Kategorier
Prisjakt
Lamporochljus.se
 • Säker shopping
 • Fri retur inom 30 dagar
 • Fri frakt vid köp över 1000kr
Anonym användare
Anonym användare
Usel
3 månader sedan
Fick en blinkande sensorlampa https://www.youtube.com/watch?v=EMFWW6QEbAw men accepterade den och betalar för att slippa mer strul. De skickar en till lampa "av misstag" som jag inte tar emot eftersom vi redan kommit överens om att jag inte vill ha någon ny. De kräver att jag ska reda ut med UPS att skicka tillbaks lampan! De kräver nu tillbaka en lampa som jag inte tagit emot och skickar "bevis" på att jag tagit emot den. "Beviset" består i en skärmdump från UPS att det är levererat. Jag pratar med chauffören som jag kom överens skulle skicka tillbaka lampan och han bekräftar det (inspelat). Jag reder vidare och då visar det sig att "beviset" inte är ens leveransen av den felskickade lampan. Jag kollar med UPS och får fram att lampan är på väg tillbaks i retur. Jag skickar bevis till Lampor och ljus. Kundtjänst hänvisar hela tiden till Huvudkontoret i Holland men vägrar att ge mig kontaktuppgifter till någon som kan besluta nåt och sätta stopp för den här historien. Får till slut en bekräftelse på att jag inte har några krav på att skicka tillbaks något jag inte ens tagit emot och ber dom ta bort mig/mina uppgifter ur deras register (GDPR). Tror nu äntligen att historien är slut men nu får jag ett mail om att jag ska skriftligen ska meddela huvudkontoret att tas bort från registren trots att vi redan kommit överens om att jag ska tas bort (och gärna på Engelska). Denna historia har tagit mig (och min fru) åtskilliga timmar att hålla på med. ca 25 mail och 25 telefonsamtal och kontakter med konsumentverket, UPS etc. Nu ska jag krångla vidare för att få mina uppgifter bortplockade från Lampor och ljus /FITTINQ B.V
T
Tuggern

1 omdöme

Utmärkt
ett år sedan
Snabbt och smidigt på alla sätt. Lade min beställning fredag den 10:e, och redan den 14:e kom paketet med UPS. Så jag är mkt nöjd och lär handla från dem igen.
G
GLHype

1 omdöme

Utmärkt
ett år sedan
Var tveksam innan och kände inte igen betallösningen men allt gick bra. Dem har t.o.m Svensk support där jag talade med en mycket duktig tjej vid namn Julia. Fick grejerna levererade hem till dörren trots att jag bor i obygden.
A
Alex

12 omdömen

Bra
2 år sedan
Fina produkter, jättebra hemsida, bra kontakt/hjälp om så behövs. Jag returnerade en del av min order och det gick bra utan problem. Leverans utförs utav UPS så var noga med att du har ett utlämningsställe nära dig.
S
ScoobyBear

726 omdömen

Dålig
3 år sedan
De flesta produktbeskrivningar verkar vara på Holländska vilket gör att man får ut väldigt lite info om varorna. Jag fick även se reklam som jag tror var på Polska... Detta gör att det känns så-där seriöst. Lägg sedan till att det bra är förskottsbetalning gjorde att jag avbröt min order.
Betyg köpupplevelse
1.8Dålig
1 omdöme

Om butiken

Lamporochljus.se

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

VisaMasterCardPayPalAmex
 • Kortbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Avbetalning
 • Förskottsbetalning
 • SMS-betalning
 • Postförskott
 • Bitcoin
 • Betalning via telefonräkning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.lamporochljus.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: FittinQ

Organisationsnr: 559043-8627

Information hos allabolag.se