Sovtex
 • Trygg e-handel.
 • Fri frakt över 500 kr
 • Lagervaror skickas inom 24 tim
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
3 månader sedan

Beställde varor från de, gjorde en retur med kostnad på 59kr- fick inget påminnelse mejl om det som det säger att de har gjort eller skickat brev. Nu har det lagt upp en ränta, andra avgifter och skickat till Kronofogden. Kostnaden är nu upp på 980kr! INGEN bra kundtjänst, inget telefonnummer att ringa och dagar man väntar på svar! KÖP EJ AV SOVTEX!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
3 månader sedan

Beställde ett kuddöverdrag, ångrade mej några timmar senare. Försökte stoppa ordern. Ficksvar att det redan var skickat. Löste ALDRIG ut detta. Krav på retur 300 kronor! Detta trots att jag betalat för kuddöverdraget som jag EJ löst ut. Det har nu erhållit: 214 kronor för varan (som jag aldrig löst ut, samt 300 kronor för retur! Bluffföretag!

Usel
4 månader sedan

Förväntade mig inplastade kuddöverdrag som inte var kastade med de övriga varorna i kartongen. Dessutom är Sovtex inte som andra näthandelsföretag om du hastigt blir sjuk och får svårigheter att betala. Dem är inte det minsta lyhörda/smidiga utan till Kronofogden med skulden direkt. Jag räknar inte deras inkassokrav som seriöst utan det är mer en kort mellanakt mot KF då man inte enligt god inkassosed beaktar olika möjligheter för överenskommelse till betalning INNAN KF.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
4 månader sedan

Dålig kundservice och dålig kvalité. När varorna inte stämmer överrens med vad som är utlovat får man betala drygt 100kr i fraktavgifter...

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
7 månader sedan

Företaget skickar ut förseningavgifter & lägger på egna inkasso-avgifter i rekordfart; cirka 14 dagar efter att fakturan anlänt har både föreseningsavgifter - och en egen "inkasso-avgift" lagts till på fakturan som mer än dubblats i kostnad. Aldrig haft liknande problem med andra webbutiker; och när jag läser recensioner ser jag att detta tydligen är dn återkommande grej hos sovtex. UNDVIK!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
8 månader sedan

Otroligt dålig service! De erkänner inte när det blir fel hos dem och de vill inte heller rätta till eller ens ge kompensation (fri frakt) när jag vill lägga en ny order.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 år sedan

E-handel. Positivt. Lätt att söka på nätet. Lätt att hitta varan. Tydliga bilder. Enkel och bra text. Snabb leverans. Mycket nöjd!

M
Magnolian80

2 omdömen

Dålig
2 år sedan

Tyvärr väldigt missnöjd då produkten hade en helt annan färg. När jag returnerade den så fick jag betala 108 kr i frakt jämfört med 59 som sades först. Påslakansetet kostade 299. Motiveringen var att resterande order nu inte kom upp till fraktfritt. Det hade varit ok om jag hade fått veta det innan men det fick jag inte. Jag har beställt en gång tidigare och då var det också problem med att produkten inte motsvarade det som visades på sidan. Jag har köpt från många andra olika e-handlare och varit mycket nöjd men tyvärr kan jag inte rekommendera sovtex alls.

Betyg köpupplevelse

1.2Dålig
6 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(0)
(0)
(0)
(0)
(6)

Om butiken

Sovtex

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

SwishVisaMasterCard
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Avbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

sovtex.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Sovtex AB

Organisationsnr: 556810-8301

Information hos allabolag.se