2.3 / 5
(40 omdömen)
5
(17)4
(9)3
(0)2
(5)1
(9)
Sorterat efter datum
2020-04-20
Köpte en rad olika studiotillbehör för att sätta upp en hemmastudio, lämnade bra positiv omdömen på alla produkter utom två. Dom två negativa tog dom bort haha..
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2018-11-18
Redigerades 2019-03-04
Beställt 3 gånger och alltid fått snabb och bra leverans. Senaste gången var en produkt trasig och de skickade direkt en ny utan problem. För högsta betyg skulle de behöva ändra hemsidan som jag tycker är lite jobbig att navigera, samt ha ännu mer detaljerad information om produkter. Är man proffsfotograf kanske man inte köper sina grejor där, och är man lite mer åt hobbyhållet som jag skulle man uppskatta mer information. Men överlag en trevlig butik som rekommenderas. 2019-03-04 Hade ytterligare ett garantiärende som gick mycket smidigt.
2018-03-21
Superduperservice! Rekommenderas varmt 🔥
2016-01-12
Redigerades 2017-11-24
Bra pris, snabbt och smidigt. Bra produkt också, jag köpte foto-belysning. Mycket nöjd med mitt köp av Kaffebrus.
2017-11-23
Riktigt bra snabb service Förr var dom mediokra. Men nu riktigt bra. Beställde Godox blixtar i April. Fick förstklassig service, blixtrande snabb. Beställde två blixtar och en väska kl 1330. Hade prylarna dagen efter. Imponerande
2017-01-26
Hade kontakt med Kaffebrus angående ett garantiärende men efter det första svaret återkopplade de aldrig och någon åtgärd från deras sida togs aldrig. Bottenbetyg alltså.
2015-09-02
Låt er inte luras av chattfunktionen! Inte kommer paketet enligt löftet där... samt inte ids de heller att tipsa om ett paket som innehåller delarna jag köper för 10% lägre pris... Köper inte något mer hos dem.
2014-12-09
Typ samma sortiment som Kinaimport från Ebay eller billigaste varorna på amazon. Har beställt några gånger förut och då har varorna kommit i tid och inte haft några problem. Dock bara billiga saker som filter och dylikt. Denna gång beställde jag under blackfriday-rean några bakgrunder och en videomic som jag såg fram emot att använda. De hade ett väldigt generöst erbjudande med halva priset på allting. När paketet anländer saknas mikrofonen. Skriver och frågar om de skickat den men får inget svar. Väntar ytterligare en vecka men inget paket. Ringer dit och får då veta att videomicken inte fanns på lagret varför den ströks från ordern. Det stod klart och tydligt i ReaInformationen att varor som inte finns på lagret inte skickas. Men jag har hela tiden varit in på hemsidan och Mikrofonen har alltid funnits på lagret. Sen påstår dom att dom försökt ringa mig några gånger men det var upptaget... Jag pratar fan aldrig i telefon så det har jag svårt att tro på. Dom får två stjärnor för varorna som jag i alla fall fick. Men otroligt dåligt att de inte meddelar mig om den strykna varan. Nästa gång handlar jag från amazon istället.
2014-04-07
Redigerades 2014-04-08
Mycket intressant sortiment, bra chattfunktion!
2014-03-26
Beställt lampor till mina softboxar ett par gånger, haft dem dagen efter jag beställt varje gång - sjukt snabb leverans! Nöjd :)
2013-12-02
Beställde ett enkelt studioset som väger ca 10kg. Hem får jag ett paket på 25kg som innehåller fel produkt. Detta vill jag inte ha så jag hör av mig till Kaffebrus och meddelar att jag vill returnera detta och samtidigt häva köpet. De erbjuder sig att skicka den rätta produkten med retursedel för den felaktiga varan. Jag undrar om vi kan undvika att skicka den rätta varan fram och tillbaka eftersom detta bara kostar tid och pengar för oss båda. De svarar då med att jag ska stå för returfrakten för 25kg! Det går inte ens att skicka den vikten som postpaket, men de lyckades få det skickat som ett 10kg-paket. De tycker att jag ska betala frakt med budbil själv... De svarar inte på telefon. KÖP INGET SOM KAN KRÄVA KUNDSERVICE HÄRIFRÅN, och räkna inte med att de levererar rätt vara och allra minst rättar till en felaktig leverans. De borde portas från Fotomässan.
2013-09-29
Köpte ett antal tillbehör såsom justerbart polarisationsfilter, uv-filter och step-down ringar. Märkte nästan direkt efter mitt köp att jag köpt fel produkter och kontaktade Kaffebrus. Fick inga svar men lyckades returnera de produkter jag inte behövde åtminstone. Dock har Kaffebrus inte justerat beloppet på Klarnas faktura så jag blev tvungen att betala för prylar som jag inte ens har kvar. Svindåligt skött rent ut sagt. Försöker fortfarande få tillbaka pengar mer än tre månader efter mitt köp. Rekommenderar inte denna butik ens till min värsta fiende.
2012-10-21
Dom har mycket kul kameratillbehör som annars är svåra att få på i sverige, kanske inte alltid superbilligt men får man det man vill ha så klagar inte jag iaf. Sedan har det strular för mig en gång och det skötte dom supersnyggt och då ska man så klart ha en 10a!
2012-06-17
Sjukt snabb kundservice och leverans. Man behöver inte vänta många minuter innan man har svar på sina frågor. Vid fel går returer och leveranser också fort.
2012-01-18
Snabba bra leveranser och hjälp vid fel.
Sida 1