Prisjakt
Usel
9 dagar sedan
Hade handlat av dom tidigare och hörde av mig till dom för att handla samma sak igen, ett bakgrundstativ med boom. När jag väl fick hem det var det ett helt annat sämre stativ där boomen både var vek och i dålig kvalitet. Jag påpekade det och det blev bara ett "oj" ungefär. Jag fick en ny boom hemskickad mot att jag skulle behålla grejerna. Men det var ett klart sämre kit än det jag köpt tidigare. Där stativen var tyngre men vekare än dom tidigare som jag var jättenöjd med. När jag sen ska betygsätta det på deras sida så ville jag sätta ett + av 5, då jag var missnöjd och dom gör reklam för en vara men skickar hem en annan klart sämre vara. Jag mailar dom och säger att det inte går att betygsätta och då blir det igen bara ett "oj" va konstigt, men du kan skicka det via mail så lägger vi upp det. Testade sen på test genom att höja plusen till 2 plus och då gick det "helt plötsligt". Så tyvärr myglar dom med att man inte kan sätta hur låga betyg man vill. Mitt omdöme finns inte med på sidan, utan bara ett där en person gett 5 plus. Tycker tyvärr att det är för mycket konstigheter och mygel med den sidan, så jag kan inte rekommendera den och kommer inte handla där igen.
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
2 månader sedan
Fantastisk butik. Varje gång jag beställer så kommer produkterna dagen efteråt. Har även ring och bett dem ordna specialanpassade kit åt mig till bra priset - något de gärna gör. Handlar mina flesta fotoprylar här.
N
NisseÖberg

1 omdöme

Dålig
6 månader sedan
Det tog 4 dagar från beställning tills de återkom besked att varan var utgången....
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
9 månader sedan
Bara haft positiva upplevelser med kaffebrus. Snabba svar, hjälpsamma och väldigt tillmötesgående!
A
Andreas

8 omdömen

Dålig
ett år sedan
Köpte en rad olika studiotillbehör för att sätta upp en hemmastudio, lämnade bra positiv omdömen på alla produkter utom två. Dom två negativa tog dom bort haha..
j
jimsve

1 omdöme

Bra
3 år sedan
Beställt 3 gånger och alltid fått snabb och bra leverans. Senaste gången var en produkt trasig och de skickade direkt en ny utan problem. För högsta betyg skulle de behöva ändra hemsidan som jag tycker är lite jobbig att navigera, samt ha ännu mer detaljerad information om produkter. Är man proffsfotograf kanske man inte köper sina grejor där, och är man lite mer åt hobbyhållet som jag skulle man uppskatta mer information. Men överlag en trevlig butik som rekommenderas. 2019-03-04 Hade ytterligare ett garantiärende som gick mycket smidigt.
S
SuperMacan

4 omdömen

Utmärkt
4 år sedan
Superduperservice! Rekommenderas varmt 🔥
S
StefanJr

28 omdömen

Utmärkt
6 år sedan
Bra pris, snabbt och smidigt. Bra produkt också, jag köpte foto-belysning. Mycket nöjd med mitt köp av Kaffebrus.
Betyg köpupplevelse
3.1Bra
4 omdömen

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.kaffebrus.com

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Kaffebrus AB

Organisationsnr: 556733-3611

Information hos allabolag.se