• Kaffebrus

    (48)

  • se
m
modde86

6 omdömen

Utmärkt
6 månader sedan

Leveranser har alltid fungerat felfritt. När en lampa jag köpt plötsligt slutade fungera efter lite mer än ett år krävdes bara ett Mail. Blev snabbt kontaktad och erbjuden en nyare variant av samma vara. Klanderfri kundservice!

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
10 månader sedan

Bra utbud och kanonbra service. Snabb leverans!

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
ett år sedan

Utmärkt service efter köp. Mycket bra hjälpsamhet.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
ett år sedan

Fantastisk service och alltid fint bemötande! Kaffebrus är bäst!

s
strobisten

1 omdöme

Utmärkt
ett år sedan

Toppklass på service i telefon! Tack Alex!

Dålig
ett år sedan

Hade handlat av dom tidigare och hörde av mig till dom för att handla samma sak igen, ett bakgrundstativ med boom. När jag väl fick hem det var det ett helt annat sämre stativ där boomen både var vek och i dålig kvalitet. Jag påpekade det och det blev bara ett "oj" ungefär. Jag fick en ny boom hemskickad mot att jag skulle behålla grejerna. Men det var ett klart sämre kit än det jag köpt tidigare. Där stativen var tyngre men vekare än dom tidigare som jag var jättenöjd med. När jag sen ska betygsätta det på deras sida så ville jag sätta ett + av 5, då jag var missnöjd och dom gör reklam för en vara men skickar hem en annan klart sämre vara. Jag mailar dom och säger att det inte går att betygsätta och då blir det igen bara ett "oj" va konstigt, men du kan skicka det via mail så lägger vi upp det. Testade sen på test genom att höja plusen till 2 plus och då gick det "helt plötsligt". Så tyvärr myglar dom med att man inte kan sätta hur låga betyg man vill. Mitt omdöme finns inte med på sidan, utan bara ett där en person gett 5 plus. Tycker tyvärr att det är för mycket konstigheter och mygel med den sidan, så jag kan inte rekommendera den och kommer inte handla där igen.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
ett år sedan

Fantastisk butik. Varje gång jag beställer så kommer produkterna dagen efteråt. Har även ring och bett dem ordna specialanpassade kit åt mig till bra priset - något de gärna gör. Handlar mina flesta fotoprylar här.

N
NisseÖberg

1 omdöme

Bra
2 år sedan

Det tog 4 dagar från beställning tills de återkom besked att varan var utgången....

Betyg köpupplevelse

4.6Utmärkt
5 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Kaffebrus AB

Organisationsnr: 556733-3611