÅLIGA och rekommenderas INTE!

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Fel sida, leverans fel, kontakta fel. 🤬🤬🤬

Om butiken

Lamporochljus.se

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Betalningsalternativ

PayPalAmerican ExpressVisaMasterCard
 • Kortbetalning
 • Avbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.lamporochljus.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: FittinQ

Organisationsnr: 559043-8627

Information hos allabolag.se