Prisjakt
 • SE Möbler

  (27)

 • se

Mest populära produkterna från SE Möbler

1.5Dålig
2 omdömen
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
M
Mohammed
2 omdömen
Usel3 månader sedan

Dåligt. Flask erbjudande på Black Friday

Gästanvändare
UselRedigerades ett år sedan

Sämsta företaget, dålig service dålig kvalitet alltid fel beställning. Man tröttnar till slut, svarar aldrig på tel/mail. Håller inte det dom lovar. Rekommenderar ALDRIG.

Gästanvändare
Utmärkt3 år sedan

Trevliga personal, kunde byta matta trots att vi tappade kvitto. Köpte också en fin soffa. Prisvärt och starkt rekommenderat

Gästanvändare
Usel3 år sedan

Åkte till Södertälje och beställde bord! Får hem bordet 3 veckor senare, heeeelt glad att äntligen är vår bord här! Vi öppnar kartonger och ser att det är massa defekter på bordet. Vi ringer och förklarar för dom hur det lägger till, Semobler ” ta bild på kartongen, vi vill se om det är köpt från oss” Gjorde det, dom tog tillbaka bordet och fick 3 veckor senare leverans! Samma modell på bord och tänkte denna gång måste det vara mitt bord! Nej den här gången var bordet värre än gången innan som om någon hade tagit en kniv och skrapat hela bordet! Tog bild och spelade in, skickade det till dom! Jag var så kär i vår bord! Ville ha kvar den och kom med förslag om vi bara kunde byta glas skiva ovanför så alla kunde bli nöjda men NEJ sa dom! Enda dom kunde erbjuda var ”1000 kr” presentkort hos dem! Och behålla bordet så som den var .... deras möbler är inte direkt billiga så ifall jag lägger 8 tusen på bord då förväntar jag mig att den ska hålla minst 2 år! Jag förklarade att jag bor långt bort kan ni få sätta in pengarna på kontot?? Nej du får komma och hämta dom! Så ALDRIG MER SEMÖBLER! Aldrig!

Gästanvändare
Usel3 år sedan

Undvik de! Värsta företag i Sverige. Om du reklamerar något inte vill hjälpa dig bara ljuger hela tiden.

Gästanvändare
Utmärkt4 år sedan
Via butik

Det känns bra att ha alternativ och att man kan betala en månad senare så man är säker på att det finns tillräkligt med pengar. Naturligtvis finns det de nu, men saker kan hända, men då finns pengarna på ett annat konto i säkerhet. Jag är mycket glad över det sätt jag blivit behandlad vid telefonkontakt.med er. Alla lika trevliga. Vore ännumer tacksam om jag fick alla blommor, "mjuka åkerblomster" jag hade beställt beige svart vit brun m.m men fick endast 1vit med ett brev om att ni skulle skicka bruna och de andra färgerna senate. Ni skrev att de bruna var lite förstörda, men jag godtog det. Så på det hela taget ger jag er en 9.a, tills jag fått det jag betalt för. Ja väntar också samtal från er om beiga schäslong soffam tror den heter Hollywood, kan vara fel o jag sett de namnet nån annanstan. Annars undrar jag om den finns kvar. Mycket trevlig personal iallafall

Gästanvändare
Utmärkt4 år sedan
Via butik

Jag är mycket nöjd ❤❤❤❤❤❤

Gästanvändare
Usel4 år sedan

Varnar er för detta oseriösa företag. Så himla dålig service och dålig kvalité.

Gästanvändare
Usel4 år sedan

Ett riktigt skojjföretag man ska akta sig för, fick hem en lampa med helt andra mått mot var det stod i beskrivningen, inte nog där, fasen var kopplad på jord så hela lampan var strömförande.

Gästanvändare
OK4 år sedan
Via butik

Jag fick produkter inte samma

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Betalningsalternativ

KlarnaSveaWebPaySwishVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Erbjuder installationsassistans på plats. Se butikens hemsida för info och eventuella regionala begränsningar.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: S & E Möbler AB

Organisationsnr: 556894-2295